- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- uFf semeistwo.. UfF
Значи така на мене въпроса ми е следния: ( на които се надявам някак си все някои да успее да ми каже какво да направя..)
Родителите ми са разведени от близо 3 години.. и по течение на обстоятелствата останах да живея с баща ми, нО КАКто във абсолютно всеко семейсвто, така и в моето (ако мога да го нарека такова) няма нищо идеално. Постоянно се карам с него, но не за неща които са характерни за деца на моята възраст, а все говорим за майка ми и стигаме все до там от където започна и всичко това. МОже би нЕзная точно какво да направя, но и все още съм дете и.. незная как да постъпя,но усещам че имам нужда от помош,но незная каква..![]()
![]()
......
aKo mOJeh dA kAJa kOgA i kAk Da zAobicHam sHtQh dA sYm mAsHinA oT lEd!BeZ bUrQ w OcHitE nO prEd twOq obRaz Ne MileQ!DocHuwAm zAshTo MiLcHisH.. ProsHepwAm ObicHam tE,otgOwArQsH nEznAm! I oStAwaM w LiubOwta sI sAm!
Ami kaf e to4no problema 4e ne razbrah?
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
И аз това се питам...![]()
Ами това, че за най-малкото нещо се караме с него и на много моменти се е случвало да се стигне до там да тряя да не седя в нас.. Май не се изразих правилно в началото. Просто незная какво да правя като насреща си имам само баща ми той ми и помага, но в същото време имам чуството че просто ми проваля живота .
aKo mOJeh dA kAJa kOgA i kAk Da zAobicHam sHtQh dA sYm mAsHinA oT lEd!BeZ bUrQ w OcHitE nO prEd twOq obRaz Ne MileQ!DocHuwAm zAshTo MiLcHisH.. ProsHepwAm ObicHam tE,otgOwArQsH nEznAm! I oStAwaM w LiubOwta sI sAm!
Абе не можеш да кажеш,че човекът ,който се глижи эа теб,иэхранва те и т.н ти проваля живота!нормално е ,почти всички се карат с родителите си и да ти кажа в повечето случаи децата са виновни...!Эамисли се над своето поведение и го попръви,эащото най-вероятно и ти имаш принос эа караниците.поправи се ,пък другото ще эависи от него.Може би ако улови промяна в държанието ти и той ще промени своето.
Късмет ти желая.....
[size=7][b][u]fosse cos
В крайна сметка каквито и да са са ни родители нямаме право да ги критикуваме. Трябва да се опитаме да не бъдем толкова лоши.
неблагодарни деца... не стига, че ви хранят, обличат, дават ви дом, топлота, обич... и на вас все не ви е достатъчно... един ден т'ва ще ви липсва... но кел файда кат' сега не го осъзнавате.. пффф
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Никой от тук не е виждал защо е караницата и дали е виновна, затова недейте да й се нахвърляте така, моля.![]()
Към авторката:Когато забележиш, че не е в добро настроение, избягвай да говориш с него за нещо, за което сте се карали вече.Успех!![]()
Автор Съобщение
Sweety_Betty Пуснато на: Пет Май 25, 2007 12:50 pm Заглавие:
Никой от тук не е виждал защо е караницата и дали е виновна, затова недейте да й се нахвърляте така, моля.
Към авторката:Когато забележиш, че не е в добро настроение, избягвай да говориш с него за нещо, за което сте се карали вече.Успех!
\/ \
/ \
/ \
/