.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Несправедливоста винаги побеждава.

Госпожата ми по литература не иска да ми проверява писмените били те есета съчинения и какво ли още не причината е че съм пишел твърде грозно и толкос време ми ги проверява а сега се прави всеки друг учител ми разчита само не и тя въпроса толкос се дигна че отидох при директора и на него му разказах тои уж говорил с нея тя пак не желае да ми провери писмените изпитвания като на всички други ги проверява и им пише оценки и като не ми ги проверява аз оставам без оценки и ме набутва нищо чудно да ме остави на поправителен няма да се учудя ........... ако някои има някакви съвети и идеи ще бъда благодарен да ги напише тук или да ми прати лс.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

opitai da pishesh po krasivo,ili ako pismenite sa za domashna,nqkoi dr da ti gi pishe,pokaji i kak pishesh po staratelno i ako otnovo otkaje,pokaji na direktora,che pocherka ti e chetliv,toy da se namesi
    обичкам си наскоОо!!

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от miloto na miloto:P
    opitai da pishesh po krasivo,ili ako pismenite sa za domashna,nqkoi dr da ti gi pishe,pokaji i kak pishesh po staratelno i ako otnovo otkaje,pokaji na direktora,che pocherka ti e chetliv,toy da se namesi
    Тои се намеси ама тя пак не иска да ми го провери какво да направя аз......................
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си