Ebah ti 6ibanata situaciq... KAto si predstavq 4e tova moje da se slu4i s moqta priqtelka i me pobivat trupki... 4esno da ti kaja az bih predpo4el ako tq izpitva tezi ne6ta da mi kaje, puk dori sled tova da se razdelim, ako ne zavinagi to pone za dostatu4no dulug period ot vreme! Suvsem razbiraemo e vle4enieto ti kum drug, spored men v dne6no vreme edna jena ne moje cql jivot da ostane samo s edin muj. Estestweno e da iska6 da opita6 i ne6to drugo. Ograni4avaiki se mu4i6 i sebe si i tozi do teb!! Pomisli dobre i 6te osuznae6 4e tazi muka ne moje da produljava cql jivot! Po dobre se razdelete sega, otkolkoto sled godini stradaniq!!

Ako stawa wupros samo za sexualniq ti jivot i rutinata v nego su6to ima re6enie- grupoviq sex!! tova e edna prekrasna vuzmojnost za raznoobrazie, kato pri tova go izjivqva6 zaedno s partniora ti. TOva ne e iznevqra, a edno zabavlenie, v koeto u4astvate i dvamata!

I kato cqlo putuvaite, radvaite se na jivota, pravete sex na nestandartni mesta... takiva ne6ta razni