- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
az su6ty sum na 13 i o6te ne mi e do6lo i az mn se pritesnqvamznam 4e taka ili ina4e trqbva da mi doide no bih jelala po skoro.proy4ih mn po vuprosa za izrastvaneto i az imam si4ki priznaci za di mi doide ama ne idva nemoga da razbera za6to
![]()
На мен пък - на 5 _!_Първоначално написано от MaRiNkA_16
Леле нима на 5 ти е дошлоПървоначално написано от celestial soil
на мен още не ми е дошъл но повечето ми познати казват че е ужасно представям си какво ти е било на теб
горката ти
a_n_i_t_y941001 ти добре ли си ве... как ще си помислиш че и е дошло на 5?? тя тогава още в гащите се е напикавала ти за мензис ще говориш! Попрочети и ще разбереш,че не може толкова рано , защото първите признаци на полово израстване при никое здраво момиче не е нормално да са под 10год ....Ако си на 13 и да не ти е дошло още - нормално. Ако до навършване на 16-17 още не ти е дошло , тогава има повод за притеснение. На мен ми дойде на 13 , въпреки че при повечето ми приятелки беше по рано , не се притеснявах.
Всичко с времето си.
Eми аз точно се учудих как може ама очевидно нещу не съм доразбралаеее сега моя грешка
![]()
На 14.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Men mi doide na 13 na purviq u4eben den![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Am moq doide na 12-13 godini v 6klas. Ama sega imam dr problem-sprq mi. Ne sam bremrnna no si sprq.
Голям размер на картинката! /machoka/
и кво омаза ли се пред всички в даскалотоПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
![]()
![]()
Na 13 godini :P:P
на 5 вече не се напикавах, но и не ми е дошло тогава (:Първоначално написано от Black`Wings
просто ми прозвуча толкова тъпо 'дойде ми на 8', че няма накъде (:
а иначе дали ми е дошло или не, това ще го запазя за себе си (:
ЕЕее моя грешка сру![]()
Мислиш ли,че ни е гот и че го искаме...Първоначално написано от NightGuardian
От колко време не ти е идвало и колко горе-долу менструаций си имала досегаПървоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
na 11 nqkade be6e![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
em na 12 i polowina, ne o4akwah za6toto ne sym ot razvitite ama... :P
На 12, лятната ваканция, на морето![]()
nicolepcd
На мен ми дойде вчера вечертана 13 съм
![]()
На мен преди 3 месеца,бях информирана,знаех какво да направя.Мами ми каза....
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ем като бях на 14 на 1 ноември, в музея Иван Вазов на улица Иван Вазов в центърабая памет имам
Два месеца след като навърших 11 години![]()
![]()
На 12 ми дойде....![]()