.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    евро гейче съм и аз :)
    Guest

Как се махат космите най-добре,да растат бавно и по-тънки?

Има ли такава рецепта?
    И да не излизат много подкожни(а те опасни ли са?),че имам подкожни по раменете няколко ?
    Става въпрос искам да си обезкосмясвам гърдите и корема,гърба и подмишниците.За кракта още обмислям.
    Под мишниците съм си махал космите с депилатор,на корема съм ги стригал с ножичка и машинка както и по слабините.
    На гърба имам едни кофти влаканца които искам да оскубя.Ще има ли проблеми?Да не стане някоя бела?

Епилатор добре ли е да си купя и какъв?Евентуално с него да се обезкосмявам по гърдите и корема и гърба.
    За слабините може ли да има проблем с епилатора?
    Я помагайте пичове и пички

Еми по добре с кола маска , аз с кола маска си ги махам на корема гърдите , гърба и краката..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

евро гейче ве
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Еми по добре с кола маска , аз с кола маска си ги махам на корема гърдите , гърба и краката..
    Каква кола маска си купуваш?
    И за гърба някой ти помага сигурно,щото сам ще е трудно
    Растат ли ти подкожни?

ami sigorno sam shte e trudno , az za towa hodq na kozmetik.
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach

Re: Как се махат космите най-добре,да растат бавно и по-тънк

[quote="евро гейче съм и аз "]Има ли такава рецепта?
    И да не излизат много подкожни(а те опасни ли са?)quote]

Kwo moje da mu e opasnoto na 1 kosum ?

евро гейчо
    Guest

Re: Как се махат космите най-добре,да растат бавно и по-тънк

[quote="GlEzAnKa`{P}"]
    Цитирай Първоначално написано от евро гейче съм и аз :)
    Има ли такава рецепта?
    И да не излизат много подкожни(а те опасни ли са?)quote]

Kwo moje da mu e opasnoto na 1 kosum ?
    Казват ,че ставали инфекции ако имаш подкожни и трябва да се махат!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Infekciq ot roda na ?

Doroteiateia
    Guest

NOVO !!!

Лазерната епилация отдавна е отстъпила място на по-нова технология IPL и още по-новата PTF. Работя с тези апарати и мога да ви кажа,че резултатите и ефекта е невероятен. И ако с предишните апарати има болка и трябват 5-6-7- процедури, то с новите са необходими само от 2-до 3 процедури. Премахват се косми, лунички, капиляри, петна и т.н., а за акне е просто великолепно. С тези апарати работа в Плевен, но фирмата им вносител е софийска- Ес лайн, мога да ви дам телефон 0878383355.А който се интересува повече - да ми пише на имейла doroteiateia@abv.bg

Guest

Re: NOVO !!!

Цитирай Първоначално написано от Doroteiateia
    Лазерната епилация отдавна е отстъпила място на по-нова технология IPL и още по-новата PTF. Работя с тези апарати и мога да ви кажа,че резултатите и ефекта е невероятен. И ако с предишните апарати има болка и трябват 5-6-7- процедури, то с новите са необходими само от 2-до 3 процедури. Премахват се косми, лунички, капиляри, петна и т.н., а за акне е просто великолепно. С тези апарати работа в Плевен, но фирмата им вносител е софийска- Ес лайн, мога да ви дам телефон 0878383355.А който се интересува повече - да ми пише на имейла doroteiateia@abv.bg
    Какво съвпадение,ще гостувам на гаджето си от Плевен скоро.
    Кажи за какви пари говорим и какъв е ефекта,къде ти се намира салона и т.н.

евро гейче
    Guest
    Айде де,помагайте!

Петър
    Guest
    Адвокат,

Дай съвет къде да отида на козметик, за да си махна космите по гърба, корема и гърдите.

Мерси много

Петър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си