- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той иска анално да му дам,а аз до сега съм дала само на един
Първоначално написано от Да
УЖАС!!!!!!!!!!!!!СЕСТРА МИ Е С 3 ГОДИНИ ПО-МАЛКА !!!!!!!ТЦТЦТТЦТЦТ.........БАСИ ОТ КОЛКО МАЛКИ СЕ ШИБАТЕ!!!!СЕСТРА МИ АКО ДОЙДЕ И МИ КАЖЕ СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА ЧЕ СА Я ОТВОРИЛИ ЩЕ ЗАСТРЕЛЯВАМ ВИНОВНИКА!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
НЯМА ВИНОВНИК!!!Първоначално написано от A_Loving_Girl
ВИНОВНА ЩЕ СИ БЪДЕ ТЯ!!! ЗАСТРЕЛЯЙ НЕЯ!!!
Да ви имам тъпите разсъждения, някой си отворил някого и виновен, а тоя дет се е дал да бъде отворен, невинен ли е? Я малко ред и справедливост в тая държава! От малки още лошо се възпитавате, а после ше ми спазвате закони. Нанайси феродото, както казва батя ви Василка от ВИПББ2
nqkva vrazka s glavnia piklo da imash? a imash li izobshto neshto v glavata?
спермаПървоначално написано от Анонимко
leleee a az do den dneshen se uprekvam,che sam pochnala da vodq polov jivot na 14(pochti na 15,bez nqkolko sedmici)
a veche po na 11-12,ujas.....sigurno sled desetina godini shte pochnat oshte v detskata gradina da se otvarqt
a po temata-nqma kakvo nas da ni pitash,veche si zapochnala da vodish polov jivot,znachi bi trqbvalo sama da si precenqvash tezi raboti
Ужас!!!Аз на 14 още играех на криеница с лапетата от блока, а днешните лигли пред какви дилеми се изправят!
![]()
Хааххахах както казах в една друга тема-тука е по-забавно и от "Фън, фън"..Ама все пак странното е,че все още доста хора се връзват на забавните темички..хахахх
![]()
![]()
f@nt@zi@
много момичета на 12 - 13 почват със свирките...чак на 18 правят секс