.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

I_feel_good
    Guest

За гривата :)- хайде момичета, признайте...

Iskam da znam ...
    kak ia podarjata,kak ia oformiate,kakvi maski izpolzvate i izob6to vsi4ko svarzano s kosata
    Ako ima momi4eta,koito sa bili s suhi i hvar4a6ti kosi a sega s koprineno meka i zdrava griva,tiahnoto mnenie 6te e osobeno vajno za men
    Aidi,kajete si....
    istinata,cialata istina i samo istinata
    ni6to ne mi spestiavaite \/

Мега фен
    Най-важното нещо е косата да не бъде третирана с абсолютно нищо - така е естествено красива. Моята я мия с шампоан за боядисана коса, български...нищо специално не И правя. Но преди почти 3 години спрях да се боядисвам, а вече ще спра и да се късновам.

s kakvo.. hm... prosto si q miq redovno i gledam da ne q podlagam mn`na presa ili na masha.. zashtoto edna fr neshto i opadala kosata .. maski ne polzvam no predi si praveh s qice pqna dnes reshih da i sloja no kato se vidqh na kakvo prili4am se otkazah ot tozi variant.. taka 4e moje da se kaje 4e po4ti nishto ne i pravq.. samo za da e po buhnala postoqnno kogato sum vkushti (i nikoi ne me gleda ) mi e vurzana na kuku rigu...

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Ами аз моята коса доста я третирам(нали я боядисвам, доста често и преса се случва да ползвам, за да я поизправя), но след всяко миене и слагам маска или балсами, общо взето добре си ми е. Не се оплаквам

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    обичам косата си,
    страхотна е, дълга и гъста

мия я на 2-3 дни с Глис Кюр, някъв с масла
    суша я със сешоар и четка и се опитвам да я поизправя,
    не слагам балсами и маски
    не я боядисвам

с преса съм я правила 1 път през целия си живот
    мн рядко я сплитам на плитки и спя така, става яко
    понякога слагам някви ролки
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Моята е боядисвам, но гледам да не я третирам много- много с други глупости. От време на време я суша със сешоар и мн рядко се случва да я изправям с преса и това е. Иначе я мия с различни шампоани и балсами за боядисана коса ( в момента съм мн доволна от Aussie, не съм сигурна дали в Бг го има) и й слагам течни кристали.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен
    Ми аз си я боядисвам и затова й правя маска всеки път като я мия(на Гарниер за изтощена коса),балсам,шампоан-всичко .Много ми е мекичка сега,също както преди да се изруся чак се чудя как така ..Иначе я оформям ..с преса само в корените за да има повече обем,но това не е много често.Също и на дифузер,ролки,на парцалчета,бла бла..само с маша не,защото ми изгоря и се наложи да режа един цял кичур..абе въобще не си я щадя..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Мия я през ден-през два с Гарниер Фруктис против пърхут 2 в 1.Слагам и маска Гарниер Фруктис за блясък и здравина.Подсушавам я с хавлия и и слагам олио-крем Гарниер Фруктис за допълнителен блясък и мекота.Оставям я малко,после я разресвам лекичко,суша я с умерено топла струя,докато стане полусуха.След това слагам по по-сухите краища сандалово масло(нещо като течни кристали)за блясък и мекота,после я изправям с четката и сешоара.Слагам и вакса и отпрашвам
    Резултата е права,здрава,бляскава и твърда(като структура)коса (иначе е мека на допир)
    Пробвала съм без нищо по-специално да я третирам,резултата е рошава,безжизнена коса с неопределена форма
    А ако е по-непослушна,слагам и пяна докато е мокра и така я изправям
    А като ходя при моята фризьорка,тя ми слага някакъв СПА-продукт,от който косата ми БУКВАЛНО става С ПЕРФЕКТНА СТРУКТУРА скоро мисля да я питам колко струва това и дали мога да си го поръчам...

Guest

Re: za grivata :)- haide momi4eta,priznaite...

Цитирай Първоначално написано от I_feel_good
    Iskam da znam ...
    kak ia podarjata,kak ia oformiate,kakvi maski izpolzvate i izob6to vsi4ko svarzano s kosata
    Ako ima momi4eta,koito sa bili s suhi i hvar4a6ti kosi a sega s koprineno meka i zdrava griva,tiahnoto mnenie 6te e osobeno vajno za men
    Aidi,kajete si....
    istinata,cialata istina i samo istinata
    ni6to ne mi spestiavaite \/
    Ами моята коса е много финна и изтощена по принцип ...Ами какво да ти кажа, вярно че трябва често да се сменят продуктите за коса, защото косата свиква с тях и то си е така аз често го правя което малко деистжа ама моята коса е трагедия аз обикноженно си нося гребен в менза да не е в траги4но състояние косата ама нз. не питай мен.То зависи от биологи4ното наследстжо 6от аз какво ли не правя за косата ми ама тя не става както е в рекламите на скъпите шампоани випреки 4е си ги копувам а и ти мойе6 да пражи6 жси4ко жазмойно за да направи6 хубава ама ако по принцип косата ти е увредена каквото и да прави6 6те бъде безполезно или с краткотраен ефект

Подържай я чиста чистата коса е хубава коса, мм да ходи често на фризьор за да премахва цъфтежа щото имам една приятелка направо фрамантен случай от сумати време не е ходила и косата и е отваратителна. Използвай подходящ шампоан за твоята коса предполагам сама можеш да прецениш каква ти е косата и балсам ползвай. Ммм др какво внимавай как се вчесваш ако я дърпаш мн косъмът изтънява и няма здравина внимателно...

Мойта косица е боядисана,лекинко в цвят...неясен...беше суха...сега е перфектна...мия я със Shauma - кафяв,слагам ци и балсама който е пак същия , после си я суша и слагам кристали....PERFECT
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    Ами аз мн държа на косата си Боядисвам я и я мия със шампоаните на L`oreal Elseve за боядисана коса и оня с перлите розовия и съм много доволна (особено от розовия),нищо друго не и правя и така си е мн добре
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Моята коса е жива и чуплива тип:"Всеки кичур с различно мнение".Опитвам се да я осмиря,но май не се получава...... Иначе я поддържам с шампоан и балсам :"Dove" ,още един балсам без отмивка на Сънсилк и хининова вода за корените (подпмага растежа,а и не е никак скъпа-0.9 лева от всяка аптека И най-важното-СРЕСВАМ Я!!!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

ам аз ли4но преди имах мн дълга коса и ми беше супер яка...сега я скъсих доста ама карай пак я поддържам...виж за мен хубави шампоани са"CAMAY and ELSEVE LOREAL"като бях с дълга коса си миех косата 2 пъти в седмицата а сега по4ти всеки ден (но не всеки ден с шапоан ,с шампоан 3пъти седм.) оби4ам да си я на4упвам и да я дълга и да е къса косата ми и става супер ам тя моята по на4ало си е на4упена де и стои мн фецко вссе едно винаги е с пяна!...ами това са моите рецепти и никога съм нямала нито суха нито мазна коса нито съм имала пърйут или въшки )

ааа и ползвам балсам задължително1

а и още нещо мн рядко я суша,по 4есто я оставям защото така има пове4е блясък и мириса на шампоана остава по дълго време! (и задължително я на4увам още докато е мокра...защото има слу4аи в които остава права или нещо е на криво

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Ми моята коса сега стана много хубава. За да бъде такава обаче не е нужна само хубава козметика, а и редовно постригване - на два три месеца ... зависи от косата. Иначе аз сега използвам един шампоан на Лореал + балсам . Използвам и сешоар, но със студен въздух, за да не си я изгарям. Ако не ползвам сешоар отзад косата ми се начупва ... така че по-добре със сешоар

Ами аз мойта я мия през ден с шампоан KLORANE, след това слагам възстановяващ балсам GLISS KUR, после GLISS KUR балсам с експресно действие, без отмиване за непокорна коса без блясък, който ми помага по-скоро за по-лесно разресване, чат-пат слагам хининова вода и переодично пия витамини за коса и нокти Revalid. Подстригвам я през месец и половина. За сметка на цялата тази грижа обаче почти всеки ден си правя косата в корените с преса за обем и доста често я къдря с маша или слагам пяна.

Мега фен
    Град
    София
    Мия си косата всеки ден...энам ,че не е добре ,ама вече ми стана навик..както ида е ! Мия я с раэнообраэни шампоани-всяка седмица ги сменям!Третирам я с всичко....абе мани
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Somewhere of the middle of nothing ...
    Горката ти коса

Ми като за начало гледам да нея мия повече от 2-3 пъти седмично.Ползвам шампоан на Ейвън, но сега си взех един на Глис Кюр пък да видим.Веднъж седмично си слагам маска за коса с маслина; преди да я изсуша нанасям серум против увреждане със сешоар; ако я изправям след тва си слагам кристали; Ако не я изправям я напръсквам със спей за блясък.
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Мега фен
    Град
    SF
    Мойта си е перфектна! Много й се кефя, щото е страшно гъста, здрава и винаги е много лъскава, независимо с какво съм я мила.
    Никога, ама никога не съм я боядисвала, пък и нямам намерение. Мия я 2 пъти в седмицата, най-4есто с Нивеа, Дав, Фруктис или Елсев шампоан4е, винаги й слагам балсам и поне веднъж на две седмици гледам да й правя по някоя и друга маска. И да ви кажа, тва марковите маски за коса изобщо не могат да се мерят с домашните, които си приготвям. Примерно с жълъци и кисело мляко. Освен това е супер полезно да си миеш косата с бира или ябълков оцет. Взела съм си и някакъв катранен шампоан, който също й се отразява много добре.
    4ести4ко я суша, но не съм забелязала да й става нещо от тва.

Робинята на Quench

Повече от фен
    Град
    south_park
    аз си я изправам всеки ден.Викат ми че е вредно но ми е много
    чуплива и като ми бухне...приличам на глухарче.преди използвах
    много маски,балсами и тн. но като спрях и ми стана по жива :P
    you should kill yourself >=D

Guest
    Аз на твое място не бих си я изхравяла всеки ден (не че ми е дълга коста). На сестра ми от изправянето всеки ден е ужасна! Ем позваше какво ли не, тя просто изсъхна цялата, накъса се, абе ужас. И си правеше кичури с изрусяване, добре й седяха. Но от перфектната рижаво-червена коса с перфектните къдрици в момента е с леко чуплива русо-кафяво-рижава коса. Изтощена до немай къде!

Иначе аз имах страхотна дълга почти до кръста коса. Всички ми завиждаха и си го казваха направо. Нито тънък, нито прекалено дебел косъм. Мого гъста. Абе перфекстаната коса. Обаче имах пърхут. Реших да я боядисам в черно (не че се забелязваше много, беше тъмно кафява). Хубаво яко беше, отървах се от пърхута и т.н. но пък започна да ми пада, да стърчи... Стана гадна. Падна боята и стана сравнително светлокестенява. Беше много изстанена и т.н. Но пък си купих едно олио за коса на ейвън. Страхотно масло! Сега не се продава това масло. Яд ме е. Седях така една година, като ползвах сякакви шампоани за възстановяване на коса, не се оправи. Пак ми се появи пърхут. Преди 2 месеца някъде се подстригах много късо (иначе малко по малко съм се подстригвала на периоди), с надеждата да ми се съвземе, ама нъц. Стана още по-изстанена и светла. Беше ми се махнал пърхута, но наскоро пак се появи. Ползвам пантен, шаума, сънсилк дав нивея и какво ли не още но не се оправя. Много искам да си купя кристали, но незнам къде да ги търся. Също искам да си направя маска, но знам само една а тя не е особено хубава. Някакви маски да знаете? Или от къде мога да си купя кристали?

Град
    Пловдив
    Абе момиче ще ме скъсаш,ми питаш в козметичните магазини,навсякъде продават кристали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си