.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    ОМГГГГГГГ
    Прави си каквото искаш .. какво ти пука че ще го разочароваш. Пък и не ми се вярва да изпадне в депресия като види че си гладка. Гледай ти да се чувстваш комфортно.

xaxa mi ako te obi4aa nqma da se azsurdi 4e si se obrusnala ebati kfo staa e kfi sa tiq hora toi kat iska da si pai djungla da si prai kfi sa tiq raoti xaxax smeh xaax kakto edin den slu6am nekfi piqnici ediniq vika eee ot kolko vreme si tursa kosmata ma nemoa si namera xaxa deeba ebati prostotiite tva naprao e brutalno 4ak pa i da miri6e omG xaxa

Абе вие изобщо не зачитате чуждото мнение ве фашисти такива Аз например обичам да е космата и ако видя обръсната се обличам и си тръгвам - Въпрос на вкус е! Виж, обичам също така да мирише на "Женски полов орган" (не на мръсно).
    По темата, мило, ако не ти харесва така обръсни се, дано те разбере тоя... все пак аз защитавам личното мнение. [/i]

gostenkata
    Guest
    no nego tova go vybujda koeto o6te pove4e mi vliqe da ne si maham kosmite tam oba4e na men mi e nepriqtno a toi samo mi iztykva 4e drugite bili kompleksarki 6toto si gi mahali osven tova ako si gi maham mogat da mi se poqvqt pyp4ici koeto bilo mnogo nepriqtno i samo da si tormozq kojata a i estestvenata krasota bila za predpo4itane. mnogo typo ama kakvo da napravq trudno mi e da go ubedq. pyk ako me vidi 4e nqmam ni6to otdolu kato ni6to moje da iz4akame dokato porastnat za sex. i tova mi e kazval.

Guest
    Toz e lud. hahahaa.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    maliiii ludi hora da mu miri6e 4ak auuuu blqk ujas
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ами обезкосми се, пък ако те обича ще те приеме такава....

абе в тоя форум е весело... преобладават темите ебавки
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Guest
    abe brysni6 sa bes da pita6.koi e toi 4e da ti dava ton v jivota.ibi mu me4a kvi maje imalu

Guest
    hah ma kfoo plit4ici splita6 li si ili tq si e naturalno kudrava xxaxa kat hrast xaxaxa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah ma kfoo plit4ici splita6 li si ili tq si e naturalno kudrava xxaxa kat hrast xaxaxa
    Пхахахахахха аааааааааааа не тва ме разби
    SaY WhAt YoU wAnT tO... I'lL nEvEr LeT yOu WiN!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от No`CoNn3c7!0n
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пхахахахахха аааааааааааа не тва ме разби
    mi to az ponqkoga 4e daje vinagi se izumqvam na akula mi ot de gi rajda takiva ama aide de xaxa kfo az v klasa mi ima takoa sa6testvo ctct ujas ma neinoto e naturalno kudravo i e jungla xaxaxa pa koi zn moe plit4ici da si prai momi4eto za da e kudrava nz nz

Град
    Пловдив
    тази тема е ебавка! ...а ако не е...значи няма смисъл да коментирам! селяндури...като иска да му мирише да ходи да е*е някоя свиня от фермите!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Сигурно е фризиор и иска да изпробва новата прическа върху пусито ти

Guest
    awe hora temata ne e napravena za da psuvate i pliuete gadjeto na mackata a prosto da i dadete suvet (koito i be6e daden o6te pri 1vite 4 posta)... ae uspokoite malko strastite == ts ts ludi hora

gostenkata
    Guest
    a kak se pravqt vaprosnite formichki?

Град
    ..във един измислен свят..
    Уооол горичката ни тя

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от <black soul>
    тази тема е ебавка! ...а ако не е...значи няма смисъл да коментирам! селяндури...като иска да му мирише да ходи да е*е някоя свиня от фермите!
    ееее как може ?
    не така грубо

Град
    У дома пред компютъра
    Направи си негърски плитки.
    Иди на фризьор.

Тая тема я гледам и се смея Мисля си,че някой съвсем отговорно се е избазикал с нас Обаче и така да е-мисля следното: никой не може да ти каже как да се грижиш са собствената си хигиена,било то приятелят ти. Той ще си те харесва така,както ти самата се харесваш,защото той би трябвало да те харесва заради теб самата,нали?

ми чесно да ти кажа тоя май се бъзика с тебе

Re: otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...

a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysna ne iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna [/quote]

buff bih ti prepory4ala da mu zapi6e6 4as pri psihiqtyr!!!
    JiVeI TaKa ChE KoGaTo UmReSh I DqVoLa Da Ti ZaPaLi SvEsHt!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: otdolu sym kato vylnisto papagalche, a toi...

Цитирай Първоначално написано от gostenka
    a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka i ne znam kakvo da pravq za6toto na men ne mi e mnogo priatno taka ama toi kato ne mi dava da se brysna ne iskam da go razocharovam.kak da go ybedq 4e na men taka ne mi e hubavo.toi znae i vse pak ne iska da se brysna
    Първо той нека порасне, и второ, това си е абсолютно личен избор, ква да ти е отдолу прическата и никой не може да задължи другия.

Като не се чувсъваш добре така-избръсни се.Какво като ти е приятел?Това значи ли че трябва да ти казва дали да се бръснеш или не като не му харесва...да хваща гората!Така поне мисля аз.
    Един човек ми липсва и всичко е безлично , един човек а всъщност всичко!

She-гост
    Guest
    "...a toi ne iska da se pipam za6toto obichal da mu miri6e na 6undurelka..."

Не, не тва не е истина просто Пази Боже! [-o<
    Мацка, един съвет - ЗАЕДНО идете не на психолог, ами направо при психиатър!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си