- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да плющя РосицаНовева от ВИП-БрадърБългария
Тази бизнес дама страшно много ме надървя като я гледам. Харесва ми и жената на Здравко. Бих правил секс с двете. За сега само лъскам бастуна.
Вие кой от участниците бихте плющяли?
Май е време да си лъснеш мозъка малко :PПървоначално написано от чукач на звезди
А бе нещастник! Ти знаеш ли кви ги бръщолевиш? Къде видя цензура тука? Това е свободен форум и всеки може да пише каквото пожелае. Имам желания и ги изказвам, за да ги обсъдя с други хора. Ти нещастно комплексирано пумиярче иди се шибай!!!Първоначално написано от temito
![]()
с росица...абе ти нормален ли си? тая грозна дебела пияна овца!!!
ама 4е си извратен....ми лъскай си и си ме4тай
КЛЮ4 НА ТЕМАТА!!!!
Като мнение О.К.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Обаче
ЗАЩО КЛЮЧ НА ТЕМАТА? Коя точка от правилника не е спазена а? Тъй че ше мине без ключ, гледай си работата![]()
Ама простакесо, аз имам пари и ходя по най-къпите заведения в София и Кюстендил. Може да ми духаш за тия пари само. Сигурно си много грозна у сурата та нема да ти пусна и 5 лв. минетшиче такова. Простата си ти, зубар сплескан, да ти го натикат с мотика и тъпата дупка между краката. Бас държа че си едно лайно!Първоначално написано от temito
Аве пе*дел,я фани млъквай там,че дразнишпомяр!чукай се с баба си ве пубер смачкан....некъф загорял тръгнал да обижда хората.....аве копеле земи си вибратор и си го наври в дебелия,мазен,мръсен г*з!!!
![]()
Дай ми само един аргумент, че темата има несериозен характер. Хайде да те видя като си толкоз отворена. Ше ми се аргументирате преди да заключвате теми. Научете се на ред и дисциплина!Първоначално написано от temito
ДА ТИ ГО ТУРИ ДЕБЕЛ СЛОН У ПАЗВАТА ВЕ ГОВЕДО НЕДОИЗСРАНО!!!Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
МАНГУСТА ГРОЗНА Е МАЙКА ТИ ЩОТО ПОЛЗА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЯМА
КВО МИ СЕ ДЪРВИШ Я ЕЛА НА УЛИЦАТА МИ СЕ ИЗРЪВИ ТАКА ДА ВИДИШ ТИ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ
ДА ТИ ГО НАСЕРАТ ТРИ МАНГАЛА ОТ ГАРАТА И ДА ТЕ БОЦНАТ В ОТВЕРСТВИЕТО АНАЛНО С НАСЛАДА ЧЕ ТОГАВА ДА СЕ ПОРАДВАШ И ТИ НА ЖИВОТА
ШЕ ДОЙДА ВЕ КАЖИ СИ АДРЕСАПървоначално написано от Анонимко
Ае ве отворения казвай къде да дойдачей ше се напишкам от страх
![]()
ул. Пробуда 17Б Кюстендил - сем. ИлиевиПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Ше питаш за Георги
тука се заформи някъв търкал,а?![]()
Ало,ГошооооооПървоначално написано от Анонимко
Немаш проблем
А бе ти луд ли си тъз тя ебахти лудата земи да са напии и да те заколи докат спиш.........![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
е ми аз се интересувам кой с кого от ВИПа би спалПървоначално написано от temito
Тая не е нищо повече от пияница..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И аз искам много работи.
Moderated by Bungle
т. 11 от Правилника.
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ChRiSTiaNo_07 написа:
Аве пе*дел,я фани млъквай там,че дразниш помяр!чукай се с баба си ве пубер смачкан....некъф загорял тръгнал да обижда хората.....аве копеле земи си вибратор и си го наври в дебелия,мазен,мръсен г*з!!!
ДА ТИ ГО ТУРИ ДЕБЕЛ СЛОН У ПАЗВАТА ВЕ ГОВЕДО НЕДОИЗСРАНО!!!
МАНГУСТА ГРОЗНА Е МАЙКА ТИ ЩОТО ПОЛЗА ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЯМА
КВО МИ СЕ ДЪРВИШ Я ЕЛА НА УЛИЦАТА МИ СЕ ИЗРЪВИ ТАКА ДА ВИДИШ ТИ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ
ДА ТИ ГО НАСЕРАТ ТРИ МАНГАЛА ОТ ГАРАТА И ДА ТЕ БОЦНАТ В ОТВЕРСТВИЕТО АНАЛНО С НАСЛАДА ЧЕ ТОГАВА ДА СЕ ПОРАДВАШ И ТИ НА ЖИВОТА
awe psuvnqta sam li q izmislichristiqno rulezzzz \
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}