Molq vi da prochetete

znachi ne znam mnogo mi e tejko, prosto ne izdarjam. Poslednite dva pyti, kogato se opitah da pravq sex sys priqtelkata si, MI SPADA!

eto kakyv e problema. Pravili sme go nqkolko pyti, ne mnogo. Pyrvite nqkolko - perfektno. Sega obache predposledniqt i posledniq pyt shte ostavqt otpechatyk vyrhu men.

Celuvame se, pregryshtame se, natiskame se vyrhu legloto az sym nadyrven i gotov za sex. V mometa, b koito pochna da se razsablicham, sqkash se sramuvam ot sebe si ot golotata si i leko pochva da mi spada. Znachi az izglejdam dobre obshto vzeto, no symsramejliv. Kakto i da e, ne mislq che tova e problema, zashtoto veche sme go pravili

Znachi tq mi pravi chikiq pri koeto az se vyzbujdam na maX .. v momenta v koito sksysam opakovkata na prezervativa i si go sloja pochva mignoveno da mi spada za sekundi, bukvalno! Izhabihme 3 broiki, no tova e bez znachenie. Sloja li si go i mi omekva. Ne moga da i go vkaram. A dosega ne se e sluchvalo. ;( mnogo mi e tejko, zashtoto dnes 3 broiki, minaliq 2. Prosto neshto stava s men i ne znam kakvo e, a na mackata i e krivo, che edva li ne ne moga da se vyzbudq ot neq, koeto ne e vqrno.

MOLQ VI POMOGNETE, ako ne syvet, to pone mi obqsnete kakvo stava i dali nqkoi e imal takyv problem. Blagodarq za tova che prochetohte!