- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
на 13![]()
Дойде ми към края на 5ти клас тоест на 11 но имам приятелки на който им е дошло 7 -8 клас![]()
посредата на 6 клас.(12г.)
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
на 12г.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
на 11 бях
Коя е думата с наи-много наставки и представки?
- Изпонасрахме се!!!
На 13
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
12![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
дойде ми на 17 август тая година![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на 13 съм ама исках да питам нешту
възмојно ли е тоЯ месец да не ми дойде
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на 13..в края на шести клас беше..![]()
Първоначално написано от evalongoria
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
07.11.2007 - 6ти клас ..Бях уплашена и не знаех как да кажа на майка ми ... ама сега не се притеснявам
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
аз също съм на 13 и още не ми е дошло и мн се пеитеснявам защото на момиче 1 година по-малко от мен жече и дойде.Мн ми е тъпооо заради тва.![]()
![]()
![]()
А на мен ми дойде като бях на 13 г. и 5 месеца.Съвсем нормална възраст.
Мацкоо , я по - спокойно . До 16 годишна възраст няма какво да се притесняваш . След това , ако още не ти е дошло ходи по лекари ..Първоначално написано от mimimimi
Абе на моята комшийка ( 1 година по - малка от мен е ) и дойде на 1ви септември миналата година .. На едно момиче и дойде в 5 клас ... Лелеее.. сегашното поколение се развиват много бързо . Още от 5 клас ми тръгнали със сутиени ,а са плоски като дъска ( малко се отклоних от темата , ама .. ) Не бързай да порастваш
Има време , не се притеснявай
На майка ми пък и е дошло 4ти клас , а е била супер слабичкаа... лелее не мога да повярвам .. Всичко е до човека
И за пореден път не се притеснявай !
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Бях на 11 години, почти на 12...