- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НЕЧОВЕШКОТО ПАРТИИИ...налазвайте:)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

партито наистина ще бъде страшно... и е за добра кауза... а дали ще е само във враца или ще обикаля по българия
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Най-после нещо добро да се случи и в тая Враца беее евалаТам сме на 5 май

Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
е само във Врацабива ли тъй
хауевър инициативата е за добра кауза \
/ малко изпълнителите не ми се видяха познати, но важното музика да има

По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

те пък точно 5-ти май ше го сложат..
Е тва ще бъде нечовешки яко
Aaaaaa мноо е шит тва че е във Враца... ако тва нещо стане по на исток... мноо ше се зарадвам... ебатиии ай да додат на морето (Варна) ще е супер яко... ахаххаха... ако кажа Шумен ше е мноо нахално
Тфа да не ти е турнеПървоначално написано от WinHater
нз колко пъти сте били на такоз парте тия дет коментирате 'няма ли да е тук-там'...Кво му е лошото да е във Враца..най-сетне някаква разходка..в софията са банални и глупави вече.Враца рулз а изпълнителитее=D> \
/
изрудияяяяя
А да и едни дето ги няма на флайера ще са там: LAC
иии искам и аазз !!защо Враца ми е толкова далеч по дяволите
get off.

Сенсей,лого5,фарс,nowallz,denyo,shk и даркстепа искам и аззз

Абе и за mc wosh си струва както и за the dog squad.ще е луднеца ама тея дето ще ходят да се забавляват
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please

лол.. хм мн далеч .. хаха ще си ги слушам на winampa :S
ШУМЕН!!! ШУМЕН!!!ШУМЕН!!!Първоначално написано от Гост_
Мда е... и аз така казвам. Всичките са на майната си на 300-350 кмПървоначално написано от Анонимко

Ай някой ден да додат до Шумен ве... бива си го градаще има супер много хора... така си мисля де
и ще се разцепим...
басииии заслужава си най-вече заради DenYo, silent city, nowallz, sensei, dizentino... абееее всички

Eми айде де.Фащате стопа или влака и тъй...за това бих отишла и в Скопиеот София май ще тръгваме с влака дето тръгва в 12 и нещо

еми ако ви мързи да ходите във враца на 21-ви в софия ще има 15 часов хипхоп фест със 80 емсита от 7 държави ще има и брейк изпълнения и май и графити. http://news.359hiphop.com/no-borders-2-hiphop-festival
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please
Еми да ама на Ноу бордърс ще са други и по-различен тип изпълнители...така че и 2те си заслужават

да и на мен ми е странно маина .... точно на 5ти ..има някаква закодиране цел !Първоначално написано от niGGa
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
София... 'ептен...Първоначално написано от juice

ще си останем с mp3-ките по плеърите и тва е
Ох то няма угодия.Като не ми харесва местоположението на едно парти променям своетоЮ ноу ако планината не дойде при Мохамед,Мохамед ще отиде при планината

Аз съм планинатаПървоначално написано от Jamalska

Ъъъъм... искам да тe питам нещо... ако искаш пиши ми на скайпа - Lost In Music
a nqkoi ima li ideq kum kolko 6te svyr6i
ами с толкова много изпълнители и при все мястото...не по-рано от 2-3.Зависи в колко почне и колко време ще са сетовете на диджеитеПървоначално написано от Анонимко