- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moje li da se slojat 2 prezervativa edin vurxu drug???
o6te ne sum pravila sex,no s epritesnqvam kogato re6a s moqt fr da go napraim da ne se spuka prezervativa,vijda mi se mn nesigurno,za tova moje li da se slojat 2 prezervativa edin varhu drug za seki slu4ai,a ako ne moje kakvi dr merki za sigurnost da zema...6toto slu4i li se ne6to.. 6te me odertat jiva posle..na6te![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В упътването на презервативите пише /поне на някои/, че не трябва да се слагат по 2 или повече, защото вероятността от скъсване става голяма.
Стига да го поставите правилно, няма да се скъса.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
po-ok da e edin........veroqtnostta da se skysa e 1 na 1000........taka 4e spoko![]()
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
da,no ako tov 1 na 1000 se padne na nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[-o<
Дете, ако тръгнеш да правиш секс с подобни паранои, няма да стане абсолютно нищо и после пак на нас ще пишеш. Успокой се.
I az sam na tva mnenie!Vzemete si hubavi prezervativi ne nqkakvi ot 15-20 stotinki i nqma da imate problemi...Първоначално написано от ThePainIsReaL
uspokoi se
![]()
В допълнение,скъпи и одебелени за допълнителна защита...нали се сетихте вечеПървоначално написано от CuHeo4Ka
![]()
DUREX Extra Safe
![]()
Най малко 3 сложете един върху друг, но за по сигурно 6 или 9, абе колкото се може повече тикайте там да има.
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Един, два,три слагаи колкото место има докато шава!![]()
Light The Universe
Няма нужда от 2 презерватива,просто го поставете както трябва и по-спокойно.![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Извинявай, ти на колко години си?!? Имаш ли 12Що за глупав въпрос... Ако малко повече беше запозната с нещата, нямаше да задаваш такива въпроси! Порастни още малко, прочети нещичко и тогава започни със секса.
охстана ми малко смещно 2 презарватива един върху друг....може...но се радвам 4е има хора които са предпазливи
...ами мисля 4е не е нужно,ако го поставите като хората!
![]()
Ма ти ако искаш и цяла кутийка " Durex " сложи..и + един плик.. опаковай му го... и тогава... няма да имаш грижи..![]()
Извинявай, ама тука ме напуши смях.
Няма нужда от два презерватива. И един е достатъчен стига да знаеш как да го използваш. Поставете го правилно и няма проблеми. А и най-добре прочетете упътването преди това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За какво ти е, и един е достатъчен.С два презерватива няма толкова да се предпазиш, а и така е по-вероятно да се скъсат.А и на приятелят ти ще му е трудно да ги сложи и двата.
awe kvi sa tiq gluposti??? 1 e dostatuchen ... az daje i tolkova ne polzvam![]()
Не слагай презервативи, увиии му го в амбалажна хартия и готово![]()
i 1000000 da sloji edin varhu drug.. kva mu e polzata na 4ovek ...
maksimalna sigurnost!!!??!? hah! 6toto moje 999999 da se skasat oba4e 100001 6te izdarji !? WoW![]()
![]()
![]()
![]()
na 14 sum i dokolkoto znam nikoi ne e roden nau4en.. ne znam i zatova pitam 6tom 6te se rep4ite i zubite nedeite pi6ete.. takava pomo6t ne mi trqqqПървоначално написано от Sexapilna_kukla
да, Durex Extra Safe са идеални за 1-я пътПървоначално написано от Schnitzer
![]()
Да, никой не се е родил научен, но с времето му се разясняват нещата! И преди да започнеш да правиш секс трябва да имаш елементарна сексуална култура!Първоначално написано от Анонимко