- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да му кажа, че не изпитвам нищо него и...
такам...влюбена съм в 1 момче от почти година(беше любов от пръв поглед)...ходехме 4-5 месеца,но се разделихме...ама аз все още много го обичам.Сега сме си нещо като най-добри приятели и хубавото е,че той знае за чувствата ми...Наскоро негов много добър приятел реши,че е влюбен в мен и настояваше да сме заедно.Отказвах му много пъти и все му обяснявах,че искам да съм сама...Но момчето искаше да се дрогира,самоубива и всякъкви такива...Иии вече почти седмица сме заедно,но аз тръгнах с него само от съжаление,без да изпитвам никакви чувства...Помогнете ми...Как да му кажа,че не изпитвам нищо към него ?! И как да си върна този,който обичам ?!
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Нямам представа? Казвай му директно в очите, пък и да се самоубие, кво ти пука - нали си се оттървала от него \/
СМЪРТ ЗА КУЛТУРАТА!
Евала братле
Първоначално написано от Анонимко
Защо тря да седиш/ходиш с някой, който не харесваш дори. Избий си тия мисли от главата , че ще се дрогира и самоубива. Такива хиляди утрепки. Да не ти пука, по-добре сама да си, от колкото с такива безбожни хора. Аман!![]()
Толкова е долно това, което е направил, че просто нямам думи, а и ти как си му се вързала.Не трябва да тръгваш с някой от съжаление, а заради чувства.То така всеки може да ти казва, но това не означава, че е истина и наистина ще го направи.Ти не си виновна за нищо така и така.
Как мой да се връзваш на такива глупости утре ще ти рече ае да се наебем или ще се гръмна.
Vladoka rulzzz
Еми няма да му стиска я ама е хитар поне знае кой да метне!!!Първоначално написано от ХодещСъвет
Vladoka rulzzz
Това, което е направил е много долно. Никой няма право да те принуждава да си с него, щом ти не искаш. Не ми се вярва да направи всичко това, което е казал. Най-добре седнете и поговорете. Обясни му, че не си щастлива с него, че няма право да те принуждава да останеш с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аххахахахх вие тряа сте някви манякаси![]()
той: давай дупето, че скачам през прозореца
тя: добре
той: а така
![]()
моме, ся да ти кажа нещо под секрет - няма по-насрано(страхливо) същество от "смелия" самоубиец![]()
като заряваш му подай бръснач и гледай сеир![]()
е да ама лошото е,че е способен на всичко...първият път като му казах,че не искам да съм с него беше употребявал наркотици (нз какви точно) и аз се чувствах виновна за това...![]()
и как разбра ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
Не е трябвало да тръгваш с тоя, защото сега още повече ще хлътне по теб и после когато скъсаш с него, не ми се мисли как ще те заплашва и манупулира! Прекрати това колкото се може, по - бързо!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Направила си грешка,като си тръгнала с него.ГОООЛЯМА ГРЕШКА!Сега е още по-зле.Отърви се от него докато е време.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
За пореден път това наистина е грешка!Не му вярвай-не му стиска ваобще!Както споменаха по-горе дай му нож и гледай сеир...Кажи му,че няма смисал да се мъчиш заради него и му обясни,че каквото и да прави ти ще отидеш при момчето,което наистина обичаш...Нека те забравя,а ти си гледай живота и бъди щастлива,защото както има време за всичко така и бързо отлитат хубавите мигове,а да ги изпуснеш заради некакаФ безсилен самоубиец някак невърви ...Кажи му "край" и си гледай щастието и "твоето" момче няма място за съжаление,а още по-малко и за чувство на вина...ИМАШ ПРАВОТО ДА СИ ЩАСТЛИВА НЕ ГО ПРОПИЛЯВАЙ!!!
DoN`T SaY YoU LoVe Me UnLeSs YoU ReAlLY MeAn It CaUsE I MiGhT Do SoMeThInG CrAzY LiKe BeLiEvE It!!!
По - добре ми го честити на 16-ти априлПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
По темата - Какво стана с тоя?
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Tva deto si tragnala s nego ot sajelenie ne e pravilno.Obqsni mu kak stoqt ne6tata i ne davai da te manipolira ,za6toto 6te stava vse po-lo6o no ne i po hubavo!!!
Амм...Всичко се опрай...Оказа се,че тоя който обичам също ме обича и сега сме заедно...А самоубиеца...все още е жив и ще се наложи да преживее всичко и да ме забрави ! \/
daaaaaaaaaa...Първоначално написано от the_marshal
Toq e ebahti lainara, nqma li koi da mu natru6i nqkoi druga kost....
mamicata mu nagla.
Abe toq tvopq biv6iq i toi qvno baluk 6tom pozvolqva priqtelite mu da se durjat tak s tebe...
Ahhh da bqh tam nqkude 4e 6tqhj da go "samoubiq" az neg, mamicata mu ne6tastna... abe ostavqi go, vbuob6te ne se zamislqii. I da ne ti puak posle kakvoto i da napravi sam 6te si go napravi, a ne ti... Nqma li tam pri tebe edno mom4e deto da te oturve ot nego... kak moje takova ne6to...
alll az besnq ve4e... mrazq takiva humnenca..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()