.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

разширяване

хора... искам да ви питам само ... тъй като съм на 15 и си мастурбирам само с масажиране на клитора... без да пъхам пръсти и оня ден се натискахме с приятеля ми и тои си пъхна единия пръст и едва влезе втория.... начи детствена съм...ии искам да ви попитам как да се разширя малко без да става някой фал... смисъл да не си скъсам детствената ципа и също така да не използвам пръсти щото ми е неудобно (именно заради това не си пъхам пръсти)...?

еми някъв предмет... О.о де да знам ... накарай приятеля ти да те разшири
    Life sux but just keep smiling

Guest
    не искам той. искаме да правим секс и ми е гадно той да го прави.За това искам аз сама ... кажете някакър предмет ... който да не ми скъса ципата и да може да ме разшири...или някакъв начин... незнам

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: разширяване

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хора... искам да ви питам само ... тъй като съм на 15 и си мастурбирам само с масажиране на клитора... без да пъхам пръсти и оня ден се натискахме с приятеля ми и тои си пъхна единия пръст и едва влезе втория.... начи детствена съм...ии искам да ви попитам как да се разширя малко без да става някой фал... смисъл да не си скъсам детствената ципа и също така да не използвам пръсти щото ми е неудобно (именно заради това не си пъхам пръсти)...?
    глупости са това!
    щом "пъхна единия пръст и едва влезе втория..." или не сте толкова девствена / в технически смисъл/ колкото си мислите, или имате еластичен химен и всякакви "проби с предмети" ще го направят още по-еластичен.

всякакви "разширявания" са пълна глупост! влагалището е орган, който се адаптира към въведения в него член!

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    Само той може да те "разшири" като хората...

По-лесно е от... използване на предмети или плодове и зеленчуци
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

... смисъл да не си скъсам детствената ципа ...?
    Хем сърби, хем боли...
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

е 4е можели да си бръкнеш с нещо без да си скъсаш детствената ципа не става пъхнеш ли нещо си я скъсала...и не си толкова детствена щом приятелят ти е бъркал.... ми хващай някакъв предмет разшири се оба4е да знаеш 4е й ципата ще се скъса

Guest
    а ве според мен даи му да рьга нема изцапаш леглото спох

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    е 4е можели да си бръкнеш с нещо без да си скъсаш детствената ципа не става пъхнеш ли нещо си я скъсала...и не си толкова детствена щом приятелят ти е бъркал.... ми хващай някакъв предмет разшири се оба4е да знаеш 4е й ципата ще се скъса
    A be tq ti kazva 4e e devstvena, ti 6e kaje6, 4e ne e... prosto ima razli4ni vidove devstveni cipi!! Twa ne e stena v kraina smetka, a se raztqga, ima i dupka nai malkoto ot kudeto ti izti4a kruvta po vreme na menstruaciqta!!!

Да деТствена си

DZVERA
    Guest
    само секс ще те оправи!!!

aaaaaaaa колко сте злееее аз доколкот знам ципата е на около 8-9-10см навътре..(зависи) тъй 4е няма на4ин да си вкара6 пръста и да я скъса6... то може стига пръста ти да е 10 санта ко се праите на много умни не ми е ясно...

Цитирай Първоначално написано от InnocentGirl.
    aaaaaaaa колко сте злееее аз доколкот знам ципата е на около 8-9-10см навътре..(зависи) тъй 4е няма на4ин да си вкара6 пръста и да я скъса6... то може стига пръста ти да е 10 санта ко се праите на много умни не ми е ясно...
    Nameri se edin chowek da im go kaji =D> =D> =D>
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
    ... смисъл да не си скъсам детствената ципа ...?
    Хем сърби, хем боли...

I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Да бе, на 1 метър навътре е. Я не ставайте смешни. Девствената ципа е близо до входа на влагалището, потърсете някоя картинка и ще видите. А как да се разшириш няма - или ще я скъсаш или просто нищо няма да стане. Като правиш секс с приятеля си всичко ще си дойде на мястото - не виждам смисъл да правиш такива неща.

qkoo tva se kazba dobre razvivan vapros

начи аз съм чел че е от 6 до 12 см МАХ и МИН друго съм чел и че ако се скъса се усеща лека болка госпожата по биология каза голяма
    Въпроса е че ни каза че всяка е различно еластична и може да не се скъса от първото ръчкане но смятам че когато е по еластична ще боли повече

АМА ВСЕ ПАК ПРИЕМАМ ОСПОРВАНИЯ Щот едно е да ти кажат а, да видиш е ПЪК СЪВСЕМ ДРУГО на всеки Половите органи са различни по форма и т.н. така че може и за мноо неща да не съм пав я обяснете по подробно че се пак сам М и не знам как е (а няма да е зле )
    My soul is painted like the wings of butterflyes

boje macka ti luda li si we nali to4no zatva e sexa za da se raz6iri6 4rez nego a ne sama da si prai6 nqkfi raoti osuznai se we !!! po4nete i 6e vidi6 ne samo 6ti e qko a i 6e se raz6iri6 dostata4no bez da se pritesnqva6 4e su tqsna samo sexa 6te oprai kakto nqkoi be6e kazal are i uspech4eta kato stane
    LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Разширяването не става ей така.
    Нямате си работа и вие.
    И акъл, ама айде...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Отка4ена ку4ка
    Guest
    Добре ,като ти се прави секс с него за кво искаш да са разширяаш ?Няма на4ин да са разшириш без да скъсаш ципата...няма никъф проблем той да я скъса ...кво толкова ,да не би да те е срам ?!? Спокойно не си единствената ,на която ще й скъсат ципата.По4ти вси4ки са минали през това Късмет

Нещо не ми е много ясно как ще стане тфа да се "разшириш",но ципата ти да остане цяла
    Очи отворих,но не те видях!
    За твоя поглед цяла нощ мечтах,
    сълзи от мъка по теб пролях,
    но уморих се да те чакам и с друг заспах!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си