- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
на 12![]()
на 14
на мен на 11г 16 януари (скоро след около седмица след като ми доиде навърших 12 )![]()
![]()
![]()
![]()
Mo3to s! e m0e cHuJdo7o e 0bsHt0 xD ^_^
Na 12 mi doyde
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
На 12![]()
![]()
на мен ми дойде края на миналата година и нямах никакви болки, освен сега вече когато ми идва имам мн страшни болки.
.....
11![]()
![]()
![]()
Ha мен на 12.
почти на 16 съм и нямам цикъл ...
при мен е от интензивното спортуване ...
а ти не се притеснявай .. ще дойде![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
ее ама не се притесняваи бе! на мен ми дойде когато бях 4-5 клас маи не помня.. не се притеснявай тва си е до организма .. гледам тука има хора на 16 не им е дошло.. не се притеснявай.. въпрос на организъм .. всичко е строго индивидуално :) :) :) :)
Май беше 5ти клас не съм мн сиг. ама горе долу тогава не се притеснявай![]()
дойде ми на 13. Сега съм на 18 и още е нередовен. Сега пия витамин Е и ще го пия 3 мес. Мила всичко е до човека. На мене баба ми ми обесни всичко на 11 и аз чаках постоянно да ми дойде и се стрясках че не идва.. накрая спрях да чакам и ми дойде..Спокойно.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
imam edin vapr0s i m0lq vi 0tg0v0rete mi ..bql0t0 techenie k0ga se p0qvqva ?? smisal predi da ti d0ide ili ... m0lq vi 0tg0v0rete mi
винаги може да ти дойде бяло течениеПървоначално написано от kamitu96
отиди на лекар
ama iskam pr0stu da znam vazm0jnu li e predi menzis da ima
a m0jete li da mi kajete g0re d0lu sled k0lku vreme za da sam p0dg0tvena
blag0darq predvaritelnu![]()
на 10![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
13
14![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Точно определен час искаш ли , няма как да си подготвена.Първоначално написано от kamitu96
По темата-на 13![]()
Ваканцията след 5ти клас.. не знам на колко трябва да съм била.. Май на 12 ма не съм сигурна![]()
Stay up all night with the stars *