- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
на 14
хора сиг ли сте че до 16 някъде е нормално...на 14 и полвина съм и още не идва...имам бяло течение от някъде две годинни но....
![]()
почвам да се притеснявам ходя на балет и нз омже ли да е от това
Ако нямате нищо в живота освен един голям приятел, вие сте богат.
4 с/у 5 кл .. февруари месец .. мн се учудих, но не се уплаших.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
На 13 ми дойде нещо друго от друго място ама не и цикъла
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
12г![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
вчера ми дойдеена 06.04 направих 15 год :P сега 'почват вече мъките,досега си живях живота
![]()
![]()
Честитка от дедо ти Коледа! Със здраве да си го носиш и "изливаш",дъ бест яйцеклеткоси ин дъ уорълд ти желая.Първоначално написано от great_mari
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
hi az sam na 14 i ne mi e do6lo pls kajete mi kakvo da pravq pls mn e gadno :( :( :( !
mi men mi doide na 11 -5-ti klas na4aloto =] ima wreme maceПървоначално написано от gabrielka@a
.. Pebuls ., slunchoo ;]
Първоначално написано от vampire_girl_
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
На 12.
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
о0о и аз мн се притеснявах дали ще ми дойде ама като ми дойде ми се искаше да не идваА иначе май бях на 13 (баш по оледа или нова година беще ........ няма да го забравя
)
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Ваканцияте между 6 и 7 клас- на 13
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
На 13 и половина...Лятото между 6ти и 7ми класИначе и аз тогава се притеснявах ,но всичко идва с времето
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
1 ден предида стана на 14
14![]()
![]()
Не позволявай на страха от грешки да ти провали живота!
az sam na 11 i na men mi doide nachaloto na tazi godina!!! obache veche mi se iska vaobshte da ne mi beshe idvalo oshte.....
на 12![]()
![]()
10 и половина![]()