Значи ситуацията е следната...Една жечер бяхме с приятеля ми на бал и си попиинахме и двамата и много ни се доправи секс и наблизо имаше една детска градина и ние там..обаче нали бързахме и той го даде доста грубичко пук и по едно време бях изсъхнала и той буташе,а пук и не беше и много чисто..Та резултата след като се облякохме и мен нещо ми се поду отдолу и ме болеше отидохме у тях и се изкупах обаче това пак ме болеше.Гледахме го на огледалото и изглеждаше като някакво мехурче.На другия ден още не ми беше спаднало и даже мехурчетата бяха станали две Тъй като ме беше срам от майка ми и потърсих помоща на една мн добра приятелка и тя ме видя отдолу и тъй като разбира повечко от биология каза.че това са били малките срамни устни които са се подули и възпалили и нямало нищо страшно!Един цял ден лежах и се миех през половин час с интимен гел и с топла вода с лайка и на другия ден нямах вече нощо.Та вапроса ми е следния..случвало ли ви се е и някой ако може да обясни от какво е?На вечерта казах и на майка ми и тя каза че не е виждала такова нещо и да не нещо да ми е било разкъсано...Та ако може някой да ми обясни дали му се е случвало и какво е и от какво се получава,защото вече един месец ме е страх да правя секс