- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кажете ми (ФОр гърлс онли)
значи правя описание \/
на 20 съм УШ съм гъзе макар че не ги обичам особено...
утре тръгвам с едно момиче и то ме остава след седмица или две
примерно ви казвам такива случай бол имам
то неможе май вие да ми кажете , но приемам предположения![]()
kakvo ako taka iskam taka jiveq
А защо те зарязват на първата или втората седмица? Казвала ли ти го е някоя? Ти питал ли си се ?
Може да е тръгнала с теб просто ей така, без чувства.Може да си й омръзнал, макар че ми е странно как като харесваш някой, той може да ти омръзне за една седмица.Не е въпроса да ти гъзар или нещо такова, а наистина момичето да те хареса, да сте заедно по-дълго време, ако сте щастливи.
=D>Първоначално написано от koalka
вижте
любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
живеи в живота има смисъл!
няма невъзможни неща!
обичаи за да будеш обичан!
не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!
ami moje bi pri4inata e v teb,pomisli si kakvo e durjanieto ti kum momi4etata...no moje i te da ne sa te obi4ali ili da si im omruzval burzoПървоначално написано от phm
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Сигурно просто не са изпитвалали истински чувства към теб!Ако е имало чувства дори характера ти да не е перфектен са щели да останат с теб!!!
Човека е газе бее ви пък я млъквайте!![]()
А подписа и автара му как съответстват направо думи немам!![]()
Light The Universe
хаиде не съм гъзар имах предвид че не съм олигофрен..Първоначално написано от Valar
ПОДПИСА И АВАТАРА МИ СЪОТВЕСТВАТ !!!
КАКВО ОБЩО ИМА СПОРЕД ТЕБ ХАУС МУЗИКАТА С КУБИНКИТЕ
КАЖИ МИ
иначе сигурно не са ме обичали ама и аз не ги обичам все пак да няма да се женя за тях
а и валар>>> идеята е - погледни надоло
Е, ти пък все те зарязват. Ти сигурно с 2 си ходил и те са те зарязали. Има и други момичета!
Let The BEAT Control Your Body
нали и аз така си мисля просто се чудя защоПървоначално написано от radito
Какво се чуди? Защо те зарязват ли? Има само 1 начин да разбереш: като я попиташ!Първоначално написано от phm
Аз така бях ходила с 1 и го бях отрязала и той ме попита просто като приятели защо съм стигнала до това решение, каква е била причината, защото му се случвало за 3-ти път подред. Така че няма да е зле и ти да направиш това!
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от koalka
![]()
\
/ =D>
Ми сигурно тва е решението, да отиде и без лоши чувства, със смирен и спокоен тон да попита, така ще разсее всички тия въпросителни.Първоначално написано от radito
spored men poslu6ai drugite izlez s nqkoq na kafe i prosto q popitai za6to se e polu4ilo taka i tq 6te ti obqsni za6toto i da predpolagame tq si znae nai-dobre USPEX![/i][/b]
{}{P}{}
досаден си и ги задушаваш с вниманието си
скучен си
тя е влюбена в друг
нямате общи познати
нямате теми за разговор и не можете да си говорите пове4е от 15 мин
не си достатъчно красив/богат т.ее не си достатъчно голямо гъзе
не изпълняваш всичките й прищевки
не си достатъчно добър в секса
искаш секс прекалено рано
или с други думи - изключително трудно е да угодиш на жена, особено на такава, която не е луда по теб
ПС извинявай може да не си нищо от тва, но такива са мойте предположения
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аман от гъзета.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
нали аз не трябваше да го пиша гъзе щотоПървоначално написано от Kianna
всичките сега ще се юрнете да го пишете това
идеята е че не съм грозен нито беден
нито пак ми е малка \/ точилката
а иначе прищевки не испълнявам
зает съм с мойте![]()
иначе вие момичета мн обичате да искачате
с по един каталог на еивън и ааа мило искам това
живи и здрави
Първоначално написано от phm
![]()
![]()
![]()
Нямам думи просто на тва изказване![]()
![]()
Още имаш хляб да ядеш докато станеш гъзе ... по скоро си още![]()
Не е въпроса гъзе ли си не си ли.. Важното е момичето да те хареса такъв какъвто си, с недостатъците ти и положителните ти черти. Щом те оставят явно правиш нещо, което не им се харесва или просто не си попаднал на точното момиче до сега. Трябва да си оригинален ( не става ? за дрехи, а за акъл )
Не е нужно да си гъзе за да се харесаш на някое момиче важното е да ти е удобно.
Недей да се държиш като невъзпитано и глезено момченце. Ако отидете на кафе , не щракай с пръсти , за да извикаш сервитиора или гласно недоволство от бавното обслужване. Впечатлението , което ще оставиш в нея няма да е никак добро.
Недей да и разказваш за сватбата на баба ти и дядо ти.. или за здравословните проблеми на хамстера ти. Ще изглеждаш като празноглавец. Остави тя да каже нещо хем ще разбереш повече неща за нея хем ще докажеш , че те интересува нейното мнение.
Чувството за хумор е добро качество ние момичетата го обичаме, но не прекалявай. Да не те помисли за лигаф цървул.
Не и позволявай да си прави шеги за твоя сметка. Ако е цинична в самото начало шута..
УУууУуффф и последно каквото и да правиш дръж се естествено. Тя е излязла с теб защото те харесва такъв какъвто си.
Ако съм ти помогнала до някъде ще се радвам.
И дано да не те зарязват на 2-рата седмица![]()
Fuck me I`m famous..