- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
na 11 godini
na 11
na 15
на 13![]()
Нещо , което е невъзможно днес може да е възможно утре !![]()
http://www.facebook.com/#/pages/-Bla...10647422318793 - помогнете на страничката да се развие :P
На мен ми дойде на 12.Имам братовчедка, на която и дойде на 11, но после спря да и тече.На моя приятелка и дойде на 14.На всеки различно зависи от организма на човека.
на 11 и половина![]()
12
На мен на 13.. но не се притеснявай. Ако все пак те тревожи, иди на гинеколог.
11 и десет месеца![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Spokoino na vseki mu idva razlichno! Na vsqko momiche rano ili kusno mu idva cikula, towa e neizbejno. Tqloto ti samo shte reshi koga si gotowa za tova. Jivei si jivota dokato mojesh, zashtoto da si v cikul ne e nikak hubawo. Naprimer prez lqtoto kogato e mn goreshto ne vinagi mojesh da idesh na basein, pritesnqvash se dali prevruzkata ti nqma da propusne... Abe s 3 dymi mega nepriqtno e! Taka che se radwai che oshte ne ti e doshlo![]()
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!
на 13 и 8 месеца
Love the live you life,live the life you love.
Bob Marley <3
Ами има ли някакви признаци преди цикъла като-о-о някакви други течения,защото на мене ми идват такива бели ...
[/i]
не,не,не,не,не
Можеш маааалко да качиш килограмите.Колко си висока?По колко пъти ядеш на ден?Спортуваш ли?Първоначално написано от coockie
ами по 3 пъти на ден като огладнея пак си хапвам и съм 160 но от малка съм си много слаба и не спортувам никак дажеПървоначално написано от gugenceto2
ми на мен ми дойде почти на 15 някъде![]()
на мен почти в края на 15-те
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
1-2 седмици след като навърших 15 .
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Пускайте нова отчетна.
Тази е стара и с мнения на латиница.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!