- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
На мен 1 месец преди на навърша 12 :P :P
На 10![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
На 12 години и половина и три дни![]()
ех.. как помня
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
на 12 мисля, че това е най масовата възраст.
Иначе колкото по-късно толкова по-добре.
Продължаваш ли да растеш на височина?Ако продължаваш това е добър признак.Аз имах бяло течение още от малка в смисъл 7-8 годишна и докторите ми казваха ,че ще ми дойде по-рано ,но уви това се оказа грешно предположение.Така че да знаеш бялото течение не е знак ,че ще ти дойде скороПървоначално написано от shutterfly
Искам да ви попитам до кога продължихте да растете след като ви дойде?Първоначално написано от TwEEtyNkA
12![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Края на 7ми клас (т.е 13год.), датата беше: 06.06.2006г.![]()
Това, което откриваш сам, е винаги по-вълнуващо от това, което някой друг ти показва - това е като разликата между истинската любов и нагласената сватба.
Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.
Много се притеснямам още нямам цикъл а февруари 2011 ще ставам на 14 нямам и течение.
на мен ми койде когато бях на 12 няколко дни преди Коледа и след тва 6 месеца не ми беше идвало после ми дойде пак и си ми е редовен
На мен ми койде когато бях на 12 няколко дни преди Коледа
Какъв късмет..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
На мен ми дойде на 10,а тогава още си играех с кукли... Радвай се,че още не ти е дошло, защото като ти дойде 1 път и после всеки месец... Няма как да го избегнеш все някога ще ти дойде, а не е най-приятното нещо на Земята, повярвай ми.
Първоначално написано от xKiFlA
xKiFlA-
Искам да кажа,че на 4 момичета от моя клас им е дошло, а и съм на 12 притеснявам се дали имам проблем , защото още не ми е дошло ?
Нямаш проблем,не се притеснявай.Това си е до организъм.До 16 годишна възраст е нормално да нямаш.От там нататък вече би трябвало да ти е дошло.Скоро ще се снабдиш с този женски ангажимент,споко.Първоначално написано от tedi1998
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
благодаря ,че ми каза [ ImmortalSportFreak ]
месец след като навърших 12...
дванайсее![]()
xKiFlA-
Подарък за КоледаПървоначално написано от Sisito941
![]()
Онтопик: Мисля, че бях седми клас ..![]()
xKiFlA - разбрахме, че ти е дошло на 12 ..
*сън*
В началото на 6 клас точно ден преди рожденния ми ден
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Първоначално написано от gabrielka@a
Аз съм на 21 не ми е дошъл още
просто е мноу бавен![]()
12![]()
xKiFlA-