- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имате ли домашна животинка?
Еми, смешни са ми. Девойката да не се обижда. Друго си е да имаш куче, което не го е страх от всеки.
Имам си котенце => http://img48.imageshack.us/img48/25/kotean5.jpg
куче => http://img48.imageshack.us/img48/3498/img0531qy2.jpg
и две костенурки => http://img48.imageshack.us/img48/2444/img0718jq6.jpg
imam 2 kostnenurki i iskam oshte 2![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Ъъъ аз рядко го пускам по улицата,че да не го настъпи някои,пък и по не го забелязват и да ме спират 'Оууу' 'Ау' 'Гледай го' 'Може лида го погаля'..![]()
всички му се радват,пък и той не е от злобните,дето само лаят и искат да хапят..душичка си е![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Щом не лае всички, по ставаАз затова обичам големите и винаги когато видя голямо сладко куче на улицата, го погалвам.
![]()
аз много мразя да ми го пипат..обикновено само на деца давам
![]()
Е, аз не питам![]()
![]()
А ти си лоша!
Е лоша съм,да...ти все едноще даваш на всеки непознат да ти пипа детето...
Етооо го бебчетоо като мъничък...на последната снимка е вече по-пораснал и се е разложил на мойта спалня![]()
![]()
Пф!И моя котьо така бяга!Ходи по котки през ноща и през деня(слава богу) се прибира!Сега е в скута ми и дреме,ама по принцип е голям палавникПървоначално написано от мацка от класа
![]()
-Много е хубава!И какво име..........Първоначално написано от rosskata
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Досега най-много ми хареса кученцето на Cool^Girl^^^. Сладур.:P
А пък ето го и мойто изчадие.http://img77.imageshack.us/img77/635...img0024fo8.jpg
нямам,но и не искам да имам\
/
shadow4e, много е сладко, ще го изям.![]()
Котаранката на rosskata също е дудеста![]()
На CooL^GirL^^^ кученцето е много сладко също![]()
И на `ImpeNeTraBle_DarKnesS` кученцето е сладурско...аз обожавам животинките
Моето /полумое/ котенце няма ли някой да го коментира...то е много красиво и макар че през 70% от времето е лудо и скача нагоре-надолу, е толкова сладък, когато се гушне в мен. А когато съм болна, понякога ляга в мен и мъркаВеднъж бях болна и кашлях, а той ми спа върху врата точно...
![]()
![]()
![]()
Нека се падне честа на мен да го изкоментирамПървоначално написано от `Death`Whore`
котенцето ти(полу)наистина е много сладурско и сигурно наистина е много мило,но незнам защо вниманието ми се прикова към щайгата зад него
![]()
а иначе аз имам 2 гада - тъпи гадни и миризливи костенурки...а и огромни,първите 2 дена след купуването им им се радвах но сега....а как шумят не е истина![]()
Нали това казвам - че през повечето време е лошо коте...ама му прощавам![]()
Не, нямам.![]()
Имах морско свинче, но то умря.Много ми беше тъжно за него.
ООо...аз моето го сънувах...![]()
![]()
![]()
`Death`Whore`, когато го видях котето ми напомни на едно коте, което беше дете на моята котка, която почина... Въпосното дете ми беше любимото, най-готиното и най-игривото. И ми стана много мъчно... Имах сиамка до преди година и по-мила сиамка не бях виждала, когато съседската котка почина, моята приюти и нейните котенца, а те бяха по-големи и сукаха повече и от другите.
А твоето коте е супер сладко.
На всички са готиниОбиач котки, кучета и зайчета, абе животинки, които могат да изпитват истински чувства
Въпреки че от някои кучета ме е страх
![]()
ЕЕе...хайде да не говорим за тъжни неща, че ми става много гадно
Иначе аз се кефя на кучета, от които няма как да ме е страх - огромни и мили. Кучето на една приятелка е голямо и тръгва да ме облизва винаги и ми се хвърля.![]()
Аз предпочитам големите кучета и най-вече по-умнитеМного държах, че като ще си взимам куче ще е умно. Моето е много непослушно, ама поне разбира като му говоря и м прави напук мръстницата
Като бърша плочките и нарочно ме дебна кога не я следя и веднага претичва покрай мен и го прави по 5 пъти
Или като й кажа " Рафи, махни се от килима" и тя веднага застава в средата и ляга![]()
Аз си имам кученце. Казва се Лъки и е чихуахуа:P
Първоначално написано от TheNightRider
злобооо..престани да се ебаваш с декоративните животни![]()
Имах куче и две котки...
Сега имам само две котки..![]()
Скоро ще ходя до изолатора, защото ще си взимам пак куче и искам да спася някоя животинка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
shadow4e-много сладко кученце!![]()