- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към мъжете: обичате ли анално стимулиране???
За жените е ясно...но напоследък слушам доста и за това че на някои мъже също им харесва! Вие какво ще кажете????![]()
8т. реклама
бан на профил
Нищо не е ясно.
Стимулиране или бъркане ? По-скоро стимулиране ?
2т. забрана за ползване на профил
pf ... ako e pedal she obicha , ako ne e - shte te svali na zemqta i shte te rita v rebrata
ebati tupata tema
![]()
Yupeeee !
Темата е в пъти по-интересна от милионите теми: "Пенисът ми е Х см" и "Възможно ли е да съм бременна". Стига бръмчали.
По въпроса - не съм пробвал. А ако ми се случи, и ми хареса, няма да се почувствам педал. Ако не ми хареса, няма да пробвам втори път. Точка. :P
Не мога да разбера защо имате тооолкова несериозно отношение към такъв въпрос!
Аз не говоря за педалите а за нормалните мъже...
И моля ако не сте имали сексуален контакт никога през живота си не се обаждайте!!!!!
8т. реклама
бан на профил
mi dosega ne sum probval ama ako momi4eto mi go napravi i mi haresa da me stimulira...mda...ako ne.......produjavai da e**shi tfa e...
Не, не обичам.
Но не от страх да не би случайно да се окаже, че ми харесва (демек, да се окажа пендрагон), а просто не ми харесва.![]()
Ем не мерси![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Edin ot nai qkite mi orgazmi ot svirka be6e kogato priqtelkata mi stimulira6e anusa.
Еакулация имаш навпредвид нали щото оргазъм не мога да свикна с него казано от момче чесно звучи странно а бит
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
"Ако е педал ще обича" ХАХАХА. Браво млади селянино! Очаровани сме че споделяш комплексите си с нас, но ако можеше поне малко да изключипш твърде "мъжествения си" и фанатично "хетеросексуалния си" мозък ще разбереш че и мъжете им харесва и то много. Мога да ви отегча с медицинското обяснение, или просто да ви кажа че съм говорил с 2-ма приятели на това, единия ненавижда хомосексуалистите (той е малко екстремен) но въпреки това признава че му е гот. На мен лично също ми харесва. Съвет - накарай го да свърши при орален и 1 секунда преди еякулациата му набии нежно пръст в ануса или просто си сложи пръста в/у ануса и леко натисни. Гледай тогава кво става![]()
Приятелката ми ме е пипала 1-2 пъти и ми е по-скоро приятно, няма какво да си кривя душата
off mnogo si zle!Първоначално написано от Paduan`
Po temata-Do kolkoto sum si govorila s mom4eta,vsi4kite harvat,a i na priqtelq mi mu haresva mnogo,no tfa ne ozna4ava 4e e pedal
Харесва им, харесва им...
Мъж, уверен в своята хетеросексуалност, не би се притеснил да признае, че аналното стимулиране му доставя удоволствие. Но поглеждайки към онези, които разбрали-недоразбрали бързат да отрицават и определят, се сещам за приказката "Гузен негонен бяга". :P
Кой бил педал и кой не - тъпо е да се заравяш в подобни идиотски предрасъдъци. А в секса не беше ли най-важното и на двамата да им е хубаво??
hmmm .. nqma kakvo da se rovq , vse pak si imam pishka i predi eqkulaciq na edno mesto
no ideqta opredeleno ne mi dopada , oshte po-malko onq tam s avatar , prilichasht na George Michael koito i v detskata gradina znaqt che e p*derast da mi se zaqjda
e*al sum go i v travestita
Yupeeee !
Стиа бе тва е гадно![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Paduan` или Peduan' ?
Такива хора дето са с предрасъдаци , винаги имате мнение по въпроса без да са запознати , а дори и пробвали (не че аз съм , но пък и за това няма да дам мнение по темата )
избиват само комплекси по форумите щото ако го направят на 'улицта '
нали ще им направят зъбките емигранти ...
А точно комплексарите се страхуват от това което оплюват ...
За тебе 1 обезкосмен мъж е гей дори ...
Ами тогава кое момиче ще те фане за гъза а ?![]()
![]()
Моят приятел е твърдо против. Мен много ми се иска да пробвам как ще му е. Обяснявам му, че няма нищо лошо и най-малкото което е - НЕ Е ПЕДАЛСКО! Всичко, каквото се прави от двама души, които се обичат(МЪЖ И ЖЕНА подчертавам) е позволено. Но той така и не иска да се съгласи. Веднъж пробвах да му лижа ануса, но нещо пак не му хареса. Беше го гъдел. И досега и досега не мога да си обясня какво педалско намирате в това?? Та това си е ерогенна зона. Все едно да кажете, че като ви обарват по перинеума, било гейско... Тъпо е. Или пък жена, която обича френска, е лезбийка. Гейовете ги привличат МЪЖЕ. А не жени. Ако си гей, ти няма да изпитваш удоволствие, когато правиш секс с жена! Това е. Оттам нататък гейовете търсят начини да изразят интимната си близост. И понеже не са снабдени с женски полов орган, те прибягват до други възможни начини на стимулация - орален, анален секс. Това е обяснението. А не че щом ти харесва да ти стимулират ануса, значи непременно си гей! Това е тъпо и безпочвено изказване.
Нз искам да пробвам това нещо на приятеля ми. Намирам го за малко или много възбуждащо. Така и той ще може да изпита същото усещане, каквото и аз, когато той ме стимулира. Но какво да се прави - всяко нещо в секса се прави със съгласието на другия. Така че не мога да го накарам на сила.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не, не обичам и няма да заобичам.
Predi6niq mi priqtel,obi4a6e analnoto stimulirane-t.e.da mu vkarvam prast v anusa ili da go lija.A sam 110%sigurna 4e ne e pedal ili bisexualen.Proso mu haresa i prodaljihme da go prawime.
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Moя приятел не обича.
Първоначално написано от innna
ami 6te kaja samo ,4e ako mackata se opita da go napravi 6te i sma4kam mucunata !spored men tva stimulirane go haresvat maje s izkrivena psihika
![]()
Падуан тиГейът е гей защото го привличат мъже и прави анален секс само защото няма друга дупка. Дай ся жените който харесват да ги лижат да са лесбийки, все пак нали мъжа има пишка закво ше го прай с език и пръсти? Същата простотия е тва, просто не може да се прави само мисионерска на тъмно и тва е има нови и готини неща и трябва да се пробват. А това че имаш комплекси аз го изтъквам, иначе всички го видяха доста ясно. Ония разбиващия, естествено че ще и разбиеш главата ти си от онези агресивни комплексирани дебили който лашкат като идиоти и се мислят за мъже когато партниорката им каже "леко боли ме". Падуан кефиш се на твойте "другари" по мнение но забележи че нито един няма адекватно изказване.