.
Затворена тема
Страница 26 от 28 ПървиПърви ... 1622232425262728 ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 698
    Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная

Re: На колко години ви дойде цикъла?

Цитирай Първоначално написано от Red21
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    На колко години ви дойде цикъла?Аз съм на 13 и още не ми е дошло и се притеснявам...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Аз съм на 21 не ми е дошъл още
    просто е мноу бавен

Мега фен
    12

емии.. 12 без 3 месеца 13 .. до колкото знам трябва да си над 43 кг за да ти дойде ..

Повече от фен Аватара на cappuccin0
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    На мен ми койде когато бях на 12 няколко дни преди Коледа

Какъв късмет..

На 13, и аз бях от късметлиите .. на 31.12.09 болки в корема и на 01.01.10 вече имах гости

ооояьжу

На мене ми дойде в 3ти клас .Ама с всеки е различно не е задилжително да ви боли коремчето преди да ви дойде.С мене не беше така.Само ходех по малка нужда по често .Това ставаше при мене!!!

На 12.. На 15 септември, към 12 през нощта Няма да забравя как същият ден си говорих с приятелки, на които вече дошло.. и си виках на акъла "Добре, че още не ми е дошло.." ... И кво, след има няма няколко часа стана белята.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    На 12.. На 15 септември, към 12 през нощта Няма да забравя как същият ден си говорих с приятелки, на които вече дошло.. и си виках на акъла "Добре, че още не ми е дошло.." ... И кво, след има няма няколко часа стана белята.
    същото и с мене беше

зв

На мене ми дойде малко след началото на 3ти клас .Според мене беше ненормално .Някой ще каже ли кво мисли по въпроса Плийс

гщкт6

Споко на мене ми дойде в 3ти клас .Честно .Знаеш ли каква мъка беше.Нали знаете че рядко ня хората им идва на тая възраст и затова с никой не мижех да споделя.Само с мама и по голямата ми сестра.И лелите ми.Е...и с котката Но това е друг въпрос.Само да кажа на авторката да не го тарси мн тоя цикъл има време.ти сега го искаш ама като ти дойде ще се чудиш какво да правиш .Хич и не ти трябва сега.Има време.

anonymous708973
    Guest
    ^Абсолютно, изобщо не ти трябва тоя цикъл.

На 11-12, декември месец. Спомням си, че много исках да ми дойде и се чувствах горда направо
    Допреди половин година ми беше супер смешно, когато някоя каже: "Ооох, егати мъката, не мога да стана от леглото първия ден". И като захвана да ме боли... Последният път пропуснах даскало заради първия ден от цикъла, не се живееше просто.
    Да живее формулата грейпфрут+ментов чай

На мен ми дойде на 11 годишна възраст .. Попринцип и аз бързах, защото две момичета от класа вече имаха, а аз не ;D Но към средата на втория срок в 5 клас, се събудих с червено бельо и с червени гащи [спях с къси гащички xD] и така ... радвах си се, но повярвай - НЕ ти трябва, не бързай. Имам приятелка, която е на 15 и все още няма цикъл. Така, че .. спокойно ^^ Има си време за всичко

Повече от фен Аватара на JustForFun
    На 12 Беше ужасно ;(((

cdfvf

Беше 28.10.2007.год. 13:08.ч.-Четвъртък.Беше ужаснБях в тоалетната и викнах по-голямата ми сестра(естествено че тя е единствената ми сестра)целите ми боксерки(зелени боксерки)бяха незнайно защо в тъмночервена кръв.Сестра ми влезе в тоалетната засмя се леко усмихна се и ми заяви че ми е дошло.Направо откачих .Тя ме прегърна и извади една превръзка Always с розовичка опаковка.Аз отказах да я сложа кагато кака каза че ще я донесе след малко преди да ми я даде и ми даде памук.Изглеждаше ми откачено да имам кръв.Мама ми беше обяснявала за цикъъла но не знаех че ще има толкова кръв.Бях в училище с анцунг.Можех да се изложа пред целия клас но бог ме спаси и след като се прибрах ми дойде.Аз не знаех че точно тва е цикъла и попитах кака защо ще носи привръзка а тя ми съобщи най-разодстно ч ми е дошло. А аз се разравах.Дори в момента съм в цикъл.Е не съм но го очаквам всеки момент.И с кака веднага звъннахме на мама.Тя се изкашля по телефона и се зсмя каза че вече се превръщам в жена и каза че довечера ще ми обяснява подробно.А между другото ако някой знае как се използват тампони ще обясни ли как

Голям фен Аватара на babyy123
    на 11 бях

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Бях 4 клас.. 10, почти 11.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен
    На 12

ff

momi4ea shte mi kajete li nqkva recepta da ne te4e tolkova 4e kato sum v daskalo imame primernii 6 4asa i az na 2 ili 3 4uvstvam 4e shte preleq please kagete ne6to

Мега фен Аватара на Sisito941
    superstar01,сменяй си превръзката по-често..и аз като съм на училище,то и като съм вкъщи де,сменям ги по-често..

На мен ми дойде на 11. ЕДин ден се прибрах и като видях как се разревах.

На 11 съм и още не ми е дошло, но има 2 момичета от класа, на които им е дошло и...Според мен идва след като ти порастат гърдите
    Чаоо....от Yoniee

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Малко преди 14

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    На 29.12.2010 година На 12 . Събудих се и изобщо не съм го усетила кога е дошло понеже спя много дълбоко.Отидох до тоалетната и се шашнах , но си сложих превръзка понеже предположих и на излизане от банята припаднах ...

Когато бях на 12
    Беше ми много странно,защото и на майка ми и на сестра ми им е дошло на 15 и не очаквах,че аз ще съм толова по-рано от тях.

Дойде ми на 24ти Декември 2009 Но после нямах за няколко месеца, и ми стана г/д редовно чак лятото.
    After a hurricane comes a rainbow. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си