- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жена ми отказа секс !
Лично аз предпочитам да е обезкосмен, много по-приятно е, но все пак всеки с предпочитанията си. Според мен доста глупаво е реагирало момичето, но...![]()
мъж който не пърди докато пикае и не му смърдят краката не е никъф мъж![]()
боже мен приятелката ми ме направи на нищо че си бях обръснал краката за морето миналото лятовика ти да не си жена бе мише а и да ви кажа после ми стана некво гадно че докато се разхождахме по плажа не видях нито един мъж с бръснати крака
и тва се учудих че беше на слънчев бряг и си викам а стига бе тия тузари си ходят космати ли ?
Хахаха да беее..Вие луди ли сте?!Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
С нищо не е по-малко мъж от някъв рунтавясал хахахахх ужас..
По темата (в която имам сериозни съмнения,че е е***ка,защото чак такива луди момичета да има ха
)-аз лично предпочитам да се обезкосмява
![]()
f@nt@zi@
хах ей тва ми хареса =D> браво и аз съм на това мнениеПървоначално написано от ABSOLUT`me
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Абе .. момче с косми долу нещо не ме радва. Не че съм попадала на такова. Ама няма да ми е приятно да спя с някой храст. Говоря за такъв, който дори не се поддържа поне малко долу. Ся че има 5-6-7 косъма или леко наболи, голям праз. Ама хич да не се грижи за гениталиите си, бахти ..
А автора, ти се грижи за себе си, пък момиче лесно ще си намериш![]()
1во - няма нужда да ми говориш на Вие.Първоначално написано от f@nt@zi@
2ро - аз си казвам моето мнение,не го натрапвам.И ти ще го разбереш,като станеш на 20.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...