.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Пушенето на трева- забавление или начин на живот?

Въпросът е ясен.

Супер фен
    начин на живот определено

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Препоръчително е да не става начин на живот.

jalko e 4e go kazvam no se prevra6ta v na4in na jivot za vse pove4e hora i az ne pravq izklu4enie - po-golqmata 4ast ot poznatite i priqtelite mi pu6at treva. opitvala sam da spra, no osaznah 4e sled kato sprqh priqtelite mi zvanqha po-rqdko, a naskoro edna poznat mi kaza 4e vsi4ki mn dobre znaem 4e mojem da sprem no ne iskame.
    btw ne pu6a treva vseki den, nito vednaj v sedmicata, po-skoro pri povod samokolko to i da ne iskam da go priznaq sled kato razbraha 4e pu6a treva mnogo ot poznatite mi drasti4no promeniha otno6enieto si pod predlog 4e nikoga ve4e nqma da sam sa6tata. ne znam dali sa pravi
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    удоволствие .....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Голям фен
    Град
    Stz
    Ако си имаш принципи може да бъде и само удоволствие!Но за съжаление познавам доста хора,за които е станала начин на живот!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Град
    насам натам
    НАЧИН ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ

mi pri mnogo hora stava na4in na jivot,ama to zavisi ot teb samiq dali umee6 da se komandva6 malko ili mnogo.. ako 4ovek se zanimava s ne6to po cql den i ejednevieto mu e zaeto nadali 6te ima vreme da misli za treva.po-skoro na4in na jivot stava za onezi,koito po cql den se 4e6at po ... s izvinenie i kato ne si osmislqt denq s ne6to drugo i palqt mase sled mase

Град
    U nas
    Pu6eneto na treva nikoga e bilo 4ast ot jivota mi , no sum pu6ila predi godini za zabavlenie.
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

po skoro si4kii tiq neshta za koito se govori v toq forum sa svurzanii s opredelen na4in na mislene trevata voubshtee narkotitcitee se ispolzvat ot hora koito imat edin opredelen na4in an mislene opredeleno tva sa hora po umni ot ostanalite koito 4uvstvat 4e sa po razli4ni vupreki 4e v o4ite na drugite sa boklutci za da razberat si4ki kato s muzikata primerno koito slusha 4alga ima edin na4in an mislene sushtiq katoo ne si4ki drugi koito slushat 4alga taka e i s narkotitcite taka e i s hp hopa oba4e znaee li kade e problema problema e v tova 4e poslednite nqkolko godini 3 4 masovo po4naha da se poqvqvat hora koitoo oburkaha si4ko tova horaa s razli4en na4in na mislenee se opitvat da pravqt neshto koetoo ne im e v dushata i nai loshoto super mnogo durjat na tva dorii go prevrushtat v moda nqkva ii si4ki stavat takiva se ednoo metalist da slusha 4alga losho nqma nali ma kvo stava kogatoo metalista po4va daa obqsnqva naa kondio kak se prai 4alga stava mazalo nz dali razbirate kvo se opitvam da kaja ma se pak dano ponee edin da ee razbral i si4ko tova e samo edna kapka ot okeana nare4en glupost v koito si4ki se davqt no malo go zabelqzvat mislq si 4e edin ot na4inite daa po4nem da vurvim napred ee daa otkrivame sebe si seki da sudi sebe sii a ne drugiq seki da e otgovoren pred sebe sii noo da se sudi taak kakto bi sudil za drug moje bii s tva trqbva da po4nem ako ne iskame si4k ida se izdavqt nqkoi den
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

забавление от врме на време,стане ли начин на живот-лошо според мен

haha vie kvo se upitvate da im naleete mozuk na tiq
    Цитирай Първоначално написано от MDMA
    забавление от врме на време,стане ли начин на живот-лошо според мен
    mdma v " nali

Фен
    Град
    Варна
    Това е един от начините да си фИешън. Пуши трева и ще си фИешън. По-хубаво дъфчете гъби
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

По-скоро забавление въпреки че повечето от това което каза Уискас си е вярно като изключим че всичко това прави чадела начин на живот
    Аз мога да си разширявам кръгозора така да се каже веднъж месечно
    Това не прави тревата НАЧИН на живот
    Това я прави ЧАСТ от живота ми
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    нито едното, нито другото. за мене е просто една житейска дейност, също както слушането на музика например.

Град
    OUT OF SPACE
    ZA MEN BE6E I SMISAL I NA4IN NA JIVOT PREDI MNOO VREME NO SEGA E SAMO SPOMEN I NE6TO KOETO SE SLU4VA INCIDENTNO...A PREDI SI MISLIH 4E NQMA DA DOIDE DEN BEZ DA PU6A....NO VREMENATA SE MENQT,HORATA SE MENQT I NARKOTICITE SE PROMENQT..........

Guest
    Whisskas, евала! За мен е същото... може би наистина така става начин на живот, ама пък откривам неизвестни досега истини за света в които живея... може би това не е добре, защото истината боли, ама... кой знае

Ми не съм пушил никога трева ама съм се друсал...
    182- бан на профил 2т.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    От забавление се превръща в начин на живот
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

haha abe vie tuka ste naj sprelite, toa kvo se snimal sreshtu ogledaloto bratche hahaha

Град
    насам натам
    ако ти е кеф пушиш
    ако не не пушиш
    какви ти начини на живот и т.н.
    кво да ставам служител на джа ли
    какво трябва да значи начин на живот

ако е така както аз го разбирам
    цял ден да пушиш и нищо да не правиш
    е мн добре обаче нещо не е възможно

mi to jivota e zabavlenie, i trevata e zabavlenie, na4i kuf e izvoda
    ???? az za poslednata sedmica sam izpu6ila pone edno 20 30 grama treva i me mislq 4e e lo6o tova...... naistina horata koito upotrebqvat nakakuv vid narkotik sam mnogo poi otvoreni i mnogo po dobre mislqt ne6tata i realnostta....
    I Give Colours

mi to parvo pu6i6 za gazariq..posle za zabavlenie....i s te4enie na vremeto stava 4ast ot ejednevieto !! taka 4e...az mislq ...na4in na jivot
    CeLuVkAtA e GoRnO pReDuPrEjDeNiE zA DoLnO nApAdEnIe!!!

Guest

:-)

Хората които имат нужда от наркотик за да са по отворени,общителни, и да виждат нещата по добре, явно си имат някакъв проблем. И изобщо как не те беше срам да изложиш така себе си ( щото явно си много отворен/а ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си