.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да й отмъщаваш.Така и така всичко е свършило.Гледай си живота и не се занимавай с тая.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    mi i az sum go praila toq nomer mi otmusti i moje i da se polu4i!!!
    Кой номер? С бележката?

kakuv e smisala da i otmu6tava6,taka i pokazva6 4e te e qd,4e te e zarqzala,prosto ne se zanimavai s neq,zareji q!!!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    Игнорирай я, нито я обичай, нито я мрази, нека ти бъде безразлична. Все едно не съществува.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Игнорирай я, нито я обичай, нито я мрази, нека ти бъде безразлична. Все едно не съществува.
    Май така е най-добре....

Guest
    Но преди това би ми било интересно ,ако я питам лично да излезем какво би измислила като оправдание веднага...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Мадамата не е искала да излиза с теб, излъгала те е. Чудела се е как да те отреже и така. Приеми го и не се занимавай с нея, явно си нежелан. Няма нужда от отмъщение, просто не се занимавай с нея.
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Кажи и че обичаш курви, но не и курвенските номера.
    Като е искала да излиза с тебе да ти е била казала направо, ако си и неприятен и "." !

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Абе ко се чудиш, направи го на маймуна и да ходи си търси акъла после , кво го е упатило. Такиа коп*л*нца...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Абе ко се чудиш, направи го на маймуна и да ходи си търси акъла после , кво го е упатило. Такиа коп*л*нца...
    Аз съм момче...Не направо да казва какво си мисли.А не ооо ти колко си забавен и колко сладък.Добре айде ще излезем.Ооо не ,аз съм на събиране ,а не аз съм извън града...

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Аз съм момче...Не направо да казва какво си мисли.А не ооо ти колко си забавен и колко сладък.Добре айде ще излезем.Ооо не ,аз съм на събиране ,а не аз съм извън града...
    Имах предвид жените, ма не исках да казвам като сички др. к*рви , ку*ки и тем подобни ... както и да е, ся вече знаеш....Чудела се е как да те отреже .Милиони такива има... Приеми го и не се занимавай с нея!

Guest
    Просто ,когато я видя ще и натяквам ,колко мразя някой да ме лъже и колко се радвам ,че тя не е от тях.А нека съвестта да я гризе...

Просто ,когато я видя ще и натяквам ,колко мразя някой да ме лъже и колко се радвам ,че тя не е от тях.А нека съвестта да я гризе...
    Еми радвам се на избора ти и на тва което казваш, друго няма кво да добавя.

Guest
    Дори и да я игнорирам ,знам че във вторинк пак ще дойде да се лигави ,ама ще има _!_

Guest
    А най-лошото в случая е ,че не мога да я забравя и да спра да мисля за нея...

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Мадамата не е искала да излиза с теб, излъгала те е. Чудела се е как да те отреже и така. Приеми го и не се занимавай с нея, явно си нежелан. Няма нужда от отмъщение, просто не се занимавай с нея.
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Голям фен
    Не!Ще и се върне.Бог забавя,но не забравя!Златно правило.Просто избагвай всякакъв контакт с нея.
    Но има и друг вариант.Момчето да е било нейн роднина,или да се е наложило да се върне.Но не ми се вярва много.Абе,излъгала те е.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Не!Все пак сме от едно у-ще най-вероятно ще изчакам да отмине малко време ,за да я напия на някоя екскурзия ,да го направя за спорта и да й кажа истината...
    абе ти добре ли сии недей да падаш толкова ниско или искаш да стигнеш нейното ниво тва с напиването до нищо няма до докара
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Guest
    За Бог си права!Има справедливост!Държа се несериозно с всички ,така се държат и те с мен...Е тя се държи неселиозно с мен ,и с нея така ще се държат.Това е живота...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Олее заради една такава малка глупост какви работи измислихте, отмъщения, скарвания, гадни бележки (на които лично аз ама посмъртно не бих се вързала), че накрая даже и Бог намесихте в цялата работа

Абе хора, смешно е, какво щяло да й се върне, как трябвало да си плати.. луди ли сте, заради такава простотия изкарахте момичето най-голямата грешница Все едно кой знае какво е направила
    Ми не й се е излизало с теб, излъгала е, не е знаела как да те отреже.. аз колкото пъти съм ги мотала така преди и ако всички бяха толкова злопаметни, до сега да ме няма сред живите Я дайте по-спокойно..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Олее заради една такава малка глупост какви работи измислихте, отмъщения, скарвания, гадни бележки (на които лично аз ама посмъртно не бих се вързала), че накрая даже и Бог намесихте в цялата работа

Абе хора, смешно е, какво щяло да й се върне, как трябвало да си плати.. луди ли сте, заради такава простотия изкарахте момичето най-голямата грешница Все едно кой знае какво е направила
    Ми не й се е излизало с теб, излъгала е, не е знаела как да те отреже.. аз колкото пъти съм ги мотала така преди и ако всички бяха толкова злопаметни, до сега да ме няма сред живите Я дайте по-спокойно..
    И сигурно се гордееш с това?После защо жените били курви...

Ми не може всички да сме откровени. Всеки се спасява сам, и то както може. Къде е написано, че винаги тря да казваме истината. То е грях да се лъже, ама има ли безгрешни??

Град
    Шумен
    Abe 6to napadate taka bre? Moje bi momi4eto prosto nqma jelanie da izliza s nego. Tq ne e zadyljena. V slu4aq malko kofti e postypila, no ot tova toi trqa da razbere izob6to da ne se zanimava s neq .... nqma smisal
    NiKoga Ne se Razdelqs s YsMiVkaTa Si, dori KOgato ti e TajNo Otkade da znaesh,Koga Nqkoi Shte se Vlubi v Neq PpP

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Айде, айде, да не подхващаме темата за това какви мъже има, щото става лошо... Изобщо не се впечатлявам от подобни изказвания ("жените са курви"), по-скоро са ми смешни, защото винаги са в резултат от наранена мъжка гордост или нещо от тоя род Такива сме били, незнам какви сме били, ама накрая пак идвате при нас, нали?!

И не, не се гордея с това, но и не се самообвинявам особено. Не може винаги да става така както ти се иска, понякога се случва и да те прецакат
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Айде, айде, да не подхващаме темата за това какви мъже има, щото става лошо... Изобщо не се впечатлявам от подобни изказвания ("жените са курви"), по-скоро са ми смешни, защото винаги са в резултат от наранена мъжка гордост или нещо от тоя род Такива сме били, незнам какви сме били, ама накрая пак идвате при нас, нали?!

И не, не се гордея с това, но и не се самообвинявам особено. Не може винаги да става така както ти се иска, понякога се случва и да те прецакат
    Ако мъжете имахме гърди ,Вие щяхте само за чистачки и готвачки да ставате...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си