.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Djonkata
    Guest

Neznam kakvo stana!!!

Vednaj si sedqh v detskata bqh na 13 i nogo pian maika mi vleze i kaza zashto si otchaen a az i odgovorih che mi nqma nishto no tq se pribliji i pocna da me bara za onaq rabota prez pantalonite sled tova mi go iskara i pochna da mi lapa posle sqkash ne bqh az sabuh i gashtite i pochnahme da go pravim tq beshe na cherveno no az prodaljih sled vreme tq kaza che e bremenna i tatko se zaradva zashtoto si misleshe che e ot nego no ne beshe s mama malchahme do posledno no doktorite kazaha che edisi kakvi gluposti bilo i che ne e na tatko spermata.blizo 5 godini sled tova nikoi ne razbra tatko misleshe che e mama mu izneverqva no samo tova ne podozirashe i sled tova taka narechenata mi sestra i dashterq beshe na 4god.bqh nakazan za deto me fana tatko da si biq cikia da gledam sestrami i da ne izlizam no bqh nogo zagorql i si kazah shtom mama moga da iba nachi i sestrami-dashterqmi beshe izvrateno zashtoto tq piskashe a az ne q ostavqh sled tova i svarshih na liceto.nokoi ne razbra no mi e kofti.kajete napravih greshka no ne golqma nali postavete se v moito mqsto!!!iskashe mi se da ne e istina!!!

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Много зле измислено.Айде със здраве.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Lele ... mnogo slaboumno ...

Град
    Varna
    ще ти дам най добрия савет...
    САМОУБИЙСЕ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    хахахах хахахахха
    браво, браво, добро е

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    повече трябваше да се потрудиш и да измислиш нещо по оригинално
    no exit

Ае, пи4, ти друга работа няма666 ли си?! Ходи си прасни 1 ръ4на и се успокой малко, 4е май си се развълнувал
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

добре си го измислил но еджа ли някои е толкова 4е да ти повярва
    WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg

Guest
    Djonka тва 4годишното ти е е сестра споко...От мене е не е от тебе...
    За нищо не ставаш батка..Може да искаш да е*еш майка си ама само ше искаш ...Извратено тъпо копеле...дано като пораснеш и остарееш да те фанат децата ти да ти распорат гъзъ бе !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Djonka тва 4годишното ти е е сестра споко...От мене е не е от тебе...
    За нищо не ставаш батка..Може да искаш да е*еш майка си ама само ше искаш ...Извратено тъпо копеле...дано като пораснеш и остарееш да те фанат децата ти да ти распорат гъзъ бе !
    Аз съм забраих да логна

Още един ограничен мозък
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Няма никаква логика в глупостите ти. Поне маааалко по-добре да беше измислено, да се посмеемм, ами то тъпо тъпо, та чак като тебе
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Авторе, що не си ебеш майката... отново?
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си