- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...
ОМГГГГГГГ![]()
Прави си каквото искаш .. какво ти пука че ще го разочароваш. Пък и не ми се вярва да изпадне в депресия като види че си гладка. Гледай ти да се чувстваш комфортно.
xaxa mi ako te obi4aa nqma da se azsurdi 4e si se obrusnala ebati kfo staa e kfi sa tiq hora toi kat iska da si pai djungla da si prai kfi sa tiq raoti xaxax![]()
![]()
smeh xaax kakto edin den slu6am nekfi piqnici ediniq vika eee ot kolko vreme si tursa kosmata ma nemoa si namera xaxa deeba ebati prostotiite tva naprao e brutalno 4ak pa i da miri6e omG xaxa
![]()
Абе вие изобщо не зачитате чуждото мнение ве фашисти такиваАз например обичам да е космата и ако видя обръсната се обличам и си тръгвам - Въпрос на вкус е! Виж, обичам също така да мирише на "Женски полов орган" (не на мръсно).
По темата, мило, ако не ти харесва така обръсни се, дано те разбере тоя... все пак аз защитавам личното мнение.[/i]
no nego tova go vybujdakoeto o6te pove4e mi vliqe da ne si maham kosmite tam oba4e na men mi e nepriqtno
a toi samo mi iztykva 4e drugite bili kompleksarki 6toto si gi mahali osven tova ako si gi maham mogat da mi se poqvqt pyp4ici koeto bilo mnogo nepriqtno i samo da si tormozq kojata a i estestvenata krasota bila za predpo4itane.
mnogo typo ama kakvo da napravq trudno mi e da go ubedq. pyk ako me vidi 4e nqmam ni6to otdolu kato ni6to moje da iz4akame dokato porastnat za sex. i tova mi e kazval.
![]()
Toz e lud. hahahaa.
![]()
maliiii ludi hora da mu miri6e 4ak auuuu blqk ujas
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ами обезкосми се, пък ако те обича ще те приеме такава....
![]()
абе в тоя форум е весело...преобладават темите ебавки
![]()
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
abe brysni6 sa bes da pita6.koi e toi 4e da ti dava ton v jivota.ibi mu me4a kvi maje imalu![]()
hah ma kfoo plit4ici splita6 li si ili tq si e naturalno kudrava xxaxa kat hrast xaxaxa![]()
Пхахахахахха аааааааааааа не тва ме разбиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!
mi to az ponqkoga 4e daje vinagi se izumqvam na akula mi ot de gi rajda takiva ama aide de xaxa kfo az v klasa mi ima takoa sa6testvo ctct ujas ma neinoto e naturalno kudravo i e jungla xaxaxaПървоначално написано от No`CoNn3c7!0n
![]()
pa koi zn moe plit4ici da si prai momi4eto za da e kudrava nz nz
![]()
тази тема е ебавка! ...а ако не е...значи няма смисъл да коментирам! селяндури...като иска да му мирише да ходи да е*е някоя свиня от фермите!![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Сигурно е фризиор и иска да изпробва новата прическа върху пусито ти![]()
awe hora temata ne e napravena za da psuvate i pliuete gadjeto na mackata a prosto da i dadete suvet (koito i be6e daden o6te pri 1vite 4 posta)... ae uspokoite malko strastite == ts ts ludi hora
a kak se pravqt vaprosnite formichki?
Уооол горичката ни тя![]()
![]()
![]()
![]()
ееее как може ?Първоначално написано от <black soul>
не така грубо![]()
Направи си негърски плитки.![]()
Иди на фризьор.![]()
Тая тема я гледам и се смеяМисля си,че някой съвсем отговорно се е избазикал с нас
Обаче и така да е-мисля следното: никой не може да ти каже как да се грижиш са собствената си хигиена,било то приятелят ти. Той ще си те харесва така,както ти самата се харесваш,защото той би трябвало да те харесва заради теб самата,нали?
![]()
ми чесно да ти кажа тоя май се бъзика с тебе![]()
a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysnane iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna
[/quote]
buff bih ti prepory4ala da mu zapi6e6 4as pri psihiqtyr!!!
![]()
JiVeI TaKa ChE KoGaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!
Като не се чувсъваш добре така-избръсни се.Какво като ти е приятел?Това значи ли че трябва да ти казва дали да се бръснеш или не като не му харесва...да хваща гората!Така поне мисля аз.
Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!
"...a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka..."
Не, не тва не е истина просто![]()
Пази Боже! [-o<
Мацка, един съвет - ЗАЕДНО идете не на психолог, ами направо при психиатър!![]()