.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    чувал съм че може с трета
    Ми и аз съм чувал. Имах 1 приятел, та той мисля, че се зарибяваше с няква негова братовчедка. Само като кажеше " Ахх Сонита!!" и ахваше цялата планета "Боклууук, изчезвай от тука"

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    хyй род не признава

така е
    [size=7][b][u]fosse cos

ammmmmm ...... purvata mi lubov se vodi 2 bratov4ed na brat mi .. cc kak zvu4i maika mu ne e moq maika a toi mu e bratov4ed po mai4ina liniq a ina4e .. ne e redno no ako se haresvate....

Голям фен
    Опазил и Овардил. Ококорих се от простотия.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    Не мисля ,че който не одобрява това някой който иска да ходи с 2рата си братовчедка е тесногръд.Ти като си "широкогръд" тръгни със твойта бе да те видим дали ще го напрайш.....аман от извратеняци .Това са роднини бееееееееееееееееееееееее еееее няма ли други момичета ами...

estestveno 4e NE!ti dobre li si?ne moje6 da trugne6 s neq!!!izbii si go otglavata!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

323

Не .... май аз нермам такива екстри втори братчеткиа

Супер фен
    Град
    Bourgas
    добре бе какво вси4ки го нападате мом4ето ни6то не е направило не са тръгнали да се женят и да имат деца? а 6том се харесват да тръгват..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest
    Цитирай Първоначално написано от pampers
    добре бе какво вси4ки го нападате мом4ето ни6то не е направило не са тръгнали да се женят и да имат деца? а 6том се харесват да тръгват..
    omg 6to i ti ne trygne6 s tvoiata 2ra brat`4edka ta da si stanete nai-qkata kompaniika...

se pak tuk ne e rabotata da postne6 nekvo mnenie za raznoobrazie, a da pomogne6 na mom4eto== vypreki 4e mai i na teb trqa ti se pomogne

Офлеле! Кат той и се кефи, не значи, че тя го харесва или, че би тръгнала с него! Божеееее!
    ПС: откачени истории

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си