am,zdraveitetva za koeto 6te pi6e ne e problem za tva i ne vi molq za syvet(razbira se koito iska moje da si dade mnenieto)prosto nali se se6tate 4e ima edni takiva gadni ne6ta,koieto trqbva da gi spodeli6,ina4e ti e super sduhano....ta....predi sigurno 5/6 godini bqh mn silno vliubena v edno mom4e(tva be6e moje bi pyrvata mi istinska i mn silna liubov)ne6tata ne se polu4iha 6toto az bqh mn malka.toi zamina za sf i taka i nali znaete....vremeto "lekuva"uj.ta...godinkite letqha,az se vliubih v drugo mom4e i kato cqlo ne se se6tah za "nego",6toto toi be6e mn nadale4 v istoriqta!za tolkova mn vreme ne se bqhme vijdali nito vednyj,vypreki 4e hodim v edni i sy6i kafeneta,na edni i sy6ti mesta i imame gore dolu ob6ti fr...i 4estno prez um ne mi e minavalo 4e 6te go vidq to4nooo tazi vakanciqo6te po-malko sym si mislila 4e 6te izpitam otnovo sy6toto use6tane,kakto kogato go haresvah!!!e toi ne se be6e promenil,vse sy6tiqt krasavec si e!!!a az...az sega otnovo sym 6 klas i otnovo 6te si stradam tihi4ko za nego,a toi pak 6te si trygne!!!naistina mn silno sym go haresvala,6tom o6te me dyrji!ta za tova i kazvat sigurno "starata liubov rajda ne hva6ta"6te izlyja ako kaja 4e ne sym me4tala za momenta kogato otnovo 6te se vidim...sega ne znam...da se radvam ili da pla4a((