- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли домашна животинка?
Имате ли домашно животно?Аз имам котарак,кучка и рибкиА вие?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Имах котарак, преди брат ми да го изхвърли. А беше адски красивата коткаааа.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Имала съм индийски клечи (едни буби) и рибки,но на майка ми и стана жал като беше свидетел на мъчението,в което живеят и ги да де на другити дичицъ![]()
![]()
kotki i kucheta![]()
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Имам котка,ама сега нанякъде е забегнала. Дано да се върнеее(май е по любоФ, ама й е време да се завръща)
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
преди имах една малка костенурка ,но си замина... +
сега освен брат,друго животно нямам...![]()
Имам една гуцина муцина гуцомицанина котка на име Лилибриджида Изаура Алехандра Алфонсо Алварестоледо. МНого е сладка, мързелива, лакома и лигава...![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ей го моя дзверКазва се Сара, на 9 години и е порода булохула (мелез между булонка и чихуа хуа)
![]()
![]()
Имам най-прекрасното куче(или плъхче,зависи как го възприемате) на света.
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Имам си кучкаРизеншнауцер, хммм голяма е колкото 30 пъти кученцето на Абсолют ме
![]()
Аз му имам една негова много гоина снимка, на която е със суичъра с кокала![]()
дай Рафи насамПървоначално написано от shadow4e
![]()
[img=http://img174.imageshack.us/img174/365/dsc00184et5.jpg]
Няма пък да я покажа РафиЩе покажа котката на приятеля ми, подаваща се иззад компютъра
![]()
До лятото имах морско свинче, но умря. Имах си го 7години.![]()
Абсолют мее...мацо искам да ме запознаеш с мишлетоо.![]()
ама лае и хапе,ако го тормозиш..да не се уплашиш..миналата седмица захапал баща ми за носа..добре,че му е малка мутрата,че ако беше ротвайлер баща ми като Майкъл Джексън щеше да се развяваПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
ABSOLUT`me, това какво животинче е? Мини пинчер?
Гаджето на брат ми има чихуа хуа и е горе долу същото като размер. Голямо е сладурче. Все едно е като навита пружина, само подскача и търчи насам натам![]()
Хъхъ..Това малкото ли бе? Ще му покажа аз коя е шефката.Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
ми купих го за мини пинчер,ама съм ударила дакжпота - оказа се,че е кръстоска между мини пинчер и чихуахуа,демек си спестих към 600лв.и тоя е като пружина,пълен ненормалник.от майка си се учи.![]()
хаха ебати яката тема.....Имам едих леееекинко мързелив котарак(или поне беше котарак-няма му атрибутите :P )който мн ме радва........Мързи ме да му качвам снимката![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Аз почти притежавам това нещо:
![]()
Пусни снимчицааа да я видя, може ли?Първоначално написано от shadow4e
Искам таковаааааа. Много е сладинко.Първоначално написано от ABSOLUT`me
Иначе имам котка.
По-добре да си купя мишка, поне ще ми се смеят по-малко, когато я разхождам![]()
![]()
![]()