- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към Момичетата: правите ли го когато сте в цикъл?
вчера ми дойде но приятелят ми настоява да го правим тези дни когато е сам в тях.
та бихте ми помогнали ако ми кажете правите ли го когато сте в цикъл или не
мерси предвариително
Нищо не пречи на секса по време на менструация (поне за по-негнусливитеПървоначално написано от Анонимко
).
Имайте предвид, че в този случай възможността за инфекции е по-голяма, така че - още по-внимателно с хигиената.
Значи 1 път се случи така-не бяхме правили секс доста време,а точно 3-те първи дни от менструацията ми той беше сам у тях.И не знам от желание или какво на 3-тия ден ми свърши.Странна работа.Ако това се брои-значи съм го правила.Друг е въпросът,че тогава най ми се иска,но не го правя.не ми е удобно да има кървища и се страхувам от инфекции.а и не може да ми прави френска любов-какъв секс е тогава!
Еми няма ли го това-за мен не е имало секс-за него може,ама за мене не.а и двамате обичаме тази част най-много!
Не ме разбраПървоначално написано от krem4et0
Откога оралният секс е забранен в тази част от месеца? Как може на едни хора това да не им пречи, а други да се оплакват?
![]()
п.п.: да, и на нас с бившата ми приятелка това ни беше любимата част от секса![]()
За девойките не знам, но на мен ми е гадно да ми заприлича оная работа на сурова кървавица.![]()
Иначе, по-приемлив е вариантът задължително с презерватив!
Но пак шлоькането ме дразни, да не говорим за мацаницата.![]()
А пък кунилингус по това време... Прекалено канибалско!!!![]()
абе гнусно си е![]()
според мен не е етично и понамирисва
не!
и как е? има ли разлика? не е ли наистина нехигиенично?Първоначално написано от thirteen
ne e gnusno...gotino eПървоначално написано от Анонимко
Ими....Не съм...Ама тука,гледам,че има фенове![]()
Пълна бъркотия...Аз съм против,въпреки,че не съм пробвала.
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
aa ne ne ... trudno e ama se izdurja 5 dena bez sex
posle moje da se prai 25 v meseca![]()
Yupeeee !
На риба мирише-по точно на копърка такава малко вкиснатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje da se pravi naprimer v banqta pod dusha...Az sam pravila taka 1pat,no to pi
no to po4ti mi beshe svarshilo...![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Има разлика.Тогава жената е по-чувствителна.Първоначално написано от Анонимко
Ест , че не е хигиенично,но за какво са презервативите?
Първоначално написано от Emotional_Decay
На същото дередже и мнение съм и аз![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
emi az ne bih,zashtoto mislq,4e e malko gnusno,no ako vse pak si reshila po-dobre go pravete s guma,za da ne stanat nqkvi infekcii
Ами не го правим,когато съм в цикъл,но може да се прави,ако ти харесва.Аз например по време на цикъл не ми се прави секс и за това.Но презервативът е задължителен.
Тва гадну уее![]()
Веднъж го направихме, като бях в цикал...бях с тампон и просто го махнах и затова нищо не се цапа (иначе ако преди това съм била с превръзка) и честно казано...си беше яко. Не бях свършила, но си беше супер
![]()
НЕ!![]()
You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
I only care about today, tomorrow is too far away!