.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Guest

moje li da se slojat 2 prezervativa edin vurxu drug???

o6te ne sum pravila sex,no s epritesnqvam kogato re6a s moqt fr da go napraim da ne se spuka prezervativa,vijda mi se mn nesigurno,za tova moje li da se slojat 2 prezervativa edin varhu drug za seki slu4ai,a ako ne moje kakvi dr merki za sigurnost da zema...6toto slu4i li se ne6to.. 6te me odertat jiva posle..na6te

Мега фен
    В упътването на презервативите пише /поне на някои/, че не трябва да се слагат по 2 или повече, защото вероятността от скъсване става голяма.

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Стига да го поставите правилно, няма да се скъса.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Спокойно бе девойче. Няма смисъл от два. Внимавайте как слагате кондома и няма да имате проблеми.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Malko putevo

Re: moje li da se slojat 2 prezervativa edin vurxu drug???

po-ok da e edin........veroqtnostta da se skysa e 1 na 1000........taka 4e spoko
    Обичай живота,макар и суров,
    с цел да изпиташ красива любов.

Guest
    da,no ako tov 1 na 1000 se padne na nas [-o<

Мега фен
    Дете, ако тръгнеш да правиш секс с подобни паранои, няма да стане абсолютно нищо и после пак на нас ще пишеш. Успокой се.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Спокойно бе девойче. Няма смисъл от два. Внимавайте как слагате кондома и няма да имате проблеми.
    \/

I az sam na tva mnenie!Vzemete si hubavi prezervativi ne nqkakvi ot 15-20 stotinki i nqma da imate problemi... uspokoi se

Цитирай Първоначално написано от CuHeo4Ka
    I az sam na tva mnenie!Vzemete si hubavi prezervativi ne nqkakvi ot 15-20 stotinki i nqma da imate problemi... uspokoi se
    В допълнение,скъпи и одебелени за допълнителна защита...нали се сетихте вече DUREX Extra Safe

и 1 стига споко
    ;]

Голям фен
    Най малко 3 сложете един върху друг, но за по сигурно 6 или 9, абе колкото се може повече тикайте там да има.
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Един, два,три слагаи колкото место има докато шава!
    Light The Universe

Супер фен
    Няма нужда от 2 презерватива,просто го поставете както трябва и по-спокойно.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Извинявай, ти на колко години си?!? Имаш ли 12 Що за глупав въпрос... Ако малко повече беше запозната с нещата, нямаше да задаваш такива въпроси! Порастни още малко, прочети нещичко и тогава започни със секса.

ох стана ми малко смещно 2 презарватива един върху друг....може...но се радвам 4е има хора които са предпазливи ...ами мисля 4е не е нужно,ако го поставите като хората!

Град
    РЮАР
    Ма ти ако искаш и цяла кутийка " Durex " сложи..и + един плик.. опаковай му го... и тогава... няма да имаш грижи..

Извинявай, ама тука ме напуши смях.
    Няма нужда от два презерватива. И един е достатъчен стига да знаеш как да го използваш. Поставете го правилно и няма проблеми. А и най-добре прочетете упътването преди това.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    За какво ти е, и един е достатъчен.С два презерватива няма толкова да се предпазиш, а и така е по-вероятно да се скъсат.А и на приятелят ти ще му е трудно да ги сложи и двата.

Guest
    awe kvi sa tiq gluposti??? 1 e dostatuchen ... az daje i tolkova ne polzvam

Guest
    Не слагай презервативи, увиии му го в амбалажна хартия и готово

i 1000000 da sloji edin varhu drug.. kva mu e polzata na 4ovek ...

maksimalna sigurnost!!!??!? hah! 6toto moje 999999 da se skasat oba4e 100001 6te izdarji !? WoW

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Извинявай, ти на колко години си?!? Имаш ли 12 Що за глупав въпрос... Ако малко повече беше запозната с нещата, нямаше да задаваш такива въпроси! Порастни още малко, прочети нещичко и тогава започни със секса.
    na 14 sum i dokolkoto znam nikoi ne e roden nau4en.. ne znam i zatova pitam 6tom 6te se rep4ite i zubite nedeite pi6ete.. takava pomo6t ne mi trqqq

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от CuHeo4Ka
    В допълнение,скъпи и одебелени за допълнителна защита...нали се сетихте вече DUREX Extra Safe
    да, Durex Extra Safe са идеални за 1-я път

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    na 14 sum i dokolkoto znam nikoi ne e roden nau4en.. ne znam i zatova pitam 6tom 6te se rep4ite i zubite nedeite pi6ete.. takava pomo6t ne mi trqqq
    Да, никой не се е родил научен, но с времето му се разясняват нещата! И преди да започнеш да правиш секс трябва да имаш елементарна сексуална култура!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си