.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

виж тук и се ограмоти НАЙ-НАКРАЯ!!!

а ве брат научете се да пишете веееееееее, дразните ме вече софийски(и тея които им подръжават щото си мислят, че е яко) селянчета такива

пише се:

на някого (а не "на кой")
    с кого (а не "с кой")
    множествено число: кои, някои, червеи, стадии, които ;
    единствено число: кой, някой, червей, стадий, който

не винаги след "по" и "най" се пише тире, или май по-добре да кажа, че след "по" и "най" се пише тире...

редовно виждам такива грешки (не само, но най - вече)
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Бъди гъзе, не слушай чалга! Бъди гъзе - пиши грамотно!

Guest
    awe q maintati we kirtak seki she si pishe kak si iska daeba kuf si ti kaash na horata kaks epishe dabea neshtanika gaden

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    awe q maintati we kirtak seki she si pishe kak si iska daeba kuf si ti kaash na horata kaks epishe dabea neshtanika gaden
    а ве твойта майна ве

неграмотник такъв, аре върви малко в училище да видиш що е четмо и писмо, пфффффффф, селяни неграмотни, научете си собствения език тогава ми се хвалете колко езика знаете
    Кажи! Ако бях красив, можеше да ме харесваш! Ако бях мил, можеше да ме милваш! Ама понеже съм прост - можеш само да ми простиш!

Цитирай Първоначално написано от shmatka_s_patka
    а ве твойта майна ве

неграмотник такъв, аре вари малко в училище да видиш що е четмо и писмо, пфффффффф, селяни неграмотни, научете си собствения език тогава ми се хвалете колко езика знаете
    То много хора на даскало 'одят,ама представа си нямат от правопис

za jalost e taka za6toto ve4e ne ostanaha stoinostni u4iteli i u4enici koito da razberat 4e ne hodqt na u4ili6te 6toto da im e gadno ami za tqho dobro...

Само като видях изразите ти се отказах да чета по надолу!! Не може да претендираш,че пишеш правилно като изпозваш изрази от типа на "вари " вместо "върви...
    Дъ бест аватар от галерията

az kazah vyrhu koe pretendiram 4e se pravqt gre6ki... a tova e qsno za6to sam go izpolzval - ne za6toto ne znam 4e e "vyrvy" a prosto za6toto sam izpolzval sakraten variant...
    ама не и да бъркам кога се пише кои/кой/ т.е. и/й , кога слято и полуслято и кога разделно и такива... хайде не се хващай като последния удавник за сламка вместо да си признаеш че ги правиш тези грешки...

Град
    Kill the kifla co.
    Аз се дразня изключително много на: "аре"; "ве"; "излезнах"; "слезнах" или например слагането на е след гл. от 1л. мн.ч. като например "пишеме" и мнооого се дразня на грешки от рода "рака" "къшта" и разни такива, тоест на всеки който не може да пише както трябва.Не, че претендирам да съм филолог, ама то това вече е срамно..и за бога българи сте! Пишете на български!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=63275
    Стегнато и ясно казано.
    Колкото до дразнещите грешки, наистина тъжно е, че много хора не могат да пишат на родния си език, но честно да ви кажа, спрях да се ядосвам. Като видя някой познат да прави грешка го скастрям, защото знам, че ще ме послуша, но по форумите е самоубийствено да се опитвам да налея акъл на когото и да е, щом ще ме напсува в отговор.

^npocTo^a3^f`
    Guest
    А ве, брат, научете се да пишете, веееееееее, дразните ме вече софийски(и тези, които им подръжават,защото си мислят, че е яко) селянчета такива!
    ...и тръгнал да ни учи.

с кого (а не "с кой")
    А това знаеш ли защо е така или просто са заучени фрази?

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f`
    А ве, брат, научете се да пишете, веееееееее, дразните ме вече софийски(и тези, които им подражават,защото си мислят, че е яко) селянчета такива!
    ...и тръгнал да ни учи.

с кого (а не "с кой")
    А това знаеш ли защо е така или просто са заучени фрази?
    Една поправка и от мен :Р За интервалите няма да се заяждам :Р

Guest
    За пропуснатия интервал преди "защото"? И аз го видях (явно съм натиснала "Insert"), но като Гост не мога да си променям мнението.
    ПодрАжавам, да...

Повече от фен
    Всички сме на ясно как се пише и си знаем правилата, но все пак всеки има право да пише както си поиска.И не мисля, че при положение, че и ти самият имаш толкова много грешки, си подходящият човек да ни учиш!
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Град
    На Баскетболното игрище!

Re: виж тук и се ограмоти НАЙ-НАКРАЯ!!!

а ве брат научете се да пишете веееееееее, дразните ме вече софийски(и тея които им подръжават щото си мислят, че е яко) селянчета такива

пише се:

с кого (а не "с кой")

не винаги след "по" и "най" се пише тире, или май по-добре да кажа, че след "по" и "най" се пише тире...

ти къв си дами кажеш как да пиша бе? не съм в даскалото та да ми викат за тва как пиша ! може нарочно да пиша така кФо проблем?
    I am what I am !!!

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

пише се:

с кого (а не "с кой")

ти къв си дами кажеш как да пиша бе? не съм в даскалото та да ми викат за тва как пиша ! може нарочно да пиша така кФо проблем?
    =D> =D> а такааа....

Супер фен
    хахахаахаххах ах ах ххх хах хаххаххах хах хха хаххх хах ххах ахах хаххх хаххахххахххах х хахххаххахахахха х ха хах хах хахх

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Guest
    "на някого (а не "на кой") " ti ne si u red! "na kogo" vmesto "na koi" tva na nqkogo ima suvsem dr smisul! ako popravq6 "na nqkoi" 6te6e da si prav, ama ne si!!!

Град
    У нас Си (=

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi

пише се:

с кого (а не "с кой")

Голям фен
    Ти първо вземи да пишеш на български и тогава ми говори..сега да се изтъкваш и да прайш цели теми за да покажеш че си много..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Аз се дразня изключително много на: "аре"; "ве"; "излезнах"; "слезнах" или например слагането на е след гл. от 1л. мн.ч. като например "пишеме" и мнооого се дразня на грешки от рода "рака" "къшта" и разни такива, тоест на всеки който не може да пише както трябва.Не, че претендирам да съм филолог, ама то това вече е срамно..и за бога българи сте! Пишете на български!
    Това с е-то е ебаси шита според мен. Едно е да съкратиш думата, но защо за бога ти трябва да я удължаваш. Данеби така да е модерно напоследък или просто има много аграри дето не могат да пишат на бълг?!
    Глееедам и не вяааарвам на ушите си!!!

Guest
    Но по принцип няма нищо лошо да се съкращават думите. Все пак не сме на далскало
    Аре чал от мене

Guest
    ок има някои наистина дразнещи грешки, но това е форум , а не изпит по български. Повечето от грешките са технически някои са от газария и само една малка част според мен са от незнание
    P.S. това с "удалжаването" на думата с "е" според мен идва от регионо в който живеем, ние така си говоримЕ недейте да издребняване

Град
    нямам си на представа...
    аз па мноо се дразня на "незнам" някой беше сложил в подписа си...

"НЕ" и "ЗНАМ" са две отделни думи !

с тва шибано irc народа изпростява все повече и повече...

Мега фен Аватара на koalka
    Това за " на когото" и аз го знам, обаче не го използвам като пиша обикновено във форума, което си е моя грешка.

Guest
    ок има някои наистина дразнещи грешки, но това е форум , а не изпит по български. Повечето от грешките са технически някои са от газария и само една малка част според мен са от незнание
    P.S. това с "удалжаването" на думата с "е" според мен идва от регионо в който живеем, ние така си говоримЕ недейте да издребняване
    Едно е да говориш, друго е да пишеш
    То иначе и аз говоря на жаргон и ми се случва да слагам "е".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си