.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    рика
    Guest

Защо обичаме да правим свирка?

Защо момичета правят свирка? За престиж, за да не ги помислят за малки момиченца, заради момчетата или са собствен кеф? Аз обичам заради самата мен, доставя ми удоволствие приемам френската любов за стандартна а вие?

И аз обичам френската любов Самоче не е честно, когато единия партньор я прави,а другият не.Както Саманта от Сексът и града каза :"Аз духам,ако и на мен ми духат!" И аз съм на тоя принцип
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Харева ви вкуса на спермата, за това

Съдейки по думите на приятелката ми мога да каже че и харесва

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    то тфа свирките са хубаво нещо...момичета може би ги правят за да им е яко на момчетата и като им харесва тфа що да не праят...ако не праят и на тях няма да им праят :P

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Правя го, защото на мен ми доставя удоволствие.
    Усещането е страхотно.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Правя го, защото на мен ми доставя удоволствие.
    Усещането е страхотно.
    \/

Фен
    Град
    преместих се
    Аз съм правила свирка на приятеля ми много пъти ама на него съм му дала само няколко пъти. Не че не ми харесва просто ми е неудобно не знам как да го опиша

Oh, Why did you leave me?It wasn`t meant to be.It`s over...Oh, I hope you`re happy..You were the one for me.I`ll love you to the end of time

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Обичам да доставям(а и да получавам) удоволствие по този начин.Не страдам от предрасъдъци,че този вид любов е непочтен,унизяващ.. и нз си какво още.Все пак ласките с език са много по-нежни от докосванията с пръсти,а налице ли е личната хигиена,не виждам защо да не се практикува орална любов.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Започнах на майтап, после стана неизменна част от секса, а напоследък дори аз изпитвам оргазъм по време на свирка. Просто намирам френската любов за доста по-интимна от вагиналния секс,а аз искам да съм възможно най-интимна с приятеля си!

Мега фен
    Мъжете си врънкат за свирки винаги...иначе защото на мен ми харесва

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...svirki&start=0

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...svirki#1336882

и още сиг има...

аман от чепкане на едни и същи теми...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

според мен жените правят свирки за да доставят по голямо удоволствие на приятелят си....със сигорност някои от тях го правяс по собствено желание...те самите се възбуждат като гледат 4е приятелят им се възбужда...но има и жени които не оби4ат..и им е много неприятно!!!

Guest
    az praq ma ne obi4am da mi praqt
    ina4e me kefi

Голям фен
    Щот` ако не прави я зарязвам

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Правя го, защото на мен самата ми харесва, пък и освен това, за да доставя удоволствие на партньора ми.

Мега фен Аватара на koalka
    Защото обичам да доставям удоволствие на приятеля си, а и защото на мен лично ми харесва.

Правя го защото знам , че след това е негов ред

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За престиж, разбира се.
    хаха...бъзикам са

Ами за мое удоволствие, както и удоволствието на приятеля ми.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хм .. ми за първи път като правих беше, за да върна услугата. И чесно казано нищо не изпитах, все едно си смучех палеца, но беше по-голям и дебел. Това е.. нямах интерес към оралната любов, защото пък и не можех да се отпусна, когато на мен ми правеше.
    Това докато не срещнах един човек ...
    ееее.. на това момче цял живот ще съм му благодарна .. лиши ме от чувството за срам, накара ме да преодолея всичките граници, които си бях поставила в главата. Никога не съм страдала от предразсъдъци на тема орална любов, просто не съм знаела как да си доставям удоволствие, правейки я, и как да си го искам съответно.
    Но всичко се научава ..
    в момента френската за мен е нещо твърде интимно, правя я като съм много разгорещена и я правя само на едно момче. На друг едва ли бих.. трябва да е някой доста специален.
    Обаче наистина ми доставя удоволствие да я правя, да експериментирам, да се уча .. имам много хляб още да изям, както се казва, но това не ми пречи всеки път да научавам нещо ново и да пробвам нещо различно.
    Много се разприказвах, ама няма нищо..
    френската любов рулз

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Доставя ми удоволствие, че доставям удоволствие на приятеля си, а когато съм превъзбудена ми е най-кеф за такива работи и .. просто го искаш.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

пражя свирки на приятеля ми 1.защото на него му доставя голямо удоволствие и 2.защото ми харесва да го правя и да гледам как умира от кеф
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Град
    Варна
    Защото ми харесва а и на приятеля си доставям удоволствие
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

с моя приятел сме вече от 11 месеца заедно и много се обичаме ,но едва от месец практикувам този вид ласки, просто защото досега имах предразсъдъци и не исках,но и тои не ме е насилвал да го правя.една вечер бяхме на една вила в гората и тогава реших че искам да се пробвам за парви пат и така.на него много му хареса и от тогава до сега не сме спирали! \/
    Ne vsichko e pari!

Обичам да го правя защото ми е приятно,а на човека до мен също Естествено обичам да ми отвръщат със същото :P Нямам предразсъдъци относно експериментите в секса
    ...it's WilD ObseSSioN...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си