- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как днешната младеж си предлагат да станат гаджета?
za6to tr da opredelq6 kakvi sa horata.vseki si ima mnenie.ako ti si na 21 i ima6 po-razli4no mislene,ne vijdam za6to tr da go sravnqva6 s mnenieto na drugite.tova,koeto na teb ti se vijda sme6no,za tqh moje da ne e.Първоначално написано от `Death`Whore`
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Това вече го прочетох и ти отговорих.
Бях много хлътнала по него,казах му да опитаме,ама той искаше да сме само приятели. Аз не се сдържах, целунах го на 1 дискотека. След това той ме изпрати и ме целуна, а на другия ден в чата ми каза, че е сбъркал и, че иск да сме само приятели. Видяхме се след 3-4 дни и той на стадиона ме целуна. а на въпроса ми какво означава това отвърна, че иска да опитаме да сме повече от приятели. даже пробни периоди имаше. Просто той не искаше обвързване и искаше да е сам. сега 2 години и половина по-късно е супер довелен от решението си в този ден. И няма как да е иначе-нали се обичаме безкрайно. Преди 1 година го помайтапих, че не сме си предлагали и тогава той ми предложи да сме гаджета![]()
![]()
Е, с година и половина закъснение
![]()
Ама вие още ли си предлагате бе![]()
Никое от гаджетата ми не ми е предлагало
"Искаш ли да станем гаджета?"
"Ми да."
Доста изтъркано е.
Просто след месеци опознаване и след целувката...![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
По-добре с целъвката да и кажа тва нещо , от колкото да я питам с въпросДоста нелепо ще се получи. Иначе до ся такова нещо не ми се е случвало да казвам. А и му мина времето да се поправя
![]()
=D> Just like this! =D>Първоначално написано от Ice_Queen
Любовта е песен, но няма песен без край!
Life's a bitch!Depending on how you treat her!
Каня я на луксозен ресторант и там вече и казвам великите слова: "Искаш ли да ми станеш гадже" \/
Какъв е проблемът с предлагането на 20 години не мога да схвана ощеАз го правя и действа безотказно
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Мммм,ТИЕСТО....него много го бичкам,брао!Първоначално написано от Valar
![]()
Let the beats control your soul...
Първоначално написано от Elektra_x
![]()
Тва трябва да е било много бясно!!!
![]()
![]()
Let the beats control your soul...
Как ли...Ами просто с времето се сближават все повече и повече и накрая са вече гаджета...Едва ли има някой,който е тръгнал да предлага с думи.
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
днес предложенията се получават като СМС или по СКАЙП. за мен е глупаво - не е ли си да те погледне в очите и нетърпеливо и притеснено да те пита, начи нема да е интересно-според мен де.
няма любов
Аз пък преди шест месеца започнах да си чатя с едно момче от моето даскало но не се познавахме. Пратихме си снимки и той каза че мн ме харесва някви такива. И :
™15•50•11™ <[** awe 4udq sa
™15•50•18™ <[**> ma nz nesum siguren
™15•50•23™ <iNsaNE`giRL> za..?
™15•50•33™ <[**> da ta pitam ne6to
™15•50•36™ <iNsaNE`giRL> m kaji
™15•50•38™ <iNsaNE`giRL> :
™15•50•48™ <[**> awe lesno e da se kaje kaji
™15•51•25™ <[**> 4ek 1vo da
™15•51•32™ <[**> piq edna studena voda ot sq
™15•51•45™ <iNsaNE`giRL> ooff
™15•51•49™ <iNsaNE`giRL> kaji dee
™15•51•53™ <[**> mi ko da kaja
™15•52•06™ <[**> ti znae6 ko 6ti kaja
™15•52•12™ <[**> ama kak go su4a ....
™15•53•20™ <[**> am ot 3-4 dena se znaem ma tfa nqma zna4enie nz kak da sa izraza ama iskam da hodq s tebe....... e tfa si e mn trudno da go napi6e6
™15•56•03™ <iNsaNE`giRL> mi
™15•56•04™ <iNsaNE`giRL> da
™15•56•05™ <iNsaNE`giRL>![]()
и така тръгнахме, и вече ходим близо 6 месеца и супер мног се обичаме.
Точно така,иначе ми се струва леко..нз как точно да се изразя но няма нужда от това "искаш ли да станем гаджета"Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
и аз мисля като предния пост...моят приятел дори не ми предложи,просто започнахме да се гушкаме и да се целуваме и стана ралтата.Аз мисля,че няма смисъл от това "искаш ли да ходиш с мен"и тем подобни...ако те хареса пак ще те помоли да излезете,а пък ако не няма да ти звъни хахахапри някои химията става бързо,а при други не
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
i az taka mislq i pri men e takaПървоначално написано от Lorraine
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Това за предлагането е Глупост! просто се случва до ся не съм предлагал на момиче , но то само се случа..ко да я питам искаш ли да сме гаджета ТЪПО е!![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ami ako sme priqteli ot 15 godini s neq !!! V smisal 4e sme postoqnno zaedno i se poznavame mn dobre edin s drug !!! Malko mi e tapo da ida i da e celuna !!! Po dobre da e popitam dali iska da opitame da badem neshto pove4e ot priqteli !!! Za svedenie sam na 18 !!!![]()
![]()
![]()
Приятели сте от 15 години!!!Първоначално написано от Анонимко
АхАхАхАХ !!!!![]()
Като малки са ви къпали заедно тъи ли!?
Light The Universe
Ti mai se pravish na tap !!! V smisal takav 4e sme izrasnali zaedno !!! Komshii sme i ot mnogo malkji se poznavame , u4ili s me zaedno i t.n.Първоначално написано от Valar
P.S. Tva na avatara TIESTO li e ako e toi EVALA kefish !!!![]()
![]()
![]()
и ест не с всеки, с който се целувам тръгваме!Първоначално написано от nasty_f
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ми да де израстнали сте заедно!!!
Това имах на предвит!
На автара е Тиесто разбира се заболяха ме пръстите да ви обяснявам!![]()
Light The Universe
въхх бяхме на една хижа за 8-ми и моя тогава само колега се напи мн злобно, ходи след мен цяла ве4ер, накрая ми направи предложение да спя с него. след като му отказах и отидох да сля.. той дойде да ме тормози в моята стая , но аз не отклю4их. оказа се 4е спал на пода пред вратата. след 2 дни излезнахме на кафе той се извини и попита :"може ли да ми простиш и да дадеш на ИДИОТА някакъв 1 шанс".. и аз му дадох![]()
![]()
Добре де за всички вас начина за предлагане не е чрез думи а чрез жест тоест целувката..но познавам много момчета за които тва че си се целунал с някого не значи че ходите и ето тва за мене е най-объркващото..и просто ще ми бъде много приятноако някое от момчетата тук ми обясни тва което написах по горе..тоест защо за някой от вас една целувка не значи ходене? и за тези от вас за които не значи че ходите кое нещо ще значи че ходите?