- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Първоначално написано от Red21
![]()
![]()
12
емии.. 12 без 3 месеца 13 .. до колкото знам трябва да си над 43 кг за да ти дойде..
Първоначално написано от Sisito941
На 13, и аз бях от късметлиите .. на 31.12.09 болки в корема и на 01.01.10 вече имах гости![]()
На мене ми дойде в 3ти клас.Ама с всеки е различно не е задилжително да ви боли коремчето преди да ви дойде.С мене не беше така.Само ходех по малка нужда по често
.Това ставаше при мене!!!
![]()
На 12.. На 15 септември, към 12 през нощтаНяма да забравя как същият ден си говорих с приятелки, на които вече дошло.. и си виках на акъла "Добре, че още не ми е дошло.." ... И кво, след има няма няколко часа стана белята.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
същото и с мене бешеПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
На мене ми дойде малко след началото на 3ти клас.Според мене беше ненормално
.Някой ще каже ли кво мисли по въпроса
Плийс
![]()
Споко на мене ми дойде в 3ти клас.Честно
.Знаеш ли каква мъка беше.Нали знаете че рядко ня хората им идва на тая възраст и затова с никой не мижех да споделя.Само с мама и по голямата ми сестра.И лелите ми.Е...и с котката
![]()
![]()
Но това е друг въпрос.Само да кажа на авторката да не го тарси мн тоя цикъл има време.ти сега го искаш ама като ти дойде ще се чудиш какво да правиш
.Хич и не ти трябва сега.Има време.
![]()
^Абсолютно, изобщо не ти трябва тоя цикъл.
На 11-12, декември месец. Спомням си, че много исках да ми дойде и се чувствах горда направо![]()
Допреди половин година ми беше супер смешно, когато някоя каже: "Ооох, егати мъката, не мога да стана от леглото първия ден". И като захвана да ме боли... Последният път пропуснах даскало заради първия ден от цикъла, не се живееше просто.
Да живее формулата грейпфрут+ментов чай![]()
На мен ми дойде на 11 годишна възраст .. Попринцип и аз бързах, защото две момичета от класа вече имаха, а аз не ;D Но към средата на втория срок в 5 клас, се събудих с червено бельо и с червени гащи [спях с къси гащички xD] и така ... радвах си се, но повярвай - НЕ ти трябва, не бързай. Имам приятелка, която е на 15 и все още няма цикъл. Така, че .. спокойно ^^ Има си време за всичко![]()
Беше 28.10.2007.год. 13:08.ч.-Четвъртък.Беше ужаснБях в тоалетната и викнах по-голямата ми сестра(естествено че тя е единствената ми сестра)целите ми боксерки(зелени боксерки)бяха незнайно защо в тъмночервена кръв.Сестра ми влезе в тоалетната засмя се леко усмихна се и ми заяви че ми е дошло.Направо откачих.Тя ме прегърна и извади една превръзка Always с розовичка опаковка.Аз отказах да я сложа кагато кака каза че ще я донесе след малко преди да ми я даде и ми даде памук.Изглеждаше ми откачено да имам кръв.Мама ми беше обяснявала за цикъъла но не знаех че ще има толкова кръв.Бях в училище с анцунг.Можех да се изложа пред целия клас но бог ме спаси и след като се прибрах ми дойде.Аз не знаех че точно тва е цикъла и попитах кака защо ще носи привръзка а тя ми съобщи най-разодстно ч ми е дошло.
А аз се разравах.Дори в момента съм в цикъл.Е не съм но го очаквам всеки момент.И с кака веднага звъннахме на мама.Тя се изкашля по телефона и се зсмя каза че вече се превръщам в жена и каза че довечера ще ми обяснява подробно.А между другото ако някой знае как се използват тампони ще обясни ли как
![]()
Бях 4 клас.. 10, почти 11.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
На 12
momi4ea shte mi kajete li nqkva recepta da ne te4e tolkova 4e kato sum v daskalo imame primernii 6 4asa i az na 2 ili 3 4uvstvam 4e shte preleq please kagete ne6to![]()
superstar01,сменяй си превръзката по-често..и аз като съм на училище,то и като съм вкъщи де,сменям ги по-често..
На мен ми дойде на 11. ЕДин ден се прибрах и като видях как се разревах.
На 11 съм и още не ми е дошло, но има 2 момичета от класа, на които им е дошло и...Според мен идва след като ти порастат гърдите
Чаоо....от Yoniee
На 29.12.2010 годинаНа 12 . Събудих се и изобщо не съм го усетила кога е дошло понеже спя много дълбоко.Отидох до тоалетната и се шашнах , но си сложих превръзка понеже предположих и на излизане от банята припаднах ...
![]()
![]()
![]()
Когато бях на 12
Беше ми много странно,защото и на майка ми и на сестра ми им е дошло на 15 и не очаквах,че аз ще съм толова по-рано от тях.![]()
![]()
Дойде ми на 24ти Декември 2009Но после нямах за няколко месеца, и ми стана г/д редовно чак лятото.
After a hurricane comes a rainbow. <3