- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко широко място ви е необходимо, за да правите секс?
на мен 1.5 до 2 m.
според размерите на приятеля ми... 'щот той е по-големичъкв смисъл висок... аз съм компактна
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Колкото повече,толкова повече!Така е казал Мечо Пух!А Ако има и препядствия по терена,за да се измислят нестандартни изпълнения-ще бъде номер едно!!!
зависи къде се развива действието!!! Иначе на мен мие достатъчно метър на метър![]()
Еми, най-добре на колкото се може по-широко, за да имаш свобода на движенията.Ние най-често го правим на единично легло и пак сме си добре.
дамм въпреки 4е сме се събирали отзад на колата не е съшото 4увството да ти е "широко около варатаПървоначално написано от koalka
" защото имаш пове4е място за действие и щури идеи
но едно легло 2 на 2 хахах е супер
само да си поръ4ам такова
![]()
Е...ако става въпрос става и в детско гардеробче, ама на една спалня примерно си ми е най-удобно.
Shirokoto si e shiroko![]()
![]()
![]()
Тряя ми едноо огрооомнооо легло![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
да ама ако се случи и един стол би ти бил досатъченПървоначално написано от jony
![]()
Аз, като те хвана теб, и без стол ще минаПървоначално написано от FleurDelacor
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Можем и на 1/3 от пейка![]()
хах .. колко съм зле, аз като прочетох тясно място съвсем друго си представих. Иначе и аз като теб. И 1/3 пейка би трябвало да ми стигне, ако се наложи.Първоначално написано от `Death`Whore`
П.П. Друго си е на голямо удобно легло(така мисля де) Не тесни(малки) места не съм пробвала
Първоначално написано от FleurDelacor
+1
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Колкото повече, толкова повечеАма и на по-тясно място да правя пак става, сексът си е секс навсякъде
![]()
Най-тясното е било на половината от задната седалка на Астрата му.
ooo da i az sam go pravila na zadnata sedalka na kolata na moq, na stol na masa .... i o6te mnoo mestaПървоначално написано от krem4et0
abe 6tom se jelaeme kakuv e problema da stane vednaga(i navunka e stavalo na peika taka 4e ne se nujdaeme ot 6iroko)
![]()
LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!
ooo da i az sam go pravila na zadnata sedalka na kolata na moq, na stol na masa .... i o6te mnoo mestaПървоначално написано от krem4et0
abe 6tom se jelaeme kakuv e problema da stane vednaga(i navunka e stavalo na peika taka 4e ne se nujdaeme ot 6iroko)
![]()
LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!