.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Аз никога не бих изоставил момиче заради гърди или такива простотии випроса е че ако съм с него няма да е само заради виншния вид а и заради топлотата която усещам като го прегърна(ЛЮБОВ! )
    My soul is painted like the wings of butterflyes

Guest

Re: Vazmojno li e samo zaradi tova da me ostavi???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i imam mnogo t1p problem,no mislq 4e vse pak e problem pone za men.az sam na 16 godini i o6te ne sam pravila sex.ne 4e me e strah da go napravq,no edinstveniq mi problem e 4e mislq 4e imam malki gardi.ne 4e sam savsem ploska no vse pak ne sam kato na pamela andersanDali tova 6te e problem za gadjeto mi?toi postoqnno kato vidq nqkoe momi4e koeto ima golemi bombi i vednaga o4ite mu blqsvat.i me e strah kato vidi moite malki cici i da se otkaje ot men.vazmojno li e samo zaradfi cicite mi da me ostavi?ne 4e mislq 4e taka 6te stane no vse pak iskam da razbera ot drugite.pls kaje mi
    Егати ГАЛОША!А,извинете,кучето ми дърпаше обувките тука...
    Имам най-евтиното решение за вас-силиконовите тубички са по 5 лева,доколкото си спомням.Пистолетът е 3лв.,така че сте уредени за малко пари.Enjoy! (ама не радиото)

Извинете,горният пост се оказа мой.
    I'm good at everything...except stomatology.

Guest
    Пий бозъ и ш'се опрайш

Guest
    10 от 9 мъже харесват големи гърди .... и другия е гей

Веднъж едно моче ми каза,че ако си има сериозна приятлка и иска да спи с нея това означава че харесва тялото й и тя не тряя да се комплаксира за каквото и да е било!така че ако на тфоя човек не му е само за ебането не мисля че това ше му направи впечатление!!!

Ми съжалявам,обаче не всички имат кат на Памела Андерсън Ако те заебе заради тва начи не те обича

Голям фен
    Няма да те зареже.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Пловдив
    10 от 9 мъже харесват големи гърди .... и другия е гей
    ... ама тва не значи че като харесват големи гърди не харесват малки!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    Hich da ne ti puka!!! Az sum na 18 i sum pochti ploska !! Mn sa mi malki... ma nie zatva go pravim i az si sedq s edin sutien det mn dobre mi sedi... i ne se komplexiram...prosto si zemi hubav sutieen iiii si4ko she e na 6
    e tva e gadno..6tot az sam na 17 i nqmam po4ti nikvi gardi i za da ne mi e kofty se 1 trqq seki pat da sam s sutien ili po4ti oble4ena taka li ne vijdam dr variant

normalno e da se zaglejda si4ki go pravqt ako te obi4a 6te e s teb \/ i treto ne se kompleksirai
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Според теб той вече не е ли разбрал колко са ти големи? Разбира се, че знае, това е нещо, което се вижда. Щом е решил, че иска да е с теб, значи това не му пречи. Ако държи истински на теб ще те харесва такава, каквато си. Ако пък те зареже заради това, значи просто не те заслужава.

Не мога да кажа,като не познавам човека,но ако
    връзката ви е сериозна и т.н.,едва ли ще те остави
    заради тва глупаво нещо...
    А на Памела Андерсън,изо6що не са ху6ави
    ...So baby if you want me you`ve got a show me love..

ГостЪТ
    Guest
    Hich da ne ti puka!!! Az sum na 18 i sum pochti ploska !! Mn sa mi malki... ma nie zatva go pravim i az si sedq s edin sutien det mn dobre mi sedi... i ne se komplexiram...prosto si zemi hubav sutieen iiii si4ko she e na 6
    e tva e gadno..6tot az sam na 17 i nqmam po4ti nikvi gardi i za da ne mi e kofty se 1 trqq seki pat da sam s sutien ili po4ti oble4ena taka li ne vijdam dr variant
    Глупости! Абе, стига с тези комплекси, бе... Циците далеч не са от толкова голямо значение, това не е нещо, което зависи от теб. Правил съм го с момичета(жени по-точно) с хмм млекоцентрали, също и с такива с мноого малки. Ясно, че крайностите правят впечатление, но никога не бих скъсал или тръгнал с някоя само заради това. Това е най-малкото... Може да нямаш никакви и пак тялото ти по моите критерии да е перфектно. Има толкова много фактори. Аз лично бих предпочел (освен примерно 1-2 пъти за разнообразие) да си без сутиен независимо от големината на гърдите ти. По този начин най-малкото бихме могли да си доставим много по-голямо взаимно удоволствие!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    cicite ne sa nai-vajnoto ne6to,a ako toi te zareje zaradi gardite ti,zna4i ne te e obi4al,no nevqrvam da go napravi..

6tome steb,to e qsno 4e vijda 4e ne si mnogo nadarena i vapreki tova e s teb.nqma da te ostav zaradi ednite cici.spokoino

глупости... това че момчетата ги привличат големи цици не значи че искат да бъдат с такова момиче, повярвай ми това не е най- важното и не вярвам да те заебе заради тва, че имаш малки цици, а и когато едно момиче се отдаде на едно момче изцяло, демек правите секс (не казвам да го правиш)... когато му се отдаде момчето не го интересува тялото... то просто гледа да му е приятно...
    повярвай ми от личен опит знам какво е, и аз съм с малки цици (две мои шепички) но си имам гадже от 7 месеца и това хич не му е проблем, нито на мене... даже си говориме по тая тема че са ми малки,,, той казва малки ама ги обича така че изобщо не се копплексирай заради тия неща, глупаво е... и безсмислено просто бъди себе си и не се опитвай да се преструваш на някоя друга тва със сигурност мн повече ще му се хареса

q se zamisli toi da ne e slqp.. zabelqzal e ve4e 4e ne sa osobeno golemi gyrdite ti i 6tom e s teb zna4i tova ne go pritesnqva tolkova mn 4e da te zareje
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

q se zamisli toi da ne e slqp.. zabelqzal e ve4e 4e ne sa osobeno golemi gyrdite ti i 6tom e s teb zna4i tova ne go pritesnqva tolkova mn 4e da te zareje
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Ако е голям тъпак е възможно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Д-р_Менгеме, Г-не,казва се Жоро от почивка,а и едвали неживущите във Варна са запознати с понятието :P
    Знам го бе, а съм от Свищов. Опасен е!

mi zavisi da ti kaja za mene cicite sa mnogo vajni tai4e bih e ostavila zvu4i gadno no sum takuv e ako te obi4am nqma da te ostavq de
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Guest
    Отговори си на въпроса : Ако той е с 7 санта пишка ще го зарежеш ли ?

Град
    Plovdiv
    То всяка може да си отговори на тоя въпрос и всички знаем отговора...ама като стане въпрос за техните цици,гъзове и т.н. едва ли не коалиция в защита ше напраат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си