- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пртоблем с ерекцията, и още малко...
Значи проблема е следния когато правим секс с приятелката ми понякога в последния момент ми спада т.е. когато трябва да го вкарам.А другия ми проблем е че рядко издържам повече от 4-5 минутки.
Този проблем се решава ако си ударя една злобарка ден преди акта....Но няма ли друг начин?И повечко ме интересува решение а първия проблем.....
Мерси предварително![]()
napulno sum saglasna a ako ne e taka...shte karash na zlobarki i tva eПървоначално написано от temito
![]()
lubovta e 4uvstvo koeto 4uvstvash kogato po4uvstvash 4e 4uvstvash 4uvstvoto koeto ne si 4uvstvalll....
Pocu_Ty E МноГо МноГо ВлюБеНууууу :* Милооо Обичам теееее :*****
ми сигорно много бързаш дай по полека по нежно по бавно...ко пак не стане биеш 4еккии и тва е...или ще свършваш по 2 пъти..(ако е възможно)![]()
Мерси за отговорите
Трябва да си биеш по-често чикии
Първоначално написано от Влади
ами или не те възбужда или си гей) ти си знайш сам
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
всичко е на нервна почва..като започнеш да се спичаш как ще се представиш,дали няма пак да ти падне..няма как да не ти падне .. затва си мисли каква мацка имаш пред очите,какъв як секс ше правите и общо взето върху това се концентрирай![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...