- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Мале, бях 4-ти клас, беше някакъв ужас... всички деца си играят, аз се свивам от болки![]()
края на седми клас
На мен ми дойде на 13. Не се притеснявай на всяко момиче на различна възраст му идва![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
На мен ми дойде на 13. Не се притеснявай на всяко момиче на различна възраст му идва![]()
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
На 12 години..И точно на 15 септември..
Дойде ми 8 дни преди да навърша 14 :)
моя на 16 ми дойде
Говнааааааааааа
на 12- точно след РД-то ми
Не се притеснявай. Познавам момичета, на които им е дошло на 15Първоначално написано от Sunandsea
Ваканцията 5-6 клас, на 12 без 3-4 месеца.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
нааааа 12 майи не притесняяй , споко ! и на теб ще ти дойде !
![]()
на 15, даже по-малко от 2 месеца ако бяха минали щях да съм на 16 когато ми дойде за първи път... сега съм на 19 и нищо ми няма, не се притеснявай радвай се докато го нямаш![]()
na 11![]()
best friends are the ones who are there to wipe the tears and hold your hand while everyone else just stands around asking what happened?
На мен ми дойде в края на 4-ти клас![]()
12
Първоначално написано от MidnightTornado
Ми като бях на 12
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
13
12![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow