- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си поискам секс?
Я ми кажете как стаа тоз номер щото мойта само и намеквам ама или ни фаща за кво и приказвам или се прай на одарена
Оптимист ЗАВИНАГИ!
Играе!За мен се прави на ударена!
дамПървоначално написано от lo_flo
няма мацка която да не разбира от намеци...
Ами кажи и го.
Можеш леко да я хванеш за косичката и да и прошепнеш в ухото "Искам да те чукам кучко". Хехе примерно. Можеш и друго да и кажеш, ако мислиш, че това няма да и хареса, а ще я изплаши. Ама няма нищо лошо да и го кажеш директно, мисля, че директното е по-добре от намеци.![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва с косата е жестока идея![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тва с косата е жестока идея![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
мене гаджето ми така ме "излъга"
мн ме възбуди и....
а иначе с него винаги си говориме направо....точно тва мн ме кефи и ме възбужда дори![]()
Да
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Nqma jena koqto ne iska sex ima muje koito ne znaqt kak da si poiskat... kakto e i v slucheq...zavisi sq ako e nqkfa pritesnitelna i q fanesh za kosata i kaesh "iskam da te 4ukam'... poznai kyf efekt she ima...
Щом ходите, можеш да бъдеш и директен- т.е. да си го искаш гласно.
Ако така не става.. просто я възбуди, съблечи я.. тя може лекичко да се дърпа, ти настоявай. Може да й харесва да я желаеш повече и повече. Говори и секси неща, като я целуваш и й казваш, че я искаш "тук и сега" и лялялляля ..
Кажи и го направо без заобикалки.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Еми по принцип всичко си идва с времето и става неусетно, ама щом вече не издаржаш и сте заедно направо и го кажи ... секса е част от връзката така че .... говорете и всичко ще се оправи![]()
Бръкни й с пръст в задника!
Питаш я-Ша моe ли да тa опъна?
Първоначално написано от Dark`One
![]()
![]()
напално съм съгласна с тебе!
Изнасили яПървоначално написано от BecSar
действа
![]()
![]()