.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Да
    Цитирай Първоначално написано от politu
    да не си 95 набор ? хахахаххаха :P
    12 юни 1995

УЖАС!!!!!!!!!!!!!СЕСТРА МИ Е С 3 ГОДИНИ ПО-МАЛКА !!!!!!!ТЦТЦТТЦТЦТ.........БАСИ ОТ КОЛКО МАЛКИ СЕ ШИБАТЕ!!!!СЕСТРА МИ АКО ДОЙДЕ И МИ КАЖЕ СЛЕД НЯКОЯ ДРУГА ГОДИНА ЧЕ СА Я ОТВОРИЛИ ЩЕ ЗАСТРЕЛЯВАМ ВИНОВНИКА!!!!!!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    ЧЕ СА Я ОТВОРИЛИ ЩЕ ЗАСТРЕЛЯВАМ ВИНОВНИКА!!!!!!
    НЯМА ВИНОВНИК!!!
    ВИНОВНА ЩЕ СИ БЪДЕ ТЯ!!! ЗАСТРЕЛЯЙ НЕЯ!!!

Да ви имам тъпите разсъждения, някой си отворил някого и виновен, а тоя дет се е дал да бъде отворен, невинен ли е? Я малко ред и справедливост в тая държава! От малки още лошо се възпитавате, а после ше ми спазвате закони. Нанайси феродото, както казва батя ви Василка от ВИПББ2

54444

епа пусни му ве

Guest
    nqkva vrazka s glavnia piklo da imash? a imash li izobshto neshto v glavata?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqkva vrazka s glavnia piklo da imash? a imash li izobshto neshto v glavata?
    сперма

Град
    София
    leleee a az do den dneshen se uprekvam,che sam pochnala da vodq polov jivot na 14(pochti na 15,bez nqkolko sedmici)
    a veche po na 11-12,ujas.....sigurno sled desetina godini shte pochnat oshte v detskata gradina da se otvarqt

a po temata-nqma kakvo nas da ni pitash,veche si zapochnala da vodish polov jivot,znachi bi trqbvalo sama da si precenqvash tezi raboti

Аз съм потресен............

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ужас!!! Аз на 14 още играех на криеница с лапетата от блока, а днешните лигли пред какви дилеми се изправят!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ужас!!! Аз на 14 още играех на криеница с лапетата от блока, а днешните лигли пред какви дилеми се изправят!

loshoto e ,che tq e na 12
    leleee ujas

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Хааххахах както казах в една друга тема-тука е по-забавно и от "Фън, фън" ..Ама все пак странното е,че все още доста хора се връзват на забавните темички..хахахх
    f@nt@zi@

Guest
    много момичета на 12 - 13 почват със свирките...чак на 18 правят секс

Фен
    Град
    преместих се
    Абе той и моя иска ама не давам.

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си