- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели петна в ноктите?
Искам да попитам какво означават тези бели петънца?Някои хора ги наричат късметчета други просто казват че са недостиг на виттамини.На мен ми се появяват доста често и това е много дразнещо.ще бъда много благодарна ако някой ми каже нещо по въприса или ми даде някакво инфо да прочета как би могло да се спре това нещо
Чесно казано и аз знам че е недостиг на витамини... като бях малак имах доста по ноктите , а вече нямам никакви петанца по ноктите.
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
аз го знам че е недостиг на витамини
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
И аз знам че се получава отп недостиг на витамини.Трябва да ядеш повече плодове и зеленчуци и също така може да пиеш от тези витамини разтворимите...купи си Мерц специал драже-ще ти направи ноктите по-здрави и петънцата със сигурност ще изчезнат! \/
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
дам недостиг на витамини е.Слава Богу аз нямам такъв проблем![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
mai be6e na vitamin B, ama ne sym sigurnaПървоначално написано от `sladi4ko`
Обичай живота,макар и суров,
с цел да изпиташ красива любов.
Да, ама трябва редовно да ги ядеш тия плодове, зеленчуци и т.н + разтворимите витамини. Смисъл не е зора да ги ядеш една седмица и после да спреш, а така периодично си похапвай по някое и друго плодчеПървоначално написано от $tedinka$^^^26@05!!!!!
ami i az gi imam i kogato re6ih da popitam lekarkata mi ot kakvo sa i tq mi akza 4e trqa da qm pove4e morkovi
хахахаха яж моркови тогас![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
От недостига на витамини в организма е, при мен също ги имаше, но след като го подкарах само на плодове и зеленчуци вече няма ( недейте като мен, и месо трябва да се яде, но аз съм полу- вегетарянка и...)
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Първоначално написано от kati_0513
ОМГ немога да си представя живота без месо на масата..![]()
sys sigurnost e tva pitala sum lekar 6toto i az gi imahПървоначално написано от `sladi4ko`
бе аз плодове не ям, не пия и разтворими витамини и нямам петънца. Що така а?