- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko pr1sta poemat vaginite vi momi4eta??
moqta girl friend priema 4 br. na 5 br. ve4e q zabolqva i se d1rpa. pri vas kak e polojenieto s tova pronikvane?
![]()
![]()
Интересен въпрос
повече от 3 не съм пробвал, за какво го имам тоя атрибут дето виси там долу
![]()
![]()
Тоя въпрос ме сцепи
![]()
![]()
![]()
mi nai mnogo 3... hihi az sam si tesni4ka to moq se s tova me hvali![]()
![]()
![]()
LoVe Is A NaMe SeX Is A GaMe, FoRgEt ThE NaMe AnD PlAy ThE GaMe !!!
За да влязат 5, трябва да си пъхне ръката, а това се казва фистинг.И 4 пак е трудничко.
абе щом от вагината може д аизлезе цяло бебе....мисля 4е може ако се поиска да се вкара цял крак и нещо
това разбира се в кръга на шегата...сега да не вземете да по4нете от любопитство да тормозите приятелките си!
Хммммм...най-много 3!4 вече боли
ахаххах,е тоя въпрос кърти мивки отсякъде! ами най-много 3. ама да ви кажа като се почне с пръсти...все пак се увеличава желанието,защо да желая да ме порят с некви си там пръсти, ръце или кракакато може да ми се прииска нещо съвсем друго(което по принцип всяко момче може да осигури) и да няма болка ми само кеф! а честно казано е интересен въпрос дали съм тясна...тряа да питам
![]()
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
един е твърде малко, два са идеално, три са малко многичко, а четири е твърде много (за момичето ми е така)
има пръст и пръст![]()
2 са достатъчни, пък от пръст до пръст си има разлика!а и ако искам повече от 2 пръста да се вмъкнат аз направо ше искам нещо друго!
Let The BEAT Control Your Body
с юмрука до сгъвката на лакътя влиза
на глупав въпрос - глупав отговор![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Vijdal sum 3 huq v zadnik taka 4e bi trqbvalo da ima golqmi granici
kato stigne do kolqno me nabolqva malko, ina4e se turpi![]()
![]()
принципно можеш да се пробваш да напъхаш каквото и да било, но защо трябва на такава възраст (зашото я подозирам горе-долу, по смисъла на въпроса ти), да си правиш експерименти с момичето ???
Наскоро видях една картинка в гугъл в която един мъж си беше вкарал цялата глава в вагина на няква жена,Тази снимка направо ме отврати.![]()
![]()
![]()
2 пръста са ми екстра,с 3 вече боли