- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vazmojno li e samo zaradi tova da me ostavi???
Аз никога не бих изоставил момиче заради гърди или такива простотии випроса е че ако съм с него няма да е само заради виншния вид а и заради топлотата която усещам като го прегърна(ЛЮБОВ!![]()
![]()
)
My soul is painted like the wings of butterflyes
Егати ГАЛОША!А,извинете,кучето ми дърпаше обувките тука...Първоначално написано от Анонимко
Имам най-евтиното решение за вас-силиконовите тубички са по 5 лева,доколкото си спомням.Пистолетът е 3лв.,така че сте уредени за малко пари.Enjoy! (ама не радиото)![]()
Извинете,горният пост се оказа мой.![]()
I'm good at everything...except stomatology.
Пий бозъ и ш'се опрайш![]()
10 от 9 мъже харесват големи гърди .... и другия е гей
Веднъж едно моче ми каза,че ако си има сериозна приятлка и иска да спи с нея това означава че харесва тялото й и тя не тряя да се комплаксира за каквото и да е било!така че ако на тфоя човек не му е само за ебането не мисля че това ше му направи впечатление!!!
Ми съжалявам,обаче не всички имат кат на Памела АндерсънАко те заебе заради тва начи не те обича
Няма да те зареже.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от Анонимко
... ама тва не значи че като харесват големи гърди не харесват малки!
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
e tva e gadno..6tot az sam na 17 i nqmam po4ti nikvi gardi i za da ne mi e kofty se 1 trqq seki pat da sam s sutien ili po4ti oble4ena taka liHich da ne ti puka!!! Az sum na 18 i sum pochti ploska !! Mn sa mi malki... ma nie zatva go pravim i az si sedq s edin sutien det mn dobre mi sedi... i ne se komplexiram...prosto si zemi hubav sutieen iiii si4ko she e na 6ne vijdam dr variant
![]()
normalno e da se zaglejda si4ki go pravqtako te obi4a 6te e s teb \
/ i treto ne se kompleksirai
![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Не мога да кажа,като не познавам човека,но ако
връзката ви е сериозна и т.н.,едва ли ще те остави
заради тва глупаво нещо...
А на Памела Андерсън,изо6що не са ху6ави![]()
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Глупости! Абе, стига с тези комплекси, бе... Циците далеч не са от толкова голямо значение, това не е нещо, което зависи от теб. Правил съм го с момичета(жени по-точно) с хмм млекоцентрали, също и с такива с мноого малки. Ясно, че крайностите правят впечатление, но никога не бих скъсал или тръгнал с някоя само заради това. Това е най-малкото... Може да нямаш никакви и пак тялото ти по моите критерии да е перфектно. Има толкова много фактори. Аз лично бих предпочел (освен примерно 1-2 пъти за разнообразие) да си без сутиен независимо от големината на гърдите ти. По този начин най-малкото бихме могли да си доставим много по-голямо взаимно удоволствие!Първоначално написано от Анонимко
![]()
cicite ne sa nai-vajnoto ne6to,a ako toi te zareje zaradi gardite ti,zna4i ne te e obi4al,no nevqrvam da go napravi..
6tome steb,to e qsno 4e vijda 4e ne si mnogo nadarena i vapreki tova e s teb.nqma da te ostav zaradi ednite cici.spokoino
src="http://line.mole.ru/love/08072004_1_...2121-21__.gif" border="0"></a>
глупости... това че момчетата ги привличат големи цици не значи че искат да бъдат с такова момиче, повярвай ми това не е най- важното и не вярвам да те заебе заради тва, че имаш малки цици, а и когато едно момиче се отдаде на едно момче изцяло, демек правите секс (не казвам да го правиш)... когато му се отдаде момчето не го интересува тялото... то просто гледа да му е приятно...
повярвай ми от личен опит знам какво е, и аз съм с малки цици (две мои шепички) но си имам гадже от 7 месеца и това хич не му е проблем, нито на мене... даже си говориме по тая тема че са ми малки,,, той казва малки ама ги обичатака че изобщо не се копплексирай заради тия неща, глупаво е... и безсмислено просто бъди себе си и не се опитвай да се преструваш на някоя друга тва със сигурност мн повече ще му се хареса
![]()
q se zamisli toi da ne e slqp.. zabelqzal e ve4e 4e ne sa osobeno golemi gyrdite ti i 6tom e s teb zna4i tova ne go pritesnqva tolkova mn 4e da te zareje![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
q se zamisli toi da ne e slqp.. zabelqzal e ve4e 4e ne sa osobeno golemi gyrdite ti i 6tom e s teb zna4i tova ne go pritesnqva tolkova mn 4e da te zareje![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Знам го бе, а съм от Свищов. Опасен е!Първоначално написано от kPuCkA
mi zavisi da ti kaja za mene cicite sa mnogo vajni tai4e bih e ostavila zvu4i gadno no sum takuv e ako te obi4am nqma da te ostavq de
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Отговори си на въпроса : Ако той е с 7 санта пишка ще го зарежеш ли ?![]()
То всяка може да си отговори на тоя въпрос и всички знаем отговора...ама като стане въпрос за техните цици,гъзове и т.н. едва ли не коалиция в защита ше напраат...![]()