- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Moje da se dulji na nadnormeno ili podnormeno teglo...tui sum chuvala...ae ne spichai shte ti doide..i bez tva ako trqashe da izbiram shtqh da predpocheta oshte da ne mi e doshlo...vsushtost nikoga...da e uvlqkoh se...kakto i da e...ai spox![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея
бе не ти и тряяПървоначално написано от Петинка
![]()
На мен на 15 ми дойде.Тъкмо бях се притеснила ве4е и то ето 4е цъфнах![]()
ами...кога ми дойде...малко преди на навърша 13.
а към авторката - не се притеснявай, на някои момичета им идва и на 18...при всеки е различно![]()
на 12 год
дойде ми в 6-ти клас, помна и датата![]()
няма любов
не се безпокои на мен ми доиде на 12 години.
по принцип може да ти дойде на разли4на възраст,но ако не ти е дошло до 17 годишна възраст те съветвам да се обърнеш към гинеколог.
но до 17 има време така4е-спокоино!!!!!!!!!!!!!!
Ami na men mi doide predi 20 dni za 1 pat a sam na 14 godini i 5 meseca![]()
spoko vazmojno e da ne ti doide do 16 godi6na vazrast-ama ako ima6priznaci na poberteta skoro 6te ti doide!!!
doide mi na 12![]()
Lqtnata vakanciq 6 za 7 klas.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
4-5 клас...
11 някъде... четвърти клас бях![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Po princip idvaneto na menzisa e svarzano s natrupvaneto na opredelena podkojna maznina.Za da ti doyde e neobhodimo da stignech opredeleni kg(za vseki e invidualno).Organizmat sam preceniava dali si gotova da ti doyde,dali si dostatachno podgotvena da rodich.Ako si kliochtava,ne mojech da iznosich normalno.Gimnastichkite po-trudno natrupvat maznini,vaobchte aktivno sportuvachtite i zatova im idva po-kasno,no vse pak im idva!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Za momicheto,koeto na 17g niama menzis,na maykata na edna priatelka y e dochlo na 19-bez bazik!A e imala biust!Sega ima 2 deca!
A za avtorkata-spoks,do 17 ima ochte mnogo hliab da iziadech i voda da izteche!
На 13, на същия ден даже като се замисля
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
на 16
На 13.Един доктор май ми беше казал,че в България е нормално на 12.![]()
на 13
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
На 12.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
дойде ми на 16ти април тази годинааз съм на 14 :P
Искам Те! Желая Те! Искам Да Те Замъкна В Кревата, Да Те Мачкам И Изпотя, Да Те Треса Докато Съм В Теб И Тялото Ти Да Гори! Обичам Те... П.С. Вечно твой ГРИП! :}}}
хах, мен ми дойде късничко - в края на 7ми клас някъде , или по средата беше, не помня вече, ама по-добре![]()
13
Май на 14 ама може и на 13 да е било.Не се притеснявай,но ако все пак не си достатъчно спокойна посети гениколог
Na 13.