- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Като започнахте да правите секс, за колко време..
Момчета(и момичетата да отговарят).Имам един личен въпрос!Отначало когато започнахте да правите секс,за колко време горе-долу свършвахте?И колко време мина преди да започнете да го правите по-дълго?Мерси
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Аз съм момиче и първият ми оргазъм стана след 3-4 месеца полов живот. Иначе за колко време- първият за 20-тина минути, а другите много по-лесно.
сега за момчета- имам наблюдения върху гаджето ми. първият път беше слаба работа-броени минути, ама втория откара 2 часа. След това редовно си правеше около час, но честно казано на мен така не ми харесва и сега компромисният вариант е 30-40 минути. Ако през това време не свърши- свирка!
krem4et0 гаджето ти е щасливец![]()
Първоначално написано от DZVERA
завиждаш му нали?
ostanalo da ne zavijdamerqdko se slu4va da ima takiva dobri momi4eta \
/
Ами не ме и голям кеф да ме чукат с извинение с часове. Едно на ръка, че боли, а и се претърквам!
И после,като станеш, ти се вие свят!Първоначално написано от krem4et0
Аз понеже имам проблеми със сърцето по-скоро получавам сърцебиене и ми причернява.
абе ний женските мн трудно свършваме,правете си кефа там...ама въпреки тва на нас ни е кеф много повече от на вас,така че не се притеснявайте толкова за края...
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
ми първия път аз лично свършвам от 10 до 25 минути някъде, а втория вече когато поискам ама не и по-бързо от 15-20 мин. Иначе може да се продължава доста дълго (ама най дълго ми беше 4 часа :P )
Ami nie momi4etata naistina svarvame po trudno ama ina4e si pravim kefa de, no si mislq 4e s te4enie na vremeto i praktikata vsi4ko se uvladqva i pri momi4etata i pri mom4etata![]()
не е съвсем така. Въпрос на практика. гаранция ти давам, че аз свършвам много по-лесно от гаджето си. понякога дори и без да ми докосва и половите органи може да ме изстреля на върха!
ми и аз по принцип свършвам преди гаджето ми да не казвам винаги но в едно 80% от случаите а съм много по неопитна от него.а иначе аз не засичам за колко време свършвам или колко време правим секс.според мен е тъпо.не е важно колко време те чука а да те чука качествено и да ти направи кефа според мен
Az govorq za orgazma po vreme na sex, ina4e... togava e drugo...
Imalo e slu4ai kogato sam svar6vala po lesno dokato se natiskame i t.n., ot kolkoto dokato pravim sex...
Кой ти каза че след това го правиш по-дълго?
emi az puk sum go pravila okolo 10 pyti ve4e i vse o6te ne sum izpitvala orgazum![]()
.. a priqtelq mi razli4no, no okolo 30 min i e gotov ...
гЛедАм лУнАтА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зАлЕзА-вИждАм тЕб,
гЛедАм зВеЗдИтЕ-вИждАм тЕб...
аЕ дА тИ e*а мАйКаТа бЕ -
мРъДни мАлкУ {{{}}}
да ти кажа лично на мен този оргазъм е по-разтърсващ,оотколкото ако е следствие от секса. де да знам. Различни хора сме все пак. А и има нещо много възбуждащо да ти бръкне в мокрите прашки да провери дали си много възбудена. Ох, искам сексПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()