zdraveyte. Pu6a treva ot 2 godini, pu6ila sym tolkova pyti 4e ve4e i az neznam kolko sa, i vseki pyk s malki izkliu4eniq izpadam v ne6to kato trans.... PYLNIQ relax!! kogato slu6am muzika v takova systoqnie imam 4uvstvoto 4e sym vytre v samata muzika ili 4e az sym muzikata... do takava stepen mi se otpuska syznanieto. imala sym dni v koito cql den pu6a i ve4erta v edno kafe sym sedqla 3 4asa sys skrysteni race i kraka bez i muskol4e da mi trepne, a az tfa ne go pomnq.da ama na posledyk i az po4vam kao ostanalite da se smeq ligavq i t.n. a ne iskam tozi relax mi haresva6e
ta imam 2 vyprosa: 1 e kak sym dokarvala tova systoqnie? v smisyl kak e stavalo, edin moi fr izkaza predpolojenie 4e poneje sym sys mnogo nisko kryvno trevata go svalq o6te pove4e i granicite se doblijavat i za tova taka relaxirah, no iskam i 4ujdo mnenie, i 2 kak pak da se napu6a taka 4e da se dokaram do polutrans... dneska pu6ih 4 pyti i ne se omorih kato horata...... molq na teq na koito temata im se struva typa da NE pi6at!