- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Бях на 13 и половина, там някъде.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
13![]()
няколко седмици преди да стана на 13![]()
az sy6to sym na 13 i mi e mn gadno 6toto o6te ne mi e do6lo a imam bqlo te4enie,a tova 4e treniram nerodni tanci pre4i li
пиши на латиница!Първоначално написано от mimimimi
не пречи .. спортувай . .
прави каквото искаш
и не се притеснявай
познавам момиче;на което й е дошло на 16![]()
на мен в 5-ти клас ми дойде за прив път бях на 11, но ти няма от къкво да се притесняваш![]()
амаааа тфа въобще не го мисли и аз съм на 13 и половина ама нямам и имам течение ама да ти кажа по-яко че нямам
че например ходихме на една екскурзия и сичките разцъфнаха там и не можаха да се къпят в морето и само седяха и гледаха пък аз си влизах с момчетата и мн се кефих че нямам а те ми завиждаха ... тъй че не се притеснявай ....![]()
![]()
![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
Ем няма какво да се притесняваш!! Аз съм момче и имам една приятелка дето и дойде като беше във 3 клас пък познавам и една дето и дойде на 15:P
![]()
Не се притеснявай!!
Ти и живота ти сте това, което са и мислите ти!! Това е тайната!!!
Ами аз съм на 13, но още не ми е дошлоНо от месеци ме боли корем и не знам какво означава това...на една приятелка преди да й дойде така я болеше корема, но не със месеци
![]()
от месеци те боли корем и не си отишла на лекар. . .
болката в корема може да е от много проблеми ...
за цикъла - споко ще ти дойде
иначе отиди да те прегледат и разбери на какво се дължи толкова дългго да те боли корем![]()
успех! ))
бях в пети клас, когато ми дойде..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ами аз не съм отишла защото си мисля, че скоро ще ми дойдеПървоначално написано от clever
Вас д/г колко време ви боля корем преди да ви дойде?
ми то не е задължително да те боли корем преди да дойдеПървоначално написано от Pamie7o
мен не ме боля преди 1-рвия път .....
иначе тая болка в корема от МЕСЕЦИ ми звучи лошо![]()
по-добе отиди на лекар;както казах болката в корема може да е породена от много неща . .
![]()
да clever e prava отиди на лекар
Аз бях на 13![]()
Someone somewhere is made for you !
Бях на 10 и половина, началото на лятната ваканция след 4ти клас. Минаха две години, а още е нередовен...![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
И мен ме боли в 80 % от времето корем, но е от нередовно хранене.
Дойде ми на 13. За щастие всичко си е редовно, само първият месец пропусна, само по 3 дена, пак късмет, и лесно си се усещам когато ще ми идва. Но пък за сметка на това, през тези 3 дни се случвало така да ме боли корем, че едвам да ходя.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами дойде ми на 12 и ми е редовен .. продължава около 7-8 дена![]()
6ти клас
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
На 12 и половина .. средата на 6ти клас някъде. Продължава 5-6 дни.
Ти си още на 13 нормално е да нямаш .. споко има време ще ти дойде![]()
не се притеснявай , че все още не ти е дошлоПървоначално написано от Pamie7o
то не е много яко
аз също съм на 13.. дойде ми когато бях на 11
също така една или две седмици преди да ми дойде адски много ме болеше корема... дори сега преди да ми дойде ме боли... на мен личко "спасмалгон" или както се казваше .. ми помага
ако найстина те боли от МЕСЕЦИ .. иди на лекар.. не е нормално .. разбирам една две седмици преди цикъл.. или както е при мен - деня преди да ми дойде.. се1 ме подготвя,че идва
Надявам се да се оправиш и не се притеснявай за цикъла... когато му дойде времето ще си дойде
![]()
ми додйде като бях на 12 а иначе е нормално да ти дойде докато навършиш 16 ако дотогава не ти е дошло значи имапроблем![]()
Първоначално написано от tItEufFf
![]()
![]()
![]()
![]()