- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли започнали връзка с втората си братовчетка
Ми и аз съм чувал. Имах 1 приятел, та той мисля, че се зарибяваше с няква негова братовчедка. Само като кажеше " Ахх Сонита!!" и ахваше цялата планета "Боклууук, изчезвай от тука"Първоначално написано от ShannonLarkin
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
така е
[size=7][b][u]fosse cos
ammmmmm ...... purvata mi lubov se vodi 2 bratov4ed na brat mi .. cc kak zvu4i![]()
![]()
maika mu ne e moq maika a toi mu e bratov4ed po mai4ina liniq
a ina4e .. ne e redno no ako se haresvate....
![]()
Опазил и Овардил.
Ококорих се от простотия.
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Не мисля ,че който не одобрява това някой който иска да ходи с 2рата си братовчедка е тесногръд.Ти като си "широкогръд" тръгни със твойта бе да те видим дали ще го напрайш.....аман от извратеняци .Това са роднини бееееееееееееееееееееееее еееее няма ли други момичета ами...
estestveno 4e NE!ti dobre li si?ne moje6 da trugne6 s neq!!!izbii si go otglavata!![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Не .... май аз нермам такива екстри втори братчеткиа![]()
добре бе какво вси4ки го нападате мом4ето ни6то не е направило не са тръгнали да се женят и да имат деца? а 6том се харесват да тръгват..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
omg 6to i ti ne trygne6 s tvoiata 2ra brat`4edka ta da si stanete nai-qkata kompaniika...Първоначално написано от pampers
![]()
se pak tuk ne e rabotata da postne6 nekvo mnenie za raznoobrazie, a da pomogne6 na mom4eto== vypreki 4e mai i na teb trqa ti se pomogne
Офлеле! Кат той и се кефи, не значи, че тя го харесва или, че би тръгнала с него! Божеееее!![]()
ПС: откачени истории