"Обичам те толкова много...!Не мога да ти опиша чувствата си, защото те са неотразими като теб самата!Усмихни се, за да знам, че и утре има за какво да живея...С любов за моята Любов! "
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хах .. аз си нямам гадже, ама имам кой да ме харесва, имам и кой да ме обича.. ( по-добре да нямах май, не искам да ме обичат )
та последния СМС беше с простото съдържание : "Лека нощ, дарлинг (*)"
ami neznam dali tova sa lubovni sms-i....smi vseki den si prashtame neshto ot sorta na: "iskah samo da ti kaja kolko mnogo te obicham...nishto drugo...mn mi lipsvash, neznam kak shte izkaram do dovechera....cunkam te i te gushkam".......no posledniq luboven sms beshe: "edno momche mnogo te obicha i mnogo te ceni!vechno v teb se vricha, teb bogotvori!ti shte go namerish v moite ochi!!!!" a predishniq beshe za leka nosht i be sledniq: "leka nosht, da spish v legen i da sunuvash samo men. obicham te adski mnogo!!!"....e ne e mn luboven....ima i mn drugi ama ne gi pazq, a i ne gi pomnq.....aide i sus zdrave