- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Всеки с проблемите си. Аз съм вече на 16, а още не ми е дошло и почвам да се притеснявам.Иначе външните полови белези са ми налице и от 7 клас имам бяло течение.Какво става с мен не мога да разбера...
Светът не е станал по - малък, просто е по - празен.
Ами щом от седми клас имаш течение, не знам, не би било лошо да се консултираш със специалист, за твое лично успокоение, има хора, на които им идва и на 17-18, но щом имаш външни белези, не знам как ги определяш, но ако имаш предвид гърдите, това не го знам като белег, по-скоро окосмяването ..Първоначално написано от shutterfly
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!
мии бях на 12 но след 2 месеца щях да ставам на 13на 12 и 10 месеца
![]()
В трети клас ми дойде за пръв път, нормализира се чак когато станах на 10.![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
Хмм ..Мисля, че беше края на 6ти клас, мхм тогава беше
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
аз съм родена юли месец [ родените през юли месец им идва по-късно от нормалното ] .... и за това ми дойде на 14 беше зимата![]()
кой е казал, че на родените през юли им идва по-късно? аз също съм през юли и ми дойде, когато бях на 11Първоначално написано от vIKToriYa
някой може ли да ми каже кога ще ми дойде цикъла аз съм на 12 г и още не ми е дошло а ме е страх да не ми дойде когато съм на училище моля ви помогнете ми
На 11 години
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
Първоначално написано от kameliqgramatikova
Никой не може да ти каже то си зависи от теб на ако ти дойде в даскало взимаш пари и в аптеката си купуваш една обикновенна за 10-20 стотинки а ако не искаш отивай при класната кажи й и я помоли да се прибереш казваш на майка ти и така.![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
няма за какво да се притесняваш нормално е все още да нямаш до 16 годишна възраст ако не ти дойде тогава е за притеснение
аз съм на 15 и още нямам ..
На 13.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Началото на миналото лятото, когато бях на 12 т.е. миналата година, а относно тези, които все още НЕ им е дошло, ами не се притеснявайте поне докато станете на 17 и, ако тогава все още не ви е дошло консултирайте се с лекар ! : )
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
на 11 и половина![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
мисля, че бях на 13 или на 12 и половина не помня с точност.. само знам, че беше лятото ..
before nia711
Първоначално написано от EarthShaker
5 за 6 клас, т.е на 12
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
само да питам имаше ли гърди когато ти дойде ?Първоначално написано от vilito2589
![]()