- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Ha 11 1/2 :P
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
на 11 (в края на четвърти клас) иначе не бива да те притеснява това че още нямаш даже е по спокойно за теб и за майка ти![]()
..И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ.
На 14 един ден преди кандидат-гимназисткия ми изпит по БЕЛтоест края на 7 клас
15 септември началото на 5 клас
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Hа 12 години![]()
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
На 13.Даже не бях се замисляла колко време е минало.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от mim4ety_sara
na 12![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Нормално е да ти дойде до 18 г. иначеее на мен ми дойде на 12 и половийна. Помня си дататаи тогава бях на море
![]()
![]()
.
никога![]()
![]()
![]()
Хорааааа,аз също съм на 13 и още нямам цикъл.Вече на няколко пъти ме боли корема ниско,но цикъла го няма.Чувствам се некомфортно,защото имам приятелки,по-малки от мене,на които вече им е дошло.Моля помогнете ми или ме посъветвайте.
Какво да те посъветваме , при всяка е различно . На 13 си , радвай се , че още не те мъчи този кошмар . Имаш време , успокой сеПървоначално написано от mimimimi
![]()
Здравейте.Аз също съм на 13 и още не ми е дошло,но съм с бяло течение.Според вас това нормално ли е и когато ми дойде ще спре ли бялото течение????![]()
![]()
![]()
На 12 - този ден го помня много добре,защото беше веднага след рожденния ми ден.![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
На 13 бях![]()
So what you're saying is, I'm your brand of heroin? I teased, trying to lighten the mood. He smiled swiftly, seeming to appreciate my effort. Yes, you are exactly my brand of heroin.
На 13 бях.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На 14Но колкото по-късно ,толкова по-добре
![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
На 12 . 6 клас - декември месец