.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Към мъжете: обичате ли анално стимулиране???

За жените е ясно...но напоследък слушам доста и за това че на някои мъже също им харесва! Вие какво ще кажете????
    8т. реклама
    бан на профил

Мега фен
    Нищо не е ясно.

Стимулиране или бъркане ? По-скоро стимулиране ?
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    pf ... ako e pedal she obicha , ako ne e - shte te svali na zemqta i shte te rita v rebrata
    ebati tupata tema

Yupeeee !

Фен
    Град
    София
    Темата е в пъти по-интересна от милионите теми: "Пенисът ми е Х см" и "Възможно ли е да съм бременна". Стига бръмчали.

По въпроса - не съм пробвал. А ако ми се случи, и ми хареса, няма да се почувствам педал. Ако не ми хареса, няма да пробвам втори път. Точка. :P

Не мога да разбера защо имате тооолкова несериозно отношение към такъв въпрос!
    Аз не говоря за педалите а за нормалните мъже...
    И моля ако не сте имали сексуален контакт никога през живота си не се обаждайте!!!!!
    8т. реклама
    бан на профил

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    mi dosega ne sum probval ama ako momi4eto mi go napravi i mi haresa da me stimulira...mda...ako ne.......produjavai da e**shi tfa e...

cab273009
    Guest
    Не, не обичам.
    Но не от страх да не би случайно да се окаже, че ми харесва (демек, да се окажа пендрагон), а просто не ми харесва.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ем не мерси
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    Edin ot nai qkite mi orgazmi ot svirka be6e kogato priqtelkata mi stimulira6e anusa.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Еакулация имаш навпредвид нали щото оргазъм не мога да свикна с него казано от момче чесно звучи странно а бит
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Повече от фен
    "Ако е педал ще обича" ХАХАХА. Браво млади селянино! Очаровани сме че споделяш комплексите си с нас, но ако можеше поне малко да изключипш твърде "мъжествения си" и фанатично "хетеросексуалния си" мозък ще разбереш че и мъжете им харесва и то много. Мога да ви отегча с медицинското обяснение, или просто да ви кажа че съм говорил с 2-ма приятели на това, единия ненавижда хомосексуалистите (той е малко екстремен) но въпреки това признава че му е гот. На мен лично също ми харесва. Съвет - накарай го да свърши при орален и 1 секунда преди еякулациата му набии нежно пръст в ануса или просто си сложи пръста в/у ануса и леко натисни. Гледай тогава кво става

Голям фен
    Приятелката ми ме е пипала 1-2 пъти и ми е по-скоро приятно, няма какво да си кривя душата

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    pf ... ako e pedal she obicha , ako ne e - shte te svali na zemqta i shte te rita v rebrata
    ebati tupata tema
    off mnogo si zle!
    Po temata-Do kolkoto sum si govorila s mom4eta,vsi4kite harvat,a i na priqtelq mi mu haresva mnogo,no tfa ne ozna4ava 4e e pedal

Анна Ф.
    Guest
    Харесва им, харесва им...

Мъж, уверен в своята хетеросексуалност, не би се притеснил да признае, че аналното стимулиране му доставя удоволствие. Но поглеждайки към онези, които разбрали-недоразбрали бързат да отрицават и определят, се сещам за приказката "Гузен негонен бяга". :P

Кой бил педал и кой не - тъпо е да се заравяш в подобни идиотски предрасъдъци. А в секса не беше ли най-важното и на двамата да им е хубаво??

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    hmmm .. nqma kakvo da se rovq , vse pak si imam pishka i predi eqkulaciq na edno mesto
    no ideqta opredeleno ne mi dopada , oshte po-malko onq tam s avatar , prilichasht na George Michael koito i v detskata gradina znaqt che e p*derast da mi se zaqjda
    e*al sum go i v travestita

Yupeeee !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Стиа бе тва е гадно
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Guest
    Paduan` или Peduan' ?
    Такива хора дето са с предрасъдаци , винаги имате мнение по въпроса без да са запознати , а дори и пробвали (не че аз съм , но пък и за това няма да дам мнение по темата )
    избиват само комплекси по форумите щото ако го направят на 'улицта '
    нали ще им направят зъбките емигранти ...
    А точно комплексарите се страхуват от това което оплюват ...
    За тебе 1 обезкосмен мъж е гей дори ...
    Ами тогава кое момиче ще те фане за гъза а ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Моят приятел е твърдо против. Мен много ми се иска да пробвам как ще му е. Обяснявам му, че няма нищо лошо и най-малкото което е - НЕ Е ПЕДАЛСКО! Всичко, каквото се прави от двама души, които се обичат(МЪЖ И ЖЕНА подчертавам) е позволено. Но той така и не иска да се съгласи. Веднъж пробвах да му лижа ануса, но нещо пак не му хареса. Беше го гъдел. И досега и досега не мога да си обясня какво педалско намирате в това?? Та това си е ерогенна зона. Все едно да кажете, че като ви обарват по перинеума, било гейско... Тъпо е. Или пък жена, която обича френска, е лезбийка. Гейовете ги привличат МЪЖЕ. А не жени. Ако си гей, ти няма да изпитваш удоволствие, когато правиш секс с жена! Това е. Оттам нататък гейовете търсят начини да изразят интимната си близост. И понеже не са снабдени с женски полов орган, те прибягват до други възможни начини на стимулация - орален, анален секс. Това е обяснението. А не че щом ти харесва да ти стимулират ануса, значи непременно си гей! Това е тъпо и безпочвено изказване.
    Нз искам да пробвам това нещо на приятеля ми. Намирам го за малко или много възбуждащо. Така и той ще може да изпита същото усещане, каквото и аз, когато той ме стимулира. Но какво да се прави - всяко нещо в секса се прави със съгласието на другия. Така че не мога да го накарам на сила.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не, не обичам и няма да заобичам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

michelka:)
    Guest
    Predi6niq mi priqtel,obi4a6e analnoto stimulirane-t.e.da mu vkarvam prast v anusa ili da go lija.A sam 110%sigurna 4e ne e pedal ili bisexualen.Proso mu haresa i prodaljihme da go prawime.

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Moя приятел не обича.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Към мъжете: обичате ли анално стимулиране???

Цитирай Първоначално написано от innna
    За жените е ясно...но напоследък слушам доста и за това че на някои мъже също им харесва! Вие какво ще кажете????

ami 6te kaja samo ,4e ako mackata se opita da go napravi 6te i sma4kam mucunata ! spored men tva stimulirane go haresvat maje s izkrivena psihika

Повече от фен
    Падуан ти Гейът е гей защото го привличат мъже и прави анален секс само защото няма друга дупка. Дай ся жените който харесват да ги лижат да са лесбийки, все пак нали мъжа има пишка закво ше го прай с език и пръсти? Същата простотия е тва, просто не може да се прави само мисионерска на тъмно и тва е има нови и готини неща и трябва да се пробват. А това че имаш комплекси аз го изтъквам, иначе всички го видяха доста ясно. Ония разбиващия, естествено че ще и разбиеш главата ти си от онези агресивни комплексирани дебили който лашкат като идиоти и се мислят за мъже когато партниорката им каже "леко боли ме". Падуан кефиш се на твойте "другари" по мнение но забележи че нито един няма адекватно изказване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си