- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "PRIQTELKATA MI" SE NATISKA NA GADJETO MI:( HELP
Zdr na vsi4kiImam edin problem i iskam da go spodelq s nqkogo
Momi4e na 16 sum ot sf.Ta zna4i minalata godina nai dobrata mi fr si be6e haresala edno mom4e i poneje izlizahme zaedno toi me haresa men.V na4aloto ne go iskah no s te4enie na obstoqtelsvata go haresah i az.Sled tova tq zamina za germaniq i az i mom4eto se sblijihme pove4e i stanahme gadjeta.Sled kato tq se vurna razbra i se skarahme jestoko
no posle pak stanahme priqtelki. I vse o6te hodq s tova mom4e.Problema e 4e edna sedmica sega ne se vijdahme i se bqhme skarali.Bez da iskame se zasqkohme v edna diskoteka,vsu6nost az znaeh 4e toi moje bi 6te otide,no toi za men ne znae6e.I kato otidoh kakvo da vidq
Toi i tova momi4e sedqt edin do drug i tq mu se natiska i go pregru6a
Tova produlji cqla ve4er a bqhme masa do masa.Skapa mi se cqloto nastroenie,opitah da se zabavlqvam no....
Toi ne napravi ni6to po vaprosa da q razkara
I na kraq kogato ve4e bqh piqna ot muka si trugnah i ot vun pred vratata te se celuvaha
![]()
![]()
. Tq znae 4e hodim,no e iskala da mi go vurne,a i tq o6te e luda po nego
. Kajete kvo da pravq,da go zareja li ili da prostq?
Mn go obi4am no ne moga da vzema re6enie.Help me pls =D>
А какво мисли той по въпроса?Иска ли да се съберете?Ако иска, можеш да му дадеш втори шанс.А ако не иска значи просто не те заслужава.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Относно приятелката ти - излишно е да казвам, че вече не ти е такава. А за гаджето разбери защо и той го е направил, защото явно не е имал нищо против. Тоя аз лично бих го зарязала щом ще ми варти такива номера, но те съветвам да не прибързваш докато не говориш с него. Да простиш няма да ти е лесно и не знам дали има смисъл, защото каквото се случи 1 път може да се повтори.
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
Az pak ako go obi4am ne bih go razkarala seki koito ne e v situaciqta kazva.. bih go zaebala no kato obi4ash nqkoi e savsem drugo.. az sy6to sam v kofti.. nastroenie to 1 sedmica sme razdeleni s moq i prosto go izgubih kaza 4e ne sam uspqla s ni6to da go zadyrja i nqma smisal no tova e dr vapros otnostno po temata .. taq tvoq priqtelka zemi q nakofti i prosto i dokaji 4e ne e nikoq i 4e e po dolu ot teb i 4e e super glupavi4ka a pak s priqtelq si pogovori seriozno i mu kaji 4e dyrjish na nego i 4e tova te tormozi pitai go dali i toi e na tova mnenie i si izqsnete otnosheniqta USPEH \/
ne si zaslujava toi e pederas 6tom postupva taka s tebe zareji go!!!!!debaaaa mn se drazna na takiva pendeli nedoebani![]()
![]()
Много ясно!! Приятелката и да не го е вързала?? Натискала му се е, защото и е позволил!! Такъв не заслужава да страда толкова за негоПървоначално написано от betka`ta
Yeah, what I've felt
What I've known
Sick and tired, I stand alone
Could you be there
'Cause I'm the one who waits for you
Or are you unforgiven too?
betka`ta 6te ti kaja samo 1 CHE nE SI PRAVA .. ako d1rji6 na edin 4ovek 6te se opita6 da si izqsnite ne6tata a ne po nai t1piq na4in zaebava6 go i strada6 !![]()
az ot dumite ti razbiram,4e ti vini6 edva li ne samo priqtelkata si,a gadjeto ti sy6to ima vina.toi ako e mom4e na mqsto 6te se opita po nqkakyv na4in da otblysne namecite na tova momi4e,no ne go e napravil,a naprotiv celuvali sa se.6to za 4ovek trqbva da e 6tom v takava situaciq se prehvyrlq ot ednoto momi4e na drugoto.zareji gi i dvamata.ne ti tqrbva da si go vry6ta6,po-dobre na strana ot takiva gadjeta i 'priqtelki'
И ти не си направила много хубавоако бях приятелката ти нямаше да ти простя,но ти на нея се налага да й простиш.Иначе за момчето можеш да го заебеш,малка се все пак,а той е някакъв мачо,който щом може да ти изневери с най-добрата ти приятелка,може да ти изневери с всяка друга(ако още не го е направил) И колкото и да ти казва приятелката ти,че вече не е влюбена в това момче,дори и чувствата й да са си отишли,тя на инат,от ревност ще продължава на си втълпява,че го харесва,че ще е по-добре тя да е с него отколкото ти,и това още повече ще разруши приятелството ти
![]()
ем зарежи го,така ще е по добре и за двама ви а той ако те оби4а ще се върне при теб,а приятелката ти е искала да те накара да се по4устваш както тя се е 4уствала когато ти си ходела с него абе нз явно и мом4ето и моми4ето не са 4итави ...![]()
Приятелката ти "" няма кфо да говориш с нея. Моеш да я псуваш секи път, когато я видиш, позволено ти е. Отностно приятеля ти, отиди при него, попитай го, дали иска да поговорите и ако е съгласен, вече знаеш кво да правиш и за кво да говориш. А пък ако не иска да говорите, имаш разрешението ми, секи път като ги видиш, да ги псуваш до 9то коляно и да се държиш като истинска кучка![]()
ХаХа, респект, BAYO, мн добре казано!
![]()
Няма какво да допълна, освен че той дори и да говорите не заслужава! И аз бях в такава ситуация, ама им теглих майните и на двамата. Е, поддържаме си някакви отношение, но профилактично им говоря на въпреки.Започни да им лазиш по нервите и да ги изкарваш извън релси, пък чувствата са си с времето...
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
тва приятелка ли е?! Тя е заминала за Германия.Ти няма да седиш и да го гледаш от страни пича я.Аколкото до него- ЗАРЕЖИ ГО! Ша намериш и друга крастава жаба,дет да превърнеш в принц. \/
Първоначално написано от Steli{P}
Ако иска и тя му даде втори шанс-той я заслужава.Ако не иска той да е с нея повече-не я заслужава.Така ли?Добре наместено.![]()
По въпроса: Каквото си направила ти преди време това ти се е върнало.Явно е приятеля ти колко държи на теб,а за приятелката въобще няма да споменавам.Зарежи всичко и се отърви от цялата ситуация и следващия път внимавай какви ги вършиш.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
За твоята "приятелка" мисля, че коментарът е излишен, а ако наистина държиш на него - изяснете си отношенията!![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
Не е трябвало да тръгваш с него още в началото, защото и да го харесваш-тя ти е приятелка и може би си я наранила, а и сте се скарали.И като почти всяко момиче е искала да ти го върна(нормално за женския пол) и е станало едно....А на това момче май въобще не му пука с коя ще е, там да има някаква.Не се занимавай повече с него, а с приятелката ти се опитай да се сдобриш като поговорите сериозно.
ami prosto i e stanalo gadno zashtoto ti edva li ne i natri nosa....i az bih napravila kato neq.no ot tvoq strana v momenta bih skysala mom4eto zashtoto se e mlqskalo s drugа
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от BAYO
Нема само да ги псуваш ... и шамари треа да раздаваш![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Не бе, без лошо. Да не им обръща внимание, а когато те искат такова от нея, фуква и го и сиПървоначално написано от Triple-H
![]()
![]()
Тази госпожичка не ти е никва приятелка.Поговори с момчето и тогава реши какво ще правиш.Късмет.